Hlavní obsah

Růžové stíny? Proč ne! Zkuste líčení podle Kate Beckinsale

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ideální pro hnědé i modré oči! Jak si poradit s růžovým líčením na očích, rtech i tvářích? Inspirací nám byl make-up podle hollywoodské krásky, herečky Kate Beckinsale (47).

Článek

Růžové stíny nejsou vůbec tak extravagantní, jak zní. Není třeba se téhle barvy, která skvěle vytáhne modré i hnědé oči, vůbec bát. Vizážistka Soňa Šajdáková nám ukázala, jak na to.

Dobrá zpráva je, že nemusíte pořizovat hned paletku stínů v růžových barvách. Postačí vám růžová rtěnka, kterou snadno aplikujete i na oční víčka a ve svých líčidlech ji zcela jistě najdete.

Často se ženy růžové na očích vyhýbají, protože můžou pak působit ubrečeně. Pokud ale přidáte hnědý stín nebo ještě černou tužku k řasám, bude se vám výsledek líbit. S intenzitou stínů si pak hrajte podle nálady nebo příležitosti, stejně tak s umělými řasami, kterými docílíte přesného looku jako herečka na fotce. My jsme ale ve videu zvolili jemnější variantu, kterou můžete použít i na denní líčení. Nevěříte?

Další beauty tutoriál: Líčení podle Julie Roberts!

Načítám