Hlavní obsah

Sex 21. století: Smartphone jako vibrátor?

Foto: Herrndorff, Shutterstock.com

Foto: Herrndorff, Shutterstock.com

Reklama

Vibrace coby mechanické kmitání dnes patří k základní výbavě každého chytrého telefonu. Dá se tahle funkce využít i v sexuálním životě? Jistě, vždyť vrnění tolik rozpaluje... Jen ten mobil je tam navíc, nebo není? Tohle si o tom myslí odborníci!

Článek

Více či méně vydařené mobilní aplikace vám seženou lidi do trojky nebo obstarají kopii expartnera, která vás buď přivede na vrchol blaha, nebo vás naopak pořádně vytočí. Díky geolokačním funkcím stačí jen zadat požadavek a za pár minut se těšit z přítomnosti někoho, kdo byl „náhodou“ poblíž – a je připraven na sex.

Dál, víc a hlouběji

Vztahy a sex prostě řídí technika, ať se to někomu líbí nebo ne. Kde jsou ty doby, kdy fungovala „jen“ stará dobrá chemie a hormony! Ostatně, pohled do minulosti je trochu šokující i v souvislosti s erotickými pomůckami. Rozdíl „před“ a „po“ je jednoznačný.

Vyleštěný kus prachovky falického tvaru nalezli němečtí vědci v jeskyních v Bádensku-Württembersku nedaleko města Ulm. Prý tam ležel asi třicet tisíc let. Co k tomu dodat? Prehistorická dilda časem vystřídaly právě ony seznamovací a sexy aplikace, které třeba spočítají přírazy při pohlavním styku, a pochopitelně jejich nedílná součást – vrnící smartphony. Je ale spojení telefonu a vibrátoru bezpečné?

Newyorská gynekoložka Alyssa Dweck, která byla oslovena portálem Health, potvrzuje, že použití telefonu jako vibrátoru není nic nového. „Lidé ke svým rozkoším používají různé domácí potřeby, třeba i elektrický zubní kartáček,“ vysvětluje s tím, že vibrující mobily jsou tedy něco jako vyústění moderní doby – zapnutí vibrací totiž hodně žen inspirovalo a inspiruje k masturbaci.

Foto: PhotoMediaGroup, Shutterstock.com

Vrnící spotřebič některé ženy nenechá v klidu – a je jedno, zda jde o elektrický kartáček, či mobilní telefonFoto: PhotoMediaGroup, Shutterstock.com

Jen ty a tvoje funkce, zlato!

„Jenže dávat si mobil do blízkosti vulvy může znamenat problém,“ nechává se slyšet odbornice. V porovnání s jinými provizorními vibrátory jsou na telefonu nachytány všechny bakterie, s nimiž se denně setkáte. Proto Alyssa Dwerk varuje, že vám telefon může kromě hezkých chvilek předat i něco nepěkného. A jako příklad uvádí bakteriální infekci E. coli či sexuálně přenosné nemoci, třeba herpes (opar). Přístroj můžete samozřejmě vyčistit, ale tím si stejně moc nepomůžete – zárodky ukryté v drobných drážkách váš náhlý zájem o čistotu vesele přežijí.

Pečlivý výběr nočního programu

„Jestli tedy doopravdy zvažujete propojit svůj milostný život se smartphonem, kvůli bezpečnosti si obstarejte vibrátor ovládaný mobilem, tedy aplikací. Ta se připojuje přes bluetooth k vlastní vibrační jednotce, která je určena přímo pro vaši vaginu. Partner si s aplikací, a tudíž i pomůckou, může pohrávat, čímž prozkoumá vaše intimní hranice odkudkoliv na světě,“ uzavírá gynekoložka s tím, že pokud jde o jiné sexuální hračky, vyplatí se investice do skutečných vibrátorů – ne jejich náhražek. Jsou přímo k tomu navržené a vytvořené z bezpečných materiálů.

Prima bonus: terapeutický efekt

Moderní erotické pomůcky nejsou jen pouhé hračky. „Obyčejný vibrátor je pro ženu, která má potíže s vyvrcholením, takřka životně důležitým nástrojem,“ popisuje britská sexuoložka Tracey Cox, která na ně, stejně jako mnoho dalších odborníků, nedá dopustit. Řada pomůcek totiž zlepšuje ovládání svalů poševní stěny. Nicméně i tak se prý – podle této sexpertky – počet žen, které se při představě byť jen dotyku nějaké pomůcky zoufale chytají za hlavu, rovná počtu těch, které bez sexuální hračky v kabelce prakticky neodcházejí z domova. Ať patříte do jakékoli skupiny, myslete na to, že mobil je spíš jen pro volání nebo sex PO telefonu. Ne s ním.

A jaký vztah k vibracím a telefonu máte právě vy?

Reklama

Načítám