Hlavní obsah

Slavní pánové a starší partnerky. Je Ryan Gosling zajíček?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Co na ní vidí, to si nemůže najít mladou holku? Podobných hlášek si pánové, kteří se zamilovali do starší ženy, vyslechli jistě mnoho. Ve skutečnosti jsou takové vztahy často překvapivě harmonické. Které slavné páry jsou toho důkazem?

Článek

Věk je jen číslo a v lásce by se na čísla hrát nemělo. Přesto jsou stále jinak vnímané vztahy, kde je starší muž a kde je starší žena. Její přítel je pak nazýván zajíčkem a okolí se ptá, zda si náhodou neřeší mateřský komplex, kdežto žena i o dvě tři dekády mladší než muž je brána skoro jako samozřejmost.

Časy se ale mění a muži, kteří si vybírají starší ženy, začínají být víc vidět. Částečně i proto, že jejich partnerky se přestávají za to, že jsou starší, stydět. Dokazují to i mnohé slavné dvojice. Dnes slaví 41. narozeniny herec Ryan Gosling a ten je už roky šťastný po boku herečky Evy Mendes (47).

Ryan Gosling (41) & Eva Mendes (47)

Jejich vztah je opředený tajemstvím, nikdo vlastně neví, zda jsou manželé. Poznali se při natáčení filmu Za borovicovým hájem (2012) a zrodila se láska jako trám. V roce 2014 se jim narodila dcera Esmeralda a o dva roky později Amada a rodiče se rozhodli dopřát jim maximální soukromí. Poslední film, na kterém Eva Mendes pracovala, byl Lost River (2014) režírovaný jejím partnerem.

Tím více viditelným z této dvojice je Ryan Gosling. Když ale přebíral Zlatý glóbus za La La Land (2016), poděkoval své milé za podporu a vyznal lásku svým dcerám.

Foto: Profimedia.cz

Příležitostí vidět rodinu pohromadě je málo, v pandemii si užívali rodinnou pohodu v soukromíFoto: Profimedia.cz

Emmanuel Macron (43) & Brigitte Macron (68)

Poznali se ve škole v divadelním kroužku, který on navštěvoval a ona vedla. Krom toho ještě vyučovala francouzštinu. Ač byla vdaná a měla tři děti, podařilo se mu ji přesvědčit, že jejich láska má smysl. Museli se ale vyrovnat s odsouzením okolí. Nakonec se v roce 2007 vzali. On vedle ní vyrostl v sebevědomou hlavu státu a jako děti mu prý stačí její vnoučata.

Zajímavé je, že mezi nimi je podobný věkový rozdíl, jako mezi americkým prezidentem Donaldem Trumpem (75) a jeho ženou Melanií (54). To ale nikdo neřešil, kdežto těchto dvou byl zpočátku plný bulvár.

8 sexy politiků. Který se vám líbí nejvíc?

Foto: Profimedia.cz

Nevšímají si posměšných poznámek a bulvárních titulků, svou lásku si vybojovaliFoto: Profimedia.cz

Jason Momoa (42) & Lisa Bonet (53)

Jsou jednou z nejzamilovanějších hollywoodských dvojic. Oficiálně se poznali v jazzovém klubu v roce 2005, ale on si ji prý vyhlídl už v osmi letech na televizní obrazovce. Vzali se v roce 2007 a mají spolu dvě děti.

Jejím prvním mužem byl Lenny Kravitz (57), se kterým má dceru Zoë (32). Dodnes jsou přáteli a Lenny patří do rodiny. S Jasonem Momoa, kterého jste mohli vidět ve filmu Aquaman (2018), se oslovují „bratře“ a dávají si dárky k narozeninám.

Foto: Profimedia.cz

Atraktivní Aquaman své ženě po letech přiznal, že se do ní zamiloval už jako malý klukFoto: Profimedia.cz

Johnny McDaid (45) & Courteney Cox (57)

Populární americká seriálová herečka a slavný britský hudebník a člen kapely Snow Patrol se poznali přes společné přátele: mají v tom prsty Ed Sheeran (30) a Sacha Baron Cohen (50).

V roce 2014 oznámili zasnoubení, ale dodnes se nevzali, dokonce se na čas rozešli. Mají za sebou i nechtěné odloučení kvůli pandemii, on byl v Anglii a ona v Americe, kde žije i s dcerou Coco (17). Ale prý si stále volali a vyznávali lásku po sítích.

Foto: Profimedia.cz

Mluvili o svatbě i o dětech, ale nedopadlo ani jednoFoto: Profimedia.cz

Tom Kaulitz (32) & Heidi Klum (48)

Německá topmodelka a čtyřnásobná maminka byla vdaná vícekrát, naposledy se u oltáře sešla s  členem kapely Tokio Hotel. Poznali se díky přátelům na večírku začátkem roku 2018 a Heidi Klum prý Tom Kaulitz okamžitě okouzlil. O pár měsíců později už prohlásila, že nebyla nikdy tak šťastná a nehodlá si přidělávat vrásky řešením věku. V červenci 2019 potvrdili, že jsou několik měsíců manželé.

Foto: Profimedia.cz

Mezi jejími bývalými partnery najdete výrazně staršího boháče i mladšího bodyguarda. Momentálně je šťastná vedle zpěváka, který stejně jako ona pochází z NěmeckaFoto: Profimedia.cz

Štefan Margita (65) & Hana Zagorová (75)

Jako zpěvačku ji vždy obdivoval, ale při prvním setkání mu připadala nafoukaná. Nakonec si k sobě cestu našli. To, že skutečnou lásku potká až v 46 letech, jí dokonce předpověděla věštkyně.

Problém byl v tom, že byla tak trochu vdaná za Vlastimila Harapese (75). Rozvedli se 30. května 1992 a o den později si vzala Štefana Margitu. Oba milují svoji práci, cestování a děti svých přátel.

Foto: Profimedia.cz

Hana Zagorová má v současné době zdravotní problémy a Štefan Margita se o svou lásku bojíFoto: Profimedia.cz

Vojtěch Dyk (36) & Tatiana Dyková (43)

Jedna z nejobsazovanějších českých hereček a všestranný umělec jsou spolu něco přes deset let. Věkový rozdíl je sedm let, výškový skoro 40 cm. Spřátelili se v roce 2010 během zkoušení hry Bláznivý Petříček, kdy byla Tatiana ještě vdaná za Pavla Čecháka (46), se kterým má dva syny. Nakonec se rozvedla, s Vojtou Dykem mají dnes již osmiletého Aloise a na prvního máje 2019 se vzali.

Hollywoodské rozvody: nevěry a bitky o peníze

Foto: Profimedia.cz

Zpočátku jim okolí mnoho šancí nedávalo, ale vytřeli všem zrakFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám