Hlavní obsah

Pekáče buchet, které způsobily poprask: Lenny Kravitz i Noid

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Máloco zahřeje během sychravého podzimu tak spolehlivě jako hrnek čaje, huňatá deka a pohled na odhalené vypracované břišáky. Kteří slavní pánové mají vyrýsovaný pekáč buchet a neschovávají jej pod tričkem?

Článek

V roce 2021 dal na svůj instagramový profil fotku s dokonale vyrýsovaným břichem zpěvák Lenny Kravitz a poklonu mu vedle spousty fanoušků složil i jeho potenciální zeťák Channing Tatum. Ano, ten který ve filmu Bez kalhot (2012) dostával do extáze ženy po celém světě a nebylo to jen tanečním uměním. Kluci se vzájemně poplácali virtuálně po zádech, jací jsou šikulové. Až na to, že Lennymu táhne na šedesát a Channing je čerstvě čtyřicátník…

Mezi slavnými muži se najde více frajerů, kteří jsou nebo byli v úctyhodné formě a na jejich středu těla lze směle strouhat mrkev. Pravda, někteří drží formu hlavně kvůli práci a jen padne poslední klapka nebo skončí turné, vydechnou a vyrazí na hambáč. Jiní na sobě makají i ve svém volnu.

Pojďme si některé vyrýsované fešáky připomenout.

Lenny Kravitz (57)

Přátelé z branže i fanoušci se pořád diví tomu, v jak perfektní formě Lenny Kravitz je. Channing Tatum, herec randící s Kravitzovou dcerou Zoë (32), mu pod fotku napsal, že nechápe, jak to Lenny dělá, co jí a jestli to má v genech. Ten mu vtipně odpověděl, že by rád roli v příštím díle Bez kalhot, ať ho Channing propojí.

Foto: Profimedia.cz

Úspěšný muzikant s roky stejným divokým účesem se bez trička nebo s rozepnutou košilí fotí rád Foto: Profimedia.cz

Channing Tatum (41)

Jeho budoucí tchán má ve skoro šedesáti asi lepší břicho a my máme stále v živé paměti tanečně odhalovací scény, které coby Magický Mike předváděl ve filmu Bez kalhot. Sympatické na herci je, že umí i polevit a jako obyčejný smrtelník přibrat. To se mu stalo v roce 2020, kdy svět ochromila pandemie. Dopřával si pivo, nepracoval a pěkných pár kilo nabral. Pak se ovšem vyhecoval, zamakal na sobě a je v životní formě.

Foto: Profimedia.cz

Film Bez kalhot vypráví o mladém striptérovi. Herec Channing Tatum v něm uplatnil vlastní zkušenosti, jedno období svého života si jako striptér vydělával Foto: Profimedia.cz

Chris Hemsworth (38)

Rodák z Austrálie je nejen pro fanoušky série o Avengerech především bájným bojovníkem Thorem. Ale on je taky milujícím manželem a otcem tří dětí. A chlapíkem, kterého nepotkáte s povoleným břichem. I na fotkách z rodinných dovolených je evidentní, že je tenhle skoro dvoumetrový chlap samý sval.

Foto: Profimedia.cz

Svalovec na sobě makal i v karanténě a motivoval k tomu své fanouškyFoto: Profimedia.cz

Dwayne Johnson (49)

Narodil se do wrestlingové rodiny a sám tomuto sportu propadl. Vzhledem k úctyhodné výšce (1,96 m) a tělu, na kterém nenajdete gram tuku, neměl často mezi soupeři konkurenci. A i když je nyní více hercem a producentem, rád motivuje ke cvičení a zdravému životnímu stylu své fanoušky. Pravidelně sdílí fotky a videa z posilovny, kde dře. Ale největší ohlas mají beztak fotky, na kterých se k obrovskému potetovanému tátovi tulí jedna z jeho malých dcer.

Foto: Profimedia.cz

Před wrestlingem se muž přezdívaný Skála věnoval americkému fotbalu Foto: Profimedia.cz

Václav Noid Bárta (40)

Uznávaný muzikant a producent byl vždycky kus chlapa, ale taky si rád dopřál dobré jídlo nebo pivo. S tím seknul před pár lety a začal s intenzivní přípravou na fitness soutěž, na které všem vytřel zrak. Udržet si váhu a figuru ale chce pravidelný trénink a to nejde vždy s prací dohromady. Když v roce 2021 trávil měsíce ve studiu skládáním hudby k Tajemství staré bambitky, tak přirozeně přibral. Ale sám se namotivoval a kvůli roli Ježíše si naordinoval přísnou dietu a cvičení, aby se zas vrátil do formy.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák bere cvičení jakou součást životního stylu, který mu dodává i více energie na práciFoto: Profimedia.cz

Hugh Jackman (53)

Jako Wolverine v sérii o X-menech nechával tento australský fešák svoji vypracovanou postavu vyniknout často a rád. A i když on (narozdíl od svého hrdiny) stárne, ve formě je stále. V lednu 2021 se kupříkladu s manželkou otužoval a neváhal hupsnout do ledové vody jen v šortkách a vystavit vypracované tělo.

Foto: Profimedia.cz

Jackman prý mučí své tělo v posilovně každý den od brzkého rána, pak jde ještě běhat se psemFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám