Hlavní obsah

Slavné páry pod drobnohledem. Kdo veřejnost nejvíce zajímá?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Kdekoli se objeví, způsobí poprask. Média jich jsou plná a zdá se, že skoro nic z jejich soukromí nezůstane utajeno. Znáte historicky nejsledovanější páry českého i zahraničního showbyznysu? Některé dvojice už ani nejsou spolu, ale jsou nezapomenutelné.

Článek

Je jasné, že se média a veřejnost o život slavných osobností zajímají – a o někoho výrazně víc než o druhé. Důvody pro to jsou různé, ale jedno je jisté: životy těchto hvězdných párů publikum miluje a dál je sleduje, i když už třeba nežijí spolu. Protože co kdyby? Vždyť Ben Affleck (49) a JLo (52) dokazují, že naděje umírá poslední.

Brad Pitt (57) a Angelina Jolie (46)

Zamilovali se do sebe v roce 2005 a vznikl snový pár. Ona krásná, sexy a úspěšná, on to samé – dokonce dostali společnou přezdívku Brangelina. Veřejnost sice litovala Jennifer Aniston (52), tehdejší hercovu manželku, kterou rozvod hodně ranil, ale stejně tak se dojímala nad novou dvojicí. Všechno vypadalo jako pohádka. Pořídili si šest dětí: tři vlastní a tři adoptovali (Jolie je adoptovala sama, Pitt si je osvojil až později, kdy tvořil s herečkou pár) a fotky krásné a spokojené rodiny plnily média. Jenže v roce 2016 se ukázalo, že doma za zavřenými dveřmi už to taková idylka není. On měl údajně problémy s alkoholem a jeho ženě došla trpělivost, odstěhovala se i s dětmi a zažádala o rozvod.

Foto: Profimedia.cz

Legendární Brangelina... Tak takhle jim to slušelo!Foto: Profimedia.cz

Jaromír Jágr (49) a Veronika Kopřivová (30)

Vždy když si česká legenda najde slečnu, je to pro média i veřejnost bomba. Tenhle příběh se začal psát v roce 2016. Někteří kritizovali, že ona je příliš mladá, jiní spekulovali, zda je to konečně ta pravá, která přivede na svět malá jágrátka. Ještě větší pozornosti se jim dostalo, když se ukázalo, že modelka v minulosti tančila u tyče v Německu, a lidé se domnívali, že to bude vadit hokejistově mamince. Oni to ale ustáli a dál tvořili pár. Happy end se ovšem nekonal, v roce 2019 přišel rozchod. Hokejový král má už zhruba rok novou přítelkyni (tentokrát o 23 let mladší) a sympatická blondýnka našla lásku po boku modela Miroslava Dubovického (29) a letos v květnu přivedla na svět dcerku Ellu.

Foto: Profimedia.cz

Už to skoro vypadalo, že Veronika Kopřivová si získá srdce Jaromíra Jágra navždyFoto: Profimedia.cz

Felix Slováček (78) a Dagmar Patrasová (65)

Hudebník a herečka a zpěvačka jsou manželé dlouhá léta, přesně řečeno od roku 1983. A poslední dobou se v médiích objevují opravdu často. Příčinou jsou jejich manželské spory, z nichž se stala věc veřejná. Vše rozpoutala muzikantova avantýra s výtvarnicí Lucií Gelemovou (38), kterou se ani nesnažil tajit. Trvala několik let a skončila přednedávnem. K tomu přičtěte veřejné obviňování, kdy nevěrník nařkl manželku z alkoholismu a ona jeho ze stařecké demence...

Foto: Profimedia.cz

Nejrůznější spory Dády Patrasové a Felixe Slováčka jsou pověstnéFoto: Profimedia.cz

Justin (27) a Hailey (24) Bieberovi

Už když chodil se zpěvačkou Selenou Gomez (29), hodně se o něm mluvilo – jejich láska byla plná rozchodů a s pauzami trvala od roku 2011 sedm let. Zpěvačka pak po definitivním rozchodu uvedla, že vztah byl toxický a že byla emocionálně týraná. A veřejnost dost překvapilo, jak rychle se kanadský zpěvák z rozchodu vzpamatoval – za pár měsíců se oženil s krásnou modelkou, dcerou Stephena Baldwina (55), a od té doby jsou v popředí zájmu. Lidé jim moc šancí nedávali, očekávalo se, že i tohle bude divoký vztah, který brzy skončí rozchodem. Zatím se ale drží.

Foto: Profimedia.cz

Ani manželé Bieberovi si na nezájem médií nemohou stěžovatFoto: Profimedia.cz

Princ Harry (36) a vévodkyně Meghan (40)

Je jasné, že každý člen britské královské rodiny je slibný adept na titulní stránky, ale tihle dva vedou. Jejich příběh je totiž mediálně dokonalý. Rozvedená Američanka a ještě k tomu herečka, která získala srdce oblíbeného britského prince. A on si ji nejen vzal, ale dokonce se kvůli ní vzdal i svého postavení a odstěhoval se z Velké Británie do Ameriky. A jako bonus vystoupil šťastný pár v televizní show a na královské rodině tam nenechali nit suchou.

Foto: Profimedia.cz

Královská rodina je celá pod veřejným drobnohledem, ale Sussexové baví obecenstvo asi nejvícFoto: Profimedia.cz

David (46) a Victoria (47) Beckhamovi

Patří k nejstabilnějším a také nejstylovějším párům showbyznysu. Když se tihle dva někde objeví, je to velká věc. Vypadají báječně, dokonale to umějí s módou, skandály se jim vyhýbají, mají kupu krásných dětí (přesněji řečeno čtyři) – je to prostě ukázková rodina. A zdá se, že nejen průšvihy, ale také spokojený život publikum i média baví.

Foto: Profimedia.cz

Žádné velké skandály. Davida a Victorii Beckhamovy média milují spíš díky stabilitě jejich svazkuFoto: Profimedia.cz

Tomáš Řepka (47) a Kateřina Kristelová (41)

Začalo to v roce 2017, kdy se do sebe fotbalista a moderátorka zamilovali. Chvíli svůj vztah tajili, ale pak šli s pravdou ven. Za normálních okolností by se to nejspíš odbylo jedním dvěma články ve společenské rubrice, ale vzhledem k tomu, jaká mediální bitva se rozhořela mezi nimi a Řepkovou exmanželkou Vlaďkou Erbovou (40), tak nějaký čas česká média opravdu zahltili. Obzvlášť když na ně prasklo, že se za ni vydávali na internetu a jejím jménem nabízeli sexuální služby. A když šel (mimo jiné) za tento pornoútok fotbalista dokonce do vězení, byla to mediální bomba.

Foto: Profimedia.cz

I Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová se prezentují jako dokonale zamilovaný pár, ale veřejnost baví spíš svými skandályFoto: Profimedia.cz

Zájem samozřejmě slavné dvojice budí nejen skandály. Co třeba, když je někdo v páru moc starý nebo moc vysoký?

Reklama

Načítám