Hlavní obsah

Divoký život Britney Spears: Spadla na dno a přišla o děti!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snad každá dívka, která vyrůstala v devadesátých letech, musela znát popovou princeznu Britney Spears (36). Tehdy teprve náctiletá zpěvačka vystupovala v kostýmech školaček a Lolity a vypadala jako skutečně hodná holka. Pak ale přišly roky hledání sama sebe. Podařilo se jí to konečně?

Článek

Konec turné a zasloužená dovolená s přítelem a syny Seanem (12) a Jaydenem (11) na Havaji. Takhle si zpěvačka Britney Spears (36) užívá poslední dny. Tedy vlastně ne úplně – on totiž Sam Ashgari (23) už zřejmě není jen její přítel, ale snoubenec. Alespoň o tom vypovídá prstýnek s diamantem, který jí zdobí levý prsteníček. Že by konečně popová princezna našla svého pohádkového prince?

Foto: Profimedia.cz

Po mnoha výkyvech váhy v dřívějším období má poslední roky Britney opět ukázkově vysportovanou postavu. Nyní ji hrdě ukazuje na Havaji, kde tráví dovolenou s partnerem a dětmiFoto: Profimedia.cz

Není rozhodně první, kdo se o tuto pozici pokoušel. Mezi roky 1998 a 2002, kdy zároveň její kariéra strmě stoupala, tvořila pár se zpěvákem Justinem Timberlakem (36). Zdálo se, že jsou pro sebe stvoření. Jenže Britney, která tvrdila, že si panenství schovává na svatební noc, byla zřejmě stvořená i pro jiné muže – důvodem rozchodu byly prý přetrvávající nevěry z její strany. Své pocity reflektoval Justin v písni „Cry Me a River“, která pojednává právě o partnerčině nevěře.

Foto: Profimedia.cz

S Justinem Timberlakem se znali už z účinkování v dětských pořadech. Když spolu začali chodit, vypadali, jako by byli pro sebe stvořeniFoto: Profimedia.cz

Dvakrát vdaná paní

Od té doby jako kdyby nad ní visela kletba, že žádný její vztah už nebude bezproblémový. Po jejím boku se objevilo mnoho mužů, známých i neznámých. Za zmínku určitě stojí třeba Fred Durst (47), zpěvák kapely Limp Bizkit, mluvilo se i o herci Jaredu Letovi (46) či kouzelníkovi Crissu Angelovi (50), se kterým vystupovala. Nesmíme však opomenout její dvě manželství: to první, s kamarádem z dětství Jasonem Alexanderem (36), trvalo pouze 55 hodin a druhé ji zřejmě dost poznamenalo.

Rok 2004 byl její svatební. První svatba proběhla 3. ledna, 6. ledna už však byla anulována. O pár měsíců později se vdala za Kevina Federlina (39) a v roce 2005 oznámila těhotenství. Narodil se jim syn Sean. Bez dvou dnů přesně o rok později, 12. září, porodila zpěvačka druhého syna Jaydena. V tuhle chvíli měl zaznít zvonec a pohádky měl být konec. Jenže z pohádky se stala spíše noční můra. Po celou dobu jejich manželství plní strany bulváru informace o tom, že ji Kevin podvádí. Britney padla do náruče závislosti na alkoholu, který její bolavé duši rozhodně neprospěl, a tak skončila v roce 2007 nejen rozvedená, ale hlavně v léčebně.

Foto: Profimedia.cz

S Kevinem Federlinem to zprvu vypadalo jako velká láska. Ale tanečník se domů začal vracet čím dál tím méně a bez skrupulí se hovořilo o zástupu milenek. Britney byla mezitím doma se dvěma synyFoto: Profimedia.cz

Pokus o sebevraždu ji zachánil

Odtud několikrát utekla, oholila si hlavu, její synové byli po rozvodu svěřeni do péče otce a zpěvačka je jednou odmítla vydat zpátky a pokusila se před nimi o sebevraždu tím, že spolykala prášky. Dokonce nechala dopis na rozloučenou, ve kterém popisovala, jak je k ní svět nespravedlivý, jak je zklamaná životem a že by bylo lepší, kdyby tedy nežila. Na základě této události ji soud poslal na léčení a zbavil svéprávnosti. Možná právě dopad až na dno měl být tím zlomem, který jí konečně otevře oči.

Foto: Profimedia.cz

Po jednom útěku z léčebny si chtěla nechat v kadeřnictví oholit hlavu. Zaměstnanci salonu to odmítli, tak si vlasy oholila samaFoto: Profimedia.cz

Opět podstoupila léčení a zdálo se, že tentokrát je opravdu přesvědčena, že to dotáhne do konce, uzdraví se a bude se o syny starat sama. To se jí také podařilo a v roce 2008 se pustila opět do práce. Zahrála si epizodní roli v seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ a také začala pracovat na novém albu. Začala se vracet na první příčky hitparád. V roce 2010 to navíc vypadalo, že se jí konečně začalo dařit i na poli milostném – chodila se svým bývalým agentem Jasonem Trawickem (46) a dokonce se zasnoubili, ale v roce 2013 se vztah rozpadl.

Foto: Profimedia.cz

S Jasonem Trawickem už to vypadalo, že se jí v partnerském životě blýská na lepší časy. Bohužel, ani to nevyšlo Foto: Profimedia.cz

Zpěvaččiným životem opět začnou cirkulovat nejrůznější muži, často mladší – na rozdíl od o deset let staršího Trawicka. Posledním vážnějším vztahem, který stojí za zmínku, je právě ten současný, s modelem Samem Ashgarim, ten je dokonce o třináct let mladší. S ním randí od podzimu 2016 a opět to vypadá, že je na vrcholu. Podle fotek se zdá, že by se snad mělo schylovat i k další, v pořadí už třetí, svatbě. Nezbývá než popřát, aby Britney Spears tentokrát z toho vrcholu nespadla.

Foto: Profimedia.cz

V současné době je jejím partnerem, nebo snad dokonce už i snoubencem model Sam Ashgari. Snad tedy ke třetí svatbě nakonec dojde a zpěvačka bude konečně šťastnáFoto: Profimedia.cz

Myslíte, že to zpěvačce tentokrát vyjde?

Reklama

Načítám