Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Tvarohových receptů není nikdy dost, a proto tu máme další tip na dezert se sušenkami s náplní. Neváhejte a vyzkoušejte ho, je výborný!

10 min.
Příprava
30 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
1 formu na biskupský chlebíček
  • 500 g měkkého tvarohu
  • 10 ks sušenky s čokoládovou náplní
  • 50 g cukru moučka
  • 1 ks vejce
  • 1/2 sáčku vanilkového pudinkového prášku
  • 2 lžíce bramborového škrobu
Článek

Postup

01.

Formu na biskupský chlebíček vyložte alobalem nebo pečicím papírem a na dno vedle sebe poskládejte sušenky. Je jedno, zda použijete ty, co „nikdy nejíš sám“, nebo sáhnete po těch, které je třeba „omlékovat“.

02.

V míse potom rozmíchejte tvaroh, cukr, vejce, vanilkový cukr a škrob. Náplní zalijte připravené sušenky a vše dejte péct na půl hodiny do trouby při 160 stupních Celsia. Před podáváním je nutné řádně vychladit! Na efekt se vyplatí přidat třeba čerstvé jahody nebo vše posypat zbytkem rozdrobených sušenek.

Koukněte i na další tipy, na sladkosti ze sušenek.

Reklama

Související témata:

Načítám