Hlavní obsah

Celebrity, kterým unikly sexuální nahrávky

Foto: Andrea Raffin, Shutterstock.com

Foto: Andrea Raffin, Shutterstock.com

Reklama

Uniklé sexuální nahrávky celebrit jsou ožehavým tématem. Jakmile se nějaké takové video objeví na veřejnosti, stane se terčem spekulací, jestli se skutečně dostalo ven náhodou, nebo za tím byla snaha celebrit ještě více se proslavit. Kdo má s podobnou kauzou zkušenosti?

Článek

Domácí erotická videa si lidé většinou točí pro vlastní potřeby. Někdy se ale stane, že se dostanou ven, a to je pak skandál na světě. Tuto nepříjemnost prožily i některé slavné osobnosti.

Kim Kardashian (40)

Podnikatelka a hvězda reality show Držte krok s Kardashians (2007–2021) vždy velmi toužila po pozornosti a zdálo se, že je pro ni schopná udělat všechno. Když se ale v roce 2007 dostalo na veřejnost soukromé erotické video, které natočila v roce 2003 se svým tehdejším přítelem zpěvákem Rayem J (40), moc nadšená z této pozornosti nebyla. Byl to ale jeden ze zásadních zlomů v její kariéře, díky kterému se stala známá široké veřejnosti. Se společností, která nahrávku vydala, se domluvila na mimosoudním vyrovnání.

Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashian s expřítelem v roce 2005Foto: Profimedia.cz

Pamela Anderson (53)

Jestli má někdo opravdu smůlu, pak je to známá sexbomba a herečka. Anebo je snad nepoučitelná a příliš důvěřivá? Její erotické nahrávky totiž unikly rovnou dvě. Na první je v roce 1995 se svým tehdejším manželem Tommym Lee (58), jak si užívají žhavou svatební noc. Nahrávky zcizili zedníci, kteří byli najatí na úpravu jejich domu. A protože mléko bylo rozlité, dvojice se domluvila s firmou IEG a video vyšlo i oficiálně, z čehož měli alespoň peníze. Další skandál se stal o několik let později. Tentokrát šlo o nahrávku, na které si užívá se zpěvákem Bretem Michaelsem (58). Video ovšem již takový humbuk nevyvolalo.

Foto: Profimedia.cz

Pamela Anderson a Tommy Lee v roce 1999Foto: Profimedia.cz

Gene Simmons (71)

Všechny v roce 2008 překvapil zakládající člen kapely Kiss. Na videu, které vyplulo na veřejnost, se oddává intimním hrátkám s dívkou, které se říkalo Elsa. Do toho zní píseň I Want To Know What Love Is od skupiny Foreigner. Záhy se však objevily spekulace, jestli Simmons nahrávku nezveřejnil schválně. Stalo se to totiž jen pár týdnů před premiérou třetí sezóny reality show Gene Simmons: Rodinné klenoty (2006–2012), která dávala nahlédnout do jeho každodenního života.

Foto: Profimedia.cz

Spekuluje se o tom, že Gene Simmons na sebe chtěl upoutat pozornostFoto: Profimedia.cz

Colin Farrell (45)

Irský herec se v roce 2003 pustil s modelkou Nicole Narain (46) do nahrávání amatérského erotického videa a o pár let později vyplula 14minutová nahrávka na povrch. Herec z toho obvinil modelku, ale ta svůj podíl na distribuci popřela. Naopak uvedla, že ji kazeta s nahrávkou připravila o práci. Herec později prohlásil, že by podobné video už nikdy nenatočil.

Foto: Profimedia.cz

Herec se v minulosti dokonce léčil ze závislosti na sexuFoto: Profimedia.cz

Hulk Hogan (67)

Americký herec a bývalý wrestler si v minulosti pořádně zavařil. V roce 2012 zveřejnila společnost Gawker porno video, na kterém herec podvádí svou manželku s manželkou svého kamaráda. Hoganovi prý převrátila život naruby a veřejné propírání jeho mužství a pro něj bylo ponižující. Hulk Hogan to samozřejmě nenechal jen tak a soudní bitva se mu vyplatila. Z firmy dostal 115 milionů dolarů za ilegální publikování nahrávky a následně ještě 25 milionů dolarů za poškození dobré pověsti. V době zveřejnění videa už byl herec s manželkou Lindou Bollea (61), kterou na něm podvádí, rozvedený.

Foto: Profimedia.cz

Kvůli erotické nahrávce na herce praskla nevěraFoto: Profimedia.cz

Andrea Verešová (40)

Těsně před loňskými Vánocemi hýbala českým internetem dvě erotická videa. Jedno taneční a druhé z intimního aktu. Žena a muž, kteří na videu jsou, vypadají jako modelka Andrea Verešová a její manžel Daniel Volopich (56). Veřejnost měla jasno, řada drobných detailů nasvědčovala, že na videu opravdu jsou modelka i její muž, oni oba ale nahrávku označili za podvrh s tím, že podniknou právní kroky. Verešová na svém Instagramu nabídla tučnou odměnu za informace vedoucí k dopadení autora videa, za několik dní ji ovšem bez vysvětlení stáhla. Případ předali policii, ta ho letos odložila.

Foto: Profimedia.cz

Pár tvrdí, že video je podvrhFoto: Profimedia.cz

Paris Hilton (40)

Rok 2003 dal zabrat i dědičce hotelového impéria, protože unikla také její intimní nahrávka. Ke skandálu se Paris Hilton po letech vyjádřila v dokumentu This Is Paris (2020). K nahrávce prý byla dotlačena a později toho hořce litovala. Soudila se nejen s distribuční společností, ale i s expřítelem Rickem Salomonem (53), který měl video sám zveřejnit. Dopadlo to mimosoudním vyrovnáním, které modelka věnovala charitě.

Foto: Profimedia.cz

Paris Hilton byla prý velmi mladá a podlehla nátlakuFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám