Hlavní obsah

Tajemství trendy outfitů současnosti? Rovné džíny!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rovné džíny jsou klasika a do popředí trendů se vrátily ve vší parádě. Ukážeme vám dva typy straight střihů a jak je nosit tohle léto!

Článek

Když se řekne straight džíny, nejspíš se vám vybaví rovné nohavice, které můžou být těsnější okolo stehen, ale kotníky neobepínají. Realita v obchodech je ale často jiná a najdete tam širší i užší modely. Obecně se hodí pro postavy, které se pyšní delšíma nohama.

Pokud pokukujete po nových kalhotách, tmavý denim se vám nikdy neztratí. Jeho výhodou je, že ho můžete nosit i na elegantní způsob. Naopak džíny v pastelové barvě a se zkrácenou délkou (cropped), využijete hojně i přes léto. Pro originální kombinace vsaďte na zajímavě řešené topy i mladistvé doplňky, třeba v podobě kloboučku bucket hat!

Děkujeme značkám Pieces, Dorothy Perkins, Morellatto, Selected, ZOOT, Trendyol, Claudia Canova, ONLY, Vero Moda a Laila (vše ze ZOOT) za půjčení oblečení a doplňků na natáčení.

Reklama

Související témata:

Načítám