Hlavní obsah

Tak plyne čas: Poznali byste slavné fotbalisty dnes?

Foto: LEGNER JAROSLAV / CNC / Profimedia, Profimedia.cz, LEBEDA PAVEL / CNC / Profimedia

Foto: LEGNER JAROSLAV / CNC / Profimedia, Profimedia.cz, LEBEDA PAVEL / CNC / Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V devadesátých letech a na přelomu tisíciletí jim svět ležel u nohou. Tihle známí fotbalisté neměli o ženy nouzi a fanynky jim přibývaly raketovou rychlostí. Jak vypadají nejvíc sexy sportovci dnes a poznali byste je vůbec?

Článek

Nemusíte se řadit mezi zaryté fotbalové fanoušky, abyste věděli, o koho jde. Z těchto mužů se staly světoznámé hvězdy, které okouzlovaly ohromným talentem a dokonalým charismatem. Porovnejte, kdo odolává zubu času a komu stárnutí moc nejde.

David Beckham (45)

Jeho jméno znají i ti, kdo o fotbalový zápas nezakopli ani v televizi. Svého času patřil k nejlepším a nejdražším hráčům světa, byl zvolen nejvíc sexy mužem planety, a přestože dokáže působit dojmem záletníka, od roku 1999 je ženatý s Victorií Beckham (46), matkou svých čtyř dětí. Bývalý anglický fotbalový záložník zraje jako víno, a tak není divu, že si stále přivydělává jako model v reklamních kampaních.

Foto: Profimedia.cz

David Beckham je nejznámější fotbalista světa a dodnes se o něm mluví jako o nejvíc sexy muži planety. Pamatujete si na jeho blond melíry z roku 2000? Podle nás vypadá dnes snad ještě mnohem lépeFoto: Profimedia.cz

Tomáš Ujfaluši (43) 

Bývalý fotbalový obránce, reprezentant ČR a kapitán národního mužstva si vysloužil přezdívku český Beckham a holky po něm opravdu šílely. Kromě sportovních úspěchů má na svém kontě i pár skandálků. Při zápasu ve Španělsku v roce 2010 zranil Lionela Messiho (33), rád chodil na večírky a je autorem slavné věty: „Nic jsem neplatil a ta částka absolutně nesouhlasí.“ Už je to čtrnáct let, co byl načapán v pražském hotelu, jak platí na recepci 41 000 Kč za prostitutky. Narozeninová oslava se holt trochu zvrhla a ještě dlouho poté plnila titulky nejen bulvárních novin.

Foto: LEGNER JAROSLAV / CNC / Profimedia, TONDA TRAN / CNC / Profimedia

I Tomáš Ujfaluši nosil delší vlasy (vlevo v roce 2000), které často doplnil sportovní čelenkou. Na fotce vpravo je fotbalista loni v květnu: o charisma rozhodně nepřišel, ale výběr outfitu na golf pochválit nemůžeme Foto: LEGNER JAROSLAV / CNC / Profimedia, TONDA TRAN / CNC / Profimedia

Milan Baroš (39) 

Další český fešák, který nesmí v našem výčtu chybět. Bývalý fotbalový útočník a lamač dívčích srdcí, přezdívaný ostravský Maradona, měl vždycky slabost pro krásné ženy. Vídal se s Kateřinou Průšovou (37), Dianou Kobzanovou (39) či Zuzanou Belohorcovou (45) a patřil k slavným vymetačům večírků. Od doby, kdy se roce 2009 oženil s modelkou Terezou Frankovou (35), se ale zklidnil a žije spokojeným rodinným životem. Manželé spolu vychovávají dva syny, kteří jsou tatínkovou dokonalou kopií.

Foto: LEBEDA PAVEL / CNC / Profimedia, Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Na přelomu tisíciletí po Milanu Barošovi šílely davy fanynek. Rozdíl mezi jeho mladým a současným já není nijak markantní. Shodil háro a nechal si narůst vousy. Jak se vám líbí víc?Foto: LEBEDA PAVEL / CNC / Profimedia, Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Zinédine Zidane (48) 

Bývalý francouzský fotbalový záložník zvaný Zizou je považován za jednoho z nejlepších fotbalistů historie a za svou kariéru získal řadu trofejí. Svět ho zkrátka miloval, i proto mu dokázal odpustit jeho občasné agresivní chování. Nejdiskutovanější byl skandál z roku 2006, kdy uštědřil ránu hlavou soupeři Marku Materazzimu (47) přímo ve finále mistrovství světa. Italský obránce prý urazil jeho sestru. Za faul se horkokrevný potomek Alžířanů sice omluvil, činu však nelitoval. V současnosti působí jako trenér klubu Real Madrid.

Foto: Profimedia.cz

Zinédine Zidane měl v roce 1994 nepřehlédnutelné kudrny. Ty ho však pravděpodobně opustily a dnes chodí ostříhaný do hola Foto: Profimedia.cz

Francesco Totti (44)

Býval italským reprezentantem a dlouholetým kapitánem klubu AS Řím. Protože opravdu vynikal, zasloužil se o mnoho sportovních rekordů, získal množství ocenění a stal se hvězdou nejen ve své rodné zemi. Rok 2005 proto oplakaly všechny jeho fanynky – a že jich nebylo málo! Tehdy se totiž oženil s krásnou blondýnkou, herečkou a modelkou Ilary Blasi (39). Jsou spolu dodnes a mají tři děti. A jeho hvězda září dál: loni dokázal probudit fanynku z kómatu!

Foto: Profimedia.cz

Na snímku vlevo je Francesco Totti jako mladík v roce 1993, fotka vpravo je z loňského záříFoto: Profimedia.cz

Související témata:
Milan Baroš

Načítám