Hlavní obsah

Tak tohle se nepovedlo aneb Nejhorší účesy hvězd

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Mají za sebou týmy profesionálních vizážistů a kadeřníků, ale ani to není zárukou, že budou vždy vypadat dobře. I v případě celebrit se někdy vloudí chybička. Tentokrát se zaměříme na nejhorší účesy, ve kterých se slavní objevili na veřejnosti.

Článek

Asi každému už se někdy v životě stalo, že ho kadeřnice i přes jasné instrukce učesala nebo ostříhala ne příliš lichotivě. Výjimku nepředstavují ani celebrity. I ty se čas od času na veřejnosti objeví s vlasovým experimentem, který úplně nevyšel.

Zendaya (23) 

Tanečnice, zpěvačka a herečka s afroamerickými kořeny je tak krásná, až vyvolává zdání, že jí bude slušet úplně všechno. Ale v roce 2016 dokázala, že přeci jen existují hranice.

Na 58. ročník udílení hudebních cen Grammy dorazila ve verzi účesu, který byl populární v osmdesátých a devadesátých letech, kdy ho nosil například Jaromír Jágr (48). Říká se mu mullet nebo také vpředu byznys, vzadu party.

Foto: Profimedia.cz

Tentokrát to krásné herečce zrovna moc nevyšloFoto: Profimedia.cz

Donald Trump (73) 

Vlasy amerického prezidenta jsou už léta terčem nejrůznějších vtipů. Prodávají se paruky, které jeho vlasy napodobují, nebo ponožky s jeho podobiznou, na kterých si můžete umělé vlasy dokonce česat. Vše nasvědčuje tomu, že prezident se snaží zakrýt prořídlá místa takzvanou přehazovačkou (tihle slavní muži hřívu nepotřebují).

Jemné řídké vlasy barvy slámy jsou v takovém případě ale velmi neposedné a snadno je pocuchá vítr jako na fotce z roku 2018.

Foto: Profimedia.cz

Americký prezident už nosí stejný účes léta, možná je čas na změnuFoto: Profimedia.cz

Robert Pattinson (33) 

Rok 2014 musel být pro britského herce asi hodně psychicky náročný. Jinak si nedovedeme vysvětlit, proč svému kadeřníkovi tohle dovolil. S vyholenou spodní částí hlavy se ukázal na jedné akci v Beverly Hills.

Účes takzvaně na hříbeček byl dříve hodně populární mezi dětmi, respektive mezi rodiči, kteří tak nechávali stříhat i děvčata.

Foto: Profimedia.cz

Tohle byl jeden z největších úletů filmového upíraFoto: Profimedia.cz

Richard Genzer (53) 

U herce, moderátora, tanečníka a baviče, který zdatně sekunduje svému kolegovi Michalu Suchánkovi (54), jsme zvyklí na nezkrotné tmavé prstýnky.

O to víc všem vtipálek vyrazil dech, když se na jednom z večerů taneční soutěže StarDance v roce 2019 objevil s vyžehlenými a přistřiženými vlasy. Jako experiment v pořádku, ale raději neopakovat!

Foto: Profimedia.cz

Spojení Richarda Genzera a žehličky na vlasy, to není dobrá kombinaceFoto: Profimedia.cz

Osmani Laffita (55) 

Módní návrhář si z povahy své profese může dovolit být extravagantní, ale čeho je moc, toho je příliš. V roce 2018 se kubánský módní guru žijící v Česku rozhodl propagovat svůj obchod s vlasovými protézami a jednu takovou nahodil na přehlídku své kolegyně. Vlasy měl až po zadek a nápadně připomínal Pocahontas.

Foto: Profimedia.cz

Osmani Laffita a jeho vlasová protéza. Koupili byste si ji?Foto: Profimedia.cz

Natalie Dormer (38) 

U herečky, kterou proslavila role Anny Boleynové v seriálu Tudorovci (2007–2010), jsme zvyklí na blonďaté kadeře. Tady se ovšem vymanila ze škatulky křehké blondýnky a na udílení cen SAG Awards nakráčela v roce 2014 s punkovým účesem.

Z jedné strany mohla pořád působit jako křehká bytost, ale z druhé jako pořádná drsňačka. Budiž polehčující okolností, že účes si musela pořídit kvůli roli ve filmu Hunger Games: Síla vzdoru (2014).

Foto: Profimedia.cz

Tomuto vlasovému stylu nemůžeme přijít na chuťFoto: Profimedia.cz

Scarlett Johansson (35) 

Značnou část svého sex-appealu se podařilo pohřbít i herečce, která je považována za jednu z nejkrásnějších a nejvíc sexy žen světa. I ona se nechala v roce 2003 zlákat účesem zvaným mullet. Snad se v blízké době nechystá opakování, protože výsledek za to rozhodně nestál.

Foto: Profimedia.cz

Ani Scarlett Johansson nevypadá vždy dokonaleFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám