Hlavní obsah

Taroty na rok 2021: Láska, byznys, zdraví, vztahy a duchovno

Foto: PV productions, Shutterstock.com

Foto: PV productions, Shutterstock.com

Reklama

Rok 2021 se blíží a všichni se těšíme, až uděláme čáru za poměrně nepovedeným rokem 2020. Co vám tarotové karty věští v pěti důležitých oblastech života? Jaký osud vás čeká v příštích dvanácti měsících?

Článek

Pro každé z dvanácti znamení horoskopu jsme vyložili pětici tarotových karet, které vám prozradí, co vás čeká v pěti nejdůležitějších oblastech života: v lásce, byznysu a práci, zdraví, obecně ve vztazích a po duchovní a spirituální stránce. Co přinese následující rok právě vám?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Láska: Královna mečů – Nečekejte přílišnou vášeň, ale spíše rozumný, poklidný vztah, kde jsou si partneři rovni a každý funguje jako samostatná jednotka.

Byznys: 6 pentaklů – Rok 2021 pro vás bude finančně úspěšný, myslete na to, že je v takové situaci vhodné pomoci i těm, kteří takové štěstí nemají.

Zdraví: Kolo štěstěny – Dlouhodobý zdravotní problém, který vás trápí, bude zcela nečekaně a nenadále vyřešen; berte to jako znamení osudu.

Vztahy: 10 pentaklů – Na poli přátelských a rodinných vztahů si povedete dobře, nejlépe za delší dobu, vše bude poklidné a prosperující, tak si to užijte.

Duchovno: Rytíř holí – Čeká vás změna, zapracujete na sobě a posunete se někam, kam byste vůbec nepředpokládali.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Láska: 5 pohárů – Rok 2021 pro vás bude časem prozření, zbavíte se mylných představ a budete se muset rozloučit s někým důležitým; zklamání bude hořké, ale vyjdete z něj silnější.

Byznys: 7 mečů – Po pracovní stránce budete čelit úskokům a podvodům, mějte oči na stopkách, věci nebudou takové, jak se na první pohled zdají.

Zdraví: Viselec – Problém, který dlouhodobě řešíte, vás zažene do slepé uličky a budete se cítit zcela bezmocní, důležité je se nevzdat a bojovat!

Vztahy: Velekněžka – Podaří se vám pochopit, v čem tkvěl kořen problému několika vašich vztahů, a tím je zlepšit nebo ukončit – obojí povede ke zkvalitnění vašeho života.

Duchovno: Královna pentaklů – Naučíte se „nechat věci dít se“, nesnažit se změnit to, co změnit nelze, a nedělat si kvůli tomu přehnané vrásky.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Beranům i Býkům se bude dařit ve vztazích. Sice rozdílným způsobem, ale vždy to povede k lepšímuFoto: fizkes, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Láska: 3 meče – Je před vámi bolestné setkání rozumu a srdce, ze kterého však srdce bohužel nevyjde vítězně, ale pamatujte, že konec je vždycky začátkem něčeho nového.

Byznys: Eso pentaklů – Čeká vás šance, na kterou jste dlouho číhali, příležitost na uskutečnění projektu a rok 2021 se ponese ve znamení prosperity a materiálního zisku.

Zdraví: Mírnost – Váš zdravotní stav bude v roce 2021 velmi harmonický, vaše tělo je v rovnováze díky vašemu šetrnému zacházení.

Vztahy: Eso holí – Chopte se příležitosti na nový začátek, vložte energii do budování vztahů nových i starých a mějte odvahu – bohatě se vám to vrátí.

Duchovno: 10 pentaklů – Cítíte se jistě a stabilně, ve správnou chvíli na správném místě, užívejte si tento vrchol a zlaté časy, čerpejte z nich sílu do budoucna.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Láska: 8 mečů – Ve vztahu pocítíte určitou nesvobodu, neschopnost a nemožnost projevovat se doopravdy tak, jak to cítíte, proto najděte své sebevědomí a situaci vyřešte.

Byznys: 2 pentakly – Rok 2021 bude vrtkavý, pěkně vám zažongluje s financemi; pohráváte si s několika možnostmi, buďte flexibilní a rozhodujte se rychle.

Zdraví: 8 holí – Buďte v pohybu, zaměřte se na sport, pracujte na sobě po této stránce a posílíte své zdraví i do budoucna.

Vztahy: 7 mečů – Dávejte pozor na neupřímnost a chytračení lidí kolem vás, a pokud se vás někdo snaží přelstít, rozlučte se s ním, nestojí za to.

Duchovno: Vůz – Cítíte dychtivou energii, toužíte po změnách a úspěchu, tak nastavte mysl, abyste jich mohli dosáhnout.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Láska: Poslední soud – V roce 2021 vás čeká nová láska, nový začátek, zamilovanost a také rozhodování, vše ale dopadne dobře, v lásce se vám bude dařit.

Byznys: Velekněžka – Dejte po pracovní stránce na intuici, řiďte se svým přesvědčením a přitom se snažte vcítit do druhých, dokážete tak předjímat jejich tahy.

Zdraví: Páže pohárů – Pracujte na psychice a vaše fyzická stránka bude rozkvétat – když budete šťastní, bude pevné i vaše zdraví.

Vztahy: Páže mečů – V roce 2021 půjde o vztahy s vašimi potomky či mladšími členy rodiny – vyčistěte vzduch, naučte se přijmout kritiku, postupujte prakticky.

Duchovno: 6 pentaklů – Braní a dávání pro vás budou neodmyslitelně spjaty, projevujte velkorysost a toleranci a dostane se vám téhož.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Raci by se měli přímo zaměřit na rozvíjení své tělesné stránky, zato Lvi mají jít na fyzickou kondici přes psychikuFoto: fizkes, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Láska: 5 pentaklů – Ve vašem vztahu nezůstane nic na svém místě, projdete si krizí a nejistotou, mějte ale stále na paměti světlo na konci tunelu, vše negativní vás jen posílí.

Byznys: Velekněz – V práci se setkáte s někým, kdo vám otevře oči a ukáže vám věci v úplně jiném světle, díky tomu nastartujete směrem, který byste vůbec neočekávali.

Zdraví: Svět – Po zdravotní stránce na tom budete báječně, vyřeší se i dlouhodobější problémy – těšte se z toho, nic není důležitější.

Vztahy: Mírnost – Vaším úkolem v roce 2021 bude hrát prostředníka, klidnit, usměrňovat a diplomaticky řešit konflikty ještě dřív, než se naplno rozhoří.

Duchovno: Věž – Získáte prostor k přehodnocení svých dosavadních preferencí a nastavení, tak na tom zapracujte a najděte si pro sebe v životě takové místo, které vám bude sedět.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Láska: Luna – Dejte prostor svým touhám a snům, nesnažte se o sobě vytvořit falešné mínění a ukažte partnerovi, co doopravdy chcete; zkrátka přestaňte předstírat.

Byznys: 6 pohárů – V příštím roce se na obzoru neobjeví nic, co by vás na pracovním poli výrazně rozhodilo, budete těžit z minulých úspěchů.

Zdraví: 4 pentakly – Jste na sebe moc opatrní, příliš sázíte na jistotu, moc se o sebe bojíte; praskněte svou ochrannou bublinu – vaše zdraví není tak chabé, jak předstíráte.

Vztahy: 4 pentakly – I na vztahy jdete moc opatrně a snažíte se neriskovat, neodmlouvat a nekomplikovat, ale kvůli tomu budou stagnovat a ustrnou na místě.

Duchovno: 10 pohárů – Budete se cítit naplněně, konečně se vám povede dosáhnout duševní pohody a klidu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Láska: Blázen – Máte před sebou nový začátek či restart, věci naberou zajímavý směr, buďte otevření, odvážní a spontánní, nebojte se a skočte do neznáma, dovolte si být chvíli pošetilí!

Byznys: Spravedlnost – V roce 2021 budete sklízet, co jste zaseli; buďte spravedliví a objektivní, mějte soudnost a zachovejte nestrannost, pak se vám bude po pracovní stránce dařit.

Zdraví: Velekněžka – Poslouchejte své tělo, řekne vám, co potřebuje: odpočívejte, když jste unavení, nepřepínejte se, dejte na své pocity a potřeby.

Vztahy: 5 pentaklů – Nečeká vás lehké období, vše se bude měnit, přijdete o lidi, kterými jste si byli jistí, ale projít si touhle krizí zkrátka musíte.

Duchovno: 3 hole – Naučíte se hledět vpřed k zářným zítřkům a vybudovat si v hlavě pevnost, základnu, kde se budete vždy cítit bezpečně.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Panny čeká skvělé zlepšení zdravotního stavu a Váhy dosáhnou duševního kliduFoto: fizkes, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Láska: 9 pentaklů – Váš vztah bude proplouvat bezstarostným, příjemným obdobím, konečně se vám podařilo dosáhnout toho, po čem jste dlouho toužili.

Byznys: Eso mečů – Budete mít příležitost vyjasnit si vztahy na pracovišti a zároveň se prosadit, uskutečnit nějaký nápad a zlepšit svou pozici – v práci se vám zkrátka bude dařit.

Zdraví: Eso pentaklů – Rok 2021 pro vás v tomto ohledu neskrývá žádná nepříjemná překvapení, budete zkrátka zdraví jako dub.

Vztahy: 3 meče – V příštím roce vás bohužel čeká bolestivé zklamání, ukončení důležitého vztahu a lítost, že se ho nepovedlo zachránit, to však bohužel k životu patří.

Duchovno: 3 pentakly – Dáte volný průchod své tvořivosti a kreativitě, najdete sami sebe a dovolíte si plně rozkvést.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Láska: Velekněžka – Snažte se svou drahou polovičku poslouchat, vcítit se do ní, vnímat jeho či její pocity; buďte oddaní a věrní, buďte tu vzájemně pro sebe.

Byznys: 8 mečů – Příliš si nevěříte, nejste schopni rozvinout svůj plný potenciál a brzdíte sami sebe; zbavte se těchto vnitřních překážek, jinak se nepohnete z místa.

Zdraví: 8 holí – Abyste následující rok přestáli ve zdraví, zapracujte na své kondici, sportujte a snažte se co nejvíc pohybovat.

Vztahy: 2 meče – Podařilo se vám obklopit se lidmi, s nimiž jste v klidu a bezpečí, tak překonejte pochybnosti, že je to až moc dobré: je to zkrátka realita.

Duchovno: 9 pohárů – Naučte se vychutnávat si to, že se vám něco podařilo, užít si vlastní úspěchy všemi smysly, staňte se požitkáři.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Láska: 3 poháry – Váš vztah je na příznivých vodách, zažíváte dobré časy, užívejte si štěstí se svou polovičkou a zcela se mu či jí otevřete.

Byznys: 8 pentaklů – Buďte cílevědomí a svědomití, soustřeďte se na cíl, ale postupujte obezřetně, prozíravě a s pečlivostí, tak dojdete nejdál.

Zdraví: Král pentaklů – Pozor na přehnané požitkářství, nerozmazlujte se až příliš, i to dobré může být ve velké míře škodlivé.

Vztahy: Svět – V roce 2021 budete hodně času i energie věnovat rodině, plňte přání sobě i jim, zjistíte, že jste na správném místě.

Duchovno: Ďábel – Naučte se odolávat pokušením, slabá vůle znamená nesvobodu, která je vám přece z duše nepříjemná. Odmítněte svádění a vábení, rozhodujte se sami.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Láska: 6 pentaklů – S drahou polovičkou vás pojí silné přátelství a pouto tolerance, vzájemně si dobíjíte baterky a pomáháte si.

Byznys: 4 pentakly – Nebuďte příliš opatrní, někdy se vyplatí zariskovat a nesázet na jistotu, proto si nechraňte majetek až přehnaně.

Zdraví: 5 mečů – Neriskujte zdraví bez rozmyslu, následující rok vám není v tomto ohledu příliš nakloněn, čekají vás úrazy a zranění, tak se jim snažte předejít.

Vztahy: Eso holí – Chopte se příležitosti, poznejte nové lidi a rozvíjejte sami sebe; mějte odvahu vytvářet nové vztahy, je na to ten správný čas.

Duchovno: Eso pentaklů – Pracujte na rozvíjení svých talentů a dovedností, posouvejte se dopředu a jitřete své smysly.

Čeká vás v novém roce velká změna a životní událost? Podívejte se, jak vybírat dětem jméno podle znamení, a přečtěte si, jak naplánovat svatbu, abyste neměli smůlu a vydrželo vám to.

Reklama

Načítám