Hlavní obsah

Šílené úchylky: Zarostlá žena, obžerství i dospělé mimino

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

O tom co, co vlastně znamená být normální, by se mohly vést dlouhé debaty, ale následující ženy se vymykají veškerým společenským standardům. Co mají společného a proč jim on-line svět leží u nohou?

Článek

Ještě jim nebylo ani třicet a díky neotřelým zálibám si už stihly vybudovat slušnou fanouškovskou základnu. Seznamte se s dámou v plenkách, s milovnicí nafukovacích balonků, mistryní v obžerství i zarostlou lady.

Dobrovolné vykrmování 

Lilith Fury (28) pochází z Azorských ostrovů a neměla to jednoduché. Vyrůstala v chudé čtvrti a jídlo pro ni nebylo samozřejmostí. Kvůli talasémii, vrozené vadě, při níž tělo neprodukuje dostatečné množství hemoglobinu, musela podstupovat časté krevní transfuze. V roce 2015 jí navíc diagnostikovali jaterní encefalopatii, vážné onemocnění jater.

Právě tehdy se mladá žena rozhodla, že se kvůli lásce k jídlu nebude omezovat, a začala si života užívat naplno. Stala se členkou komunity, pro kterou je jídlo fetiš. Nechávala se krmit a nesnědla nic, co jí neposkytl podavač či krmič. Její hmotnost tedy byla zcela v cizích rukou – právě to je pro submisivní pojídače vzrušujícím požitkem. V roce 2018 Lilith ukazovala ručička na váze neuvěřitelných 189 kg. Dnes se od podobných „disciplín“ distancuje, je z ní plus size modelka, herečka a především propagátorka myšlenky, že každá žena je krásná bez ohledu na konfekční velikost.

Foto: Profimedia.cz

Lilith Fury se kdysi chtěla stát nejtěžší ženou světa. V současnosti se zaměřila na osvětu a propaguje, že každé tělo může být krásnéFoto: Profimedia.cz

Pryč s žiletkou! 

Od svých jedenácti let si umělkyně a novinářka Bethany Burgoyne (29) holila nohy i podpaží, ale protože jí procedura způsobovala svědivou vyrážku, vyměnila o tři roky později žiletku za epilátor a voskové pásky. Zbavit se nadměrného ochlupení celého těla trvalo Londýňance dlouhé hodiny, ale kvůli nátlaku společnosti tento proces opakovala jednou za několik týdnů až do listopadu 2018. Pak se ale rozhodla, že už toho má dost. Nejprve si nechala zarůst nohy, podpaží i zadek a o čtyři měsíce později se vykašlala i na odstraňování chloupků z břicha, knírku a intimních partií. S přirozeným vzhledem je nyní nadmíru spokojená a svou „srst“ ráda ukazuje okolí, stejně jako některé celebrity.

Foto: Profimedia.cz

Bethany Burgoyne se za své ochlupení kdysi styděla. Dnes je na něj pyšná a dává ho na odiv všude, kde může Foto: Profimedia.cz

Přerostlé mimino 

Pojem zastydlá puberta asi nikoho nepřekvapí, ale Paigey Miller (25) to dotáhla ještě mnohem dál: chová se jako batole. Podivná úchylka ovšem není na světě výjimkou – Američanka patří do komunity ABDL (adult baby/diaper lovers), jejíž členové si libují v plenkách. Právě za pleny utratí mladá žena v přepočtu až 7 000 Kč měsíčně a ano, opravdu je používá na to, k čemu jsou určeny. Přestože je miminem prakticky neustále, na veřejnosti umí svou úchylku dobře skrýt. Zato doma má na zakázku vyrobenou dětskou postýlku a spoustu hraček. Životní styl jí pomáhají financovat fanoušci, kteří mají podobnou zálibu jako ona. Sexuální libůstka? Chlap s dudlíkem!

Foto: Profimedia.cz

Paigey Miller si mění plínku několikrát denně, ušetří tak prý čas, který by jinak strávila na toaletě. Věřili byste, že je zasnoubená? S partnerem randí už pět let, a přestože on se v plenkách nevyžívá, svou milovanou v podivné zálibě podporuje. Kdo asi venčí jejich pejska?Foto: Profimedia.cz

Hrátky s balonky  

Do tajů balonkového fetišismu, tedy folikulismu, ji zasvětil partner a nynější manžel už před devíti lety. Dnes si Oxana Efremova (28) vydělá i přes dvě stě tisíc korun měsíčně. Sexuální hrátky s nafukovacími předměty natáčí a prodává na internet. Ve videích vystupuje v lechtivých oblečcích a fanoušci ji za to milují. S erotickým byznysem pomáhá Oxaně manžel Valentin (32), a přestože si přijde na luxusní výdělek, stále se přes den věnuje práci zdravotní sestřičky. Podnikavá Ruska bere natáčení s balonky hlavně jako zábavu a svého zaměstnání se alespoň prozatím vzdávat nehodlá.

Foto: Profimedia.cz

S nafukovacím balonkem coby erotickou hračkou se Oxana Efremova seznámila v devatenácti letech. K netradičním choutkám ji tehdy přivedl manžel Valentin Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám