Hlavní obsah

Vzory a hravost. Jaké jsou trendy nehty pro rok 2020?

Foto: Sofia Zhuravetc, Shutterstock.com

Foto: Sofia Zhuravetc, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kovový lesk, grafické a zvířecí vzory nebo barevná francouzská manikúra. Nehtům bude letos dominovat hravý koktejl barev a neokoukané vzory, které vás budou bavit! Pojďte se s námi inspirovat.

Článek

Stejně jako se mění módní trendy v oblečení či líčení, objevují se i nové tendence v manikúře. A to, v módě může být faux pas, se ve světě barvení nehtů zrovna stane největším trendem. Nemáte rádi nudu? Tak to si letos určitě přijdete na své. A jestli dáváte přednost oblíbené klasice, dodejte si přece jen víc odvahy a zkuste něco nového! Možností je dost.

1. Francouzská manikúra trošku jinak

Zdá se, že je francouzská manikúra nesmrtelná. A letos bude ještě zábavnější. Vzdejte se světle růžového a bílého laku a místo klasických bílých špiček si udělejte barevné – populární jsou pastelové a neonové odstíny.

Foto: Profimedia.cz

Na přehlídce značky Oscar de la Renta vsadili vizážisté na barevnou „francii“Foto: Profimedia.cz

2. Grafické vzory

Zahalte nehty do grafických vzorů, podobně jako to udělal v módní show pro jaro/léto 2020 americký návrhář Jeremy Scott (44). Užijte si na nehtech zábavné tvary. Puntíky, trojúhelníky nebo vlnky rozzáří váš styling v pracovní den i na večírku.

Foto: Profimedia.cz

Buďte originální a hravé a nebojte se experimentovat se vzory a barvamiFoto: Profimedia.cz

3. Laky dvou barev

Všechny nehty ozdobené jediným lakem? Na to zapomeňte! Střídejte dvě odlišné barvy. Na jeden prstík naneste třeba matně rudou se třpytkami, na druhý použijte lahvově zelený odstín. Skvěle tak oživíte svůj outfit a ukážete, že jdete s trendy.

Foto: Profimedia.cz

Americká zpěvačka Taylor Swift (30) vsadila na červený a zelený lakFoto: Profimedia.cz

4. Zvířecí vzory

Zvířecí motivy dominují letos také v manikúře a chybu neuděláte například s hadem nebo leopardem. Aplikují se pomocí nehtové fólie, a pokud si na ně doma netroufáte, raději navštivte salon.

Foto: Irina Pechyorina, Shutterstock.com

Zvířecí motivy můžete zkusit zkombinovat s metalickými nebo tmavými odstíny lakůFoto: Irina Pechyorina, Shutterstock.com

5. Kovový lesk

Odmítáte různobarevné laky i nápadné vzory, ale chcete držet krok s módou? Vyberte si výrazný metalický odstín – třeba v módní a decentní šedé. „Těžký kov“ vynikne nejlépe na dlouhých drápcích, proto se podívejte na osm nejhorších chyb, které ničí nehty. Neděláte je náhodou také?

Foto: Profimedia.cz

Metalické laky dominovaly na londýnské přehlídce známého britského návrháře Juliena Macdonalda (48)Foto: Profimedia.cz

6. Pruhovaný mix

Milujete barvy a často se nedokážete rozhodnout, jakou si zrovna vybrat? Buďte kreativní a udělejte si stylovou manikúru – klidně přitom použijte hned několik odstínů najednou. A zkuste i tenké barevné proužky. Pruhovaný vzhled nehtů bude totiž letos in a fantazii se meze nekladou!

Foto: Profimedia.cz

Značka Pyer Moss představila na týdnu módy pruhovaný vzhled nehtůFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám