Hlavní obsah

Ty nejlepší jednohubky k fandění! V hlavní roli slanina, pivo a párky

Foto: Greta Blumajerová

Co si budeme namlouvat, jsou chvíle, kdy si právě za takovéto chuťovky vysloužíte nejvíce ovací...Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Patříte mezi fanoušky fotbalu, kteří si zápasy raději užívají z pohodlí svého gauče? Pak víte, že k tomu neodmyslitelně patří i něco dobrého k zakousnutí! Máme tři tipy na dokonalé jednohubky, které skvěle ladí k vychlazenému pivu.

Článek

Pokud se chystáte sledovat fotbalové mistrovství Evropy doma, nezbývá vám, než k televizi připravit i nějaké to pořádné občerstvení! Takové fandění totiž vyžaduje nejen pivní (pardon, pitný) režim, ale i průběžné doplňování energie vydané současným zastáváním postu trenéra, herního teoretika i sportovního komentátora v jedné osobě.

K tomu se výborně osvědčily cibulové kroužky v pivním těstíčku, glazované párečky a slaninovo-sýrové jednohubky. Upozorňujeme, že pochutiny jsou to více než návykové a možná je pak budete muset dělat i mimo mistrovství. 

Pokud si chcete dát více práce, klidně přichystejte třeba i tatarák. Chybu neuděláte ani se smaženými sýrovými kuličkami nebo třeba chlebíčky s pravým ruským vejcem

Reklama

Související témata:

Načítám