Hlavní obsah

Tyhle 3 svatební výslužky vyrazí vašim hostům dech

Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Podělte své svatební hosty vlastnoručně vyrobenou výslužkou, která zaručeně neskončí v koši. Koláčků si beztak všichni užijí dost na svatbě samotné, tak proč to nepojmout trochu originálněji?

Článek

Vymýšlíte na svatbě každý detail, ale na výslužku jste zatím nepomýšleli? Zkuste místo obligátních, lehce okoralých koláčků dárečky, které mají větší šmrnc: domácí chilli omáčku, vtipný vyprošťovák nebo roztomilé kytičkové sušenky. Uvidíte, že to svatebčané ocení!

Láska je koření života: Domácí chilli omáčka

Okořeňte hostům život s domácí chilli omáčkou! Má pořádné grády a připravit ji můžete i několik týdnů předem. Pak už ji stačí doplnit jen vlastním štítkem nebo čerstvou chilli papričkou a vtipný dárek téměř bez práce je na světě.

Foto: Greta Blumajerová

Výslužka zdaleka nemusí být jen nasladkoFoto: Greta Blumajerová

Ve zdraví i v nemoci: Nakládaný hermelín „na ráno poté“

Jestli máte tušení, že vaše svatba bude hlavně pořádná party, myslete na komfort hostů i po ránu a připravte jim balíčky s vodou či kolou, práškem na bolest hlavy a pořádným vyprošťovákem: pikantním naloženým hermelínem. Budou nadšení!

Foto: Greta Blumajerová

Kit proti kocovině? Co si budeme povídat – nejsou-li všichni vaši přátelé abstinenti, leckomu by se ráno mohl hodit...Foto: Greta Blumajerová

Láska je jako květina: Křehké máslové sušenky s jedlým býlím

Pokud ale přece jen chcete něco sladkého a hlavně romantického, zauvažujte nad balíčkem originálních sušenek: jedlé květy a aromatické bylinky se na máslové sušence krásně vyjímají. Naše nejoblíbenější je kombinace s rozmarýnem!

Foto: Greta Blumajerová

Zkrátka nepřijdou ani romantické duše: křehké máslové sušenky s jedlými květy a voňavými bylinkami nejen dobře chutnají, ale i hezky vypadajíFoto: Greta Blumajerová

Tip: Jestli by vám babička v žádném případě neodpustila, kdyby nebyly i svatební koláčky, máme hned dva ověřené recepty: na jednoduché nekynuté koláčky i rumem a máslem mazané vázané šátečky. Zkuste je!

S jakou nejoriginálnější svatební výslužkou jste se kdy setkali?

Reklama

Načítám