Hlavní obsah

Šesté dítě Michaely Salák. Kdo další rodí jak o závod - Spelling, Klum a další

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tak tady se s láskou opravdu nešetřilo! Čtyři, pět, nebo dokonce šest dětí v jedné rodině? Řada lidí si to ani nedovede představit, ale tyhle slavné mámy a tátové se toho nebáli.

Článek

Jedno nebo dvě děti, to je takový normální počet. Tři je pak pro mnohé naprostý strop a větší počet potomků v rodině je pro ně zcela nepředstavitelný. Ale pak jsou tu odvážlivci, kteří si troufnou i na vyšší čísla. Například rodina Salákových - Michaela porodila svoje šesté dítě. Které další slavné ženy se můžou chlubit velkou rodinou?

Salákovi

S hokejovým brankářem Sašou Salákem se brali v roce 2010 a od té doby se jejich rodina jenom a jenom zvětšuje. Nejstaršímu Frederickovi je 11 let a nejmladší Marvin se narodil před pár dny, jak se dvojice pochlubila na sociálních sítích. Zároveň v nemocnici oslavila Michaela svoje 37. narozeniny. Gratulujeme!

Foto: Profimedia.cz

Ne čtyři, ale už šest dětí mají doma Salákovi. Na fotce z dubna už ale Michaela byla těhotná. Doma nechali ještě druhého nejmladšího - dvouletého Benjamina Huga.Foto: Profimedia.cz

Tori z Beverly Hills

V plození dětí byli velmi úspěšní i Tori Spelling a, její nyní už exmanžel, Dean McDermott. Jejich vztah prošel několika krizemi, ale ta na jaře byla poslední - v červnu se rozhodli po 18 letech pro rozvod. Nadále se ale budou podílet na výchově svých pěti dětí: syna Liama, dcer Stelly a Hattie a syna Finna, který přišel na svět jen pár měsíců po Hattie, a syna Beaua. Nejstaršímu je šestnáct a nejmenšímu šest.

Foto: Profimedia.cz

Červnová oslava 15. narozenin jejich dcery Stelly, kterou vidíte uprostřed v bílých šatech.Foto: Profimedia.cz

Plodný kuchař

Jamie Oliver a jeho žena Jools jsou spolu od školních let. Brali se v roce 2000 a letos v dubnu dokonce obnovili svůj manželský slib. Mají spolu pět dětí: tři dcery Poppy, Daisy, Petal a syny Buddyho a Rivera. Nejstarší dceři je 21 let a nejmladší River slavil v srpnu 7. narozeniny. Slavný kuchař si v jednom z rozhovorů posteskl, že svoje děti ztrácí, jakmile oslaví 13. narozeniny - nastoupí puberta a ony se nenávratně mění.

Foto: Profimedia.cz

Jamie Oliver a Jools se svojí početnou rodinkouFoto: Profimedia.cz

Nejstylovější rodinka?

Poměrně slušným počtem dětí se pyšní asi ta nejstylovější a módně nejzdatnější rodinka celebrit. Ano, řeč je o Victorii a Davidovi Beckhamových a jejich čtyřech dětech – nejstarším Brooklynovi, Romeovi a Cruzovi a jediné holčičce, Harper, která v létě oslavila dvanácté narozeniny. Doma mají každý den rušno, skloubit rozvrhy všech je složité, ale vždycky se setkají v šest večer u večeře, kdy si všichni povídají o tom, jaký měli den.

Foto: Dave Benett, Gettyimages.com

Zleva: Harper, Romeo a Cruz s rodiči na akci v listopadu 2022. Nejstarší syn Brooklyn (24) je už ženatým mužem, jeho vyvolenou je Nicola Peltz (na fotce vpravo)Foto: Dave Benett, Gettyimages.com

Jedna + sedm

Herec Alec Baldwin má celkem osm potomků. V prvním manželství s herečkou Kim Basinger byl ještě umírněný – pořídili si jen jednu dceru, nyní 27letou Ireland. Uzdu vášni popustil až s druhou ženou, instruktorkou jógy Hilarií, s níž už má sedm dětí. Nejstarší z nich je desetiletá Carmen a nejmladší Ilaria se narodila loni v září.

Foto: Jamie McCarthy, Gettyimages.com

Rodinka v roce 2021, od té doby jim přibyla ještě jedna dcerka IlariaFoto: Jamie McCarthy, Gettyimages.com

Krásná modelka

Do úchvatné modelky Heidi Klum by málokdo řekl, že je to čtyřnásobná maminka – minimálně její tělo tomu na pohled vůbec neodpovídá. Každopádně z prvního vztahu s Flaviem Briatorem má kráska dceru Helene, se zpěvákem Sealem pak ještě syny Henryho, Johana a dcerku Lou. Nyní je padesátiletá kráska vdaná potřetí, a to za německého hudebníka Toma Kaulitze.

Foto: Robert Kamau, Gettyimages.com

Heidi Klum s dětmi a chůvou v roce 2019. Nejstarší Helene je 19, nejmladší Lou 13Foto: Robert Kamau, Gettyimages.com

Čtyřikrát v tom

I mezi českými slavnými ženami se najdou čtyřnásobné matky – jmenujme třeba herečku Lenku Vlasákovou. Z prvního manželství má dceru Sofii a s druhým mužem, hercem Janem Dolanským, si pořídila Amélii, Maxe a Johana. Slavný herecký pár je spolu už přes dvě dekády, ale brali se až po 19 letech, v roce 2020.

Foto: Profimedia.cz

Fotka vlevo pochází z roku 2016 a je na ní herecká dvojice s dcerou Sofií a dvěma syny Maxem a Johanem. Vpravo je herečka s dcerou Amélií v roce 2018Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám