Hlavní obsah

Úpletové duo: Pohodlný komplet, který vás bude bavit

Foto: indira's work, Shutterstock.com

Foto: indira's work, Shutterstock.com

Reklama

Výrazným trendem v aktuálních kolekcích je pletený komplet. Těší se stále větší oblibě nejen u módou posedlých slečen – v podobném outfitu můžete potkat i ženy, které jej oblékají na nákup či na dětské hřiště. A když je správně zkombinujete, můžete tak vyrazit i do práce.

Článek

V úpletovém tandemu se budete cítit jako v bavlnce. Na rozdíl od tvrdého denimu vás hřejivý materiál nebude nikde tlačit a ještě navíc se vám zima vyhne obloukem. Omrkněte stylové dvojice – se sukněmi a kalhotami – a načerpejte inspiraci k dokonalým módním sestavám v nestárnoucích přírodních odstínech.

1. K teniskám

V současnosti není moc možností, kam vyrazit za kulturou nebo na výlet. Ale pohodlná sestava v šedém tónu se bude hodit jak k domácímu lenošení, tak při procházce s vaším čtyřnohým společníkem. Stačí už jen přihodit kabát a tenisky a hurá na vzduch!

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát Zara, 1599 Kč; 2. tenisky Answear Lab, 899 Kč; 3. kalhoty H&M, 499 Kč; 4. kabelka Mohito, 599 Kč; 5. svetr H&M, 499 Kč Foto: Archiv firem

2. Ke kotníkovým botám

Krémový model se sukní doplňte o černé doplňky, a pokud se na náledí nechcete klouzat v podpatcích, vsaďte na šněrovací botky v motorkářském stylu. Kontrast elegantního a rebelského looku je právě v kurzu!

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. bunda Marc O’Polo, 5290 Kč; 2. boty Dr. Martens, 3899 Kč, prodává Bibloo; 3. sukně Rainbow, 499 Kč, prodává Bonprix; 4. svetr Rainbow, 679 Kč, prodává Bonprix; 5. kabelka River Island, 1599 Kč, prodává TamsinFoto: Archiv firem

3. K vysokým podpatkům

Dáváte naopak přednost vysokým podpatkům? Nevzdávejte se jich! K širokým nohavicím budou vypadat skvěle třeba kotníkové kozačky v extravagantním metalickém odstínu, které můžete sladit se stejně lesklou kabelkou.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabelka Liebeskind Berlin, 1829 Kč, prodává About You; 2. boty Kazar, 2233 Kč; 3. kalhoty Bershka, 549 Kč; 4. prsten Mam Originals, 1194 Kč; 5. propínací svetřík Bershka, 199 KčFoto: Archiv firem

4. Ke kozačkám

Určitě vám neuniklo, že velkým hitem zimní sezony jsou také pletené vesty. Zkompletujte tu svoji se sukní a na nohy obujte vysoké kozačky. Pod módní svršek nezapomeňte obléknout obyčejné tričko s rolákem. Takový outfit můžete s čistým svědomím nosit i do práce.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. rolák Gate, 209 Kč; 2. kozačky Carinii, 3431 Kč, prodává Eobuv; 3. sukně Esprit, 899 Kč; 4. kabelka Reserved, 359 Kč; 5. vesta Esprit, 799 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám