Hlavní obsah

V novém těle: Ester shodila 30 kg jen díky počítání kalorií

 

Reklama

Jak hubnout, když kvůli nadváze nemůžete cvičit? Začněte tak jako čtenářka Ester. Stačila jedna drobnost a díky tomu má dole už třicet kilo. Za rok a půl. A může jíst všechno, co má ráda.

Článek

Třicetiletá Ester nebývala vždy při těle. Proto se nemohla smířit se svojí nejvyšší váhou, což bylo 105 kilo před porodem dcerky. Hubnout se rozhodla loni v dubnu a začínala na 96 kilech. Nyní je téměř o třicet kilo lehčí a na své hubnutí má celkem přesný recept.

Když máte 96 kilo, začít se sportem je poměrně těžké, říká Ester. Sama jde navíc na procházku než do fitka. Proto se rozhodla ponořit do tajů počítání ideálního denního příjmu kalorií a poměru základních živin (bílkoviny, sacharidy a tuky) podle kalorických tabulek. Vše se naučila sama a informuje o tom na svém instagramovém účtu @tabulkarka. Jak přesně začít a co si hlídat? A opravdu může jíst všechno? I sladké? Na její příběh i hubnoucí tipy se podívejte ve videu!

Povedlo se vám také změnit životní styl a chtěly byste inspirovat další ženy? Neváhejte nám napsat na email Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Budeme se těšit!

Reklama

Související témata:

Načítám