Hlavní obsah

Věštili byste jim zářnou budoucnost? Topmodelky jako děti

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V modelingu dosáhly těch nejvyšších met. Jak ale vypadaly předtím, než jste je začali vídat na přehlídkových molech a v reklamních kampaních? Pojďte s námi nakouknout do rodinného alba topmodelek a dejte nám vědět, jestli byste malou Karolínu, Gigi, Caru nebo Kate poznali.

Článek

Zatímco některé modelky dostávaly nabídky na práci už jako malé holky, v jiných byste budoucí super hvězdy hledali jen stěží. Jak vypadaly jedny z nejkrásnějších žen planety jako děti?

Karolína Kurková

Před třiceti lety by nejspíš nikdo nehádal, že se z téhle prvňačky vyklube nejúspěšnější česká modelka. Karolína Kurková (37) se v sedmnácti letech objevila na titulní stránce časopisu Vogue. Anna Wintour, jeho vlivná šéfredaktorka, jí tehdy předpověděla, že se stane novou topmodelkou. A nemýlila se.

Karolína se v branži pohybuje dvacet let a platí za superstar. Momentálně si ale naplno užívá mateřství. Potřetí. V květnu letošního roku se modelce a jejímu manželovi Archiemu Drury narodila dcera Luna Grace, na kterou doma čekali bráchové Tobin (11) a Noah (5).

Foto: Profimedia.cz

Děčínská rodačka a její první den ve školní lavici. Co říkáte, věštili byste jí tehdy tak zářnou budoucnost?Foto: Profimedia.cz

Cara Delevingne

Díky téhle modelce jsme odložili pinzety a najeli na trend přirozeně hustého obočí. Cara Delevingne (28) vplula do vod modelingu v roce 2009 a o dva roky později už se stala tváří značky Burberry.

Cary bylo všude plno a vsadíme se, že její tvář znají i ti z vás, kteří se o módu nezajímají. Příležitost dostala i coby herečka a po několika menších rolích jí byla svěřena ústřední postava ve filmu Papírová města (2015).

Foto: Profimedia.cz

Přestože se na fotce z dětství usmívá, Cara si jako malá zažila své. Veřejně přiznala, že se její matka potýkala s dlouhodobou závislostí na heroinuFoto: Profimedia.cz

Gigi Hadid

Loňský rok byl pro modelku Gigi Hadid (26) a její lásku, zpěváka Zayna Malika (28), přelomovým. Narodil se jim první potomek a modelka se na nějaký čas téměř stáhla z veřejného života. Dceru Khai na sociálních sítích zásadně nesdílí a ani se s ní nenechává fotit.

Sama Gigi se oproti tomu už ve dvou letech stala hvězdou módní kampaně Baby Guess. Během školních let se na přání své matky Yolandy Hadid (57) modelingu nevěnovala a k focení se vrátila „až“ v šestnácti. Tehdy obnovila spolupráci se značkou Guess, což odstartovalo její pohádkovou kariéru.

Foto: Profimedia.cz

Věděli jste, že Gigi je jen přezdívka z dětství, která modelce tak nějak zůstala? Její pravé jméno je Jelena NouraFoto: Profimedia.cz

Kendall Jenner

Z hvězdy reality show (ano, mluvíme o slavném klanu Kardashianových) se stala uznávaná modelka, která brázdí každou druhou přehlídku a je tváří spousty módních kampaní. Kendall Jenner (25) patří k nejlépe placeným modelkám současnosti a často ji můžete vídat i jako inspiraci v naší módní rubrice. Jako teenagerka ale byla poměrně přehlédnutelná – nosila rovnátka a stejně jako spousta smrtelníků se potýkala s akné. Mimochodem, s pletí občas bojuje dodnes.

Foto: Profimedia.cz

Kendall jako teenagerka a Kendall dnes. Poznali byste na fotce vlevo budoucí modelingovou hvězdu?Foto: Profimedia.cz

Kate Moss

Ikona mezi modelkami a první svého druhu. Angličanku Kate Moss (47) není třeba představovat. Ať už si o její životní cestě, protkané drogovými excesy (v roce 2005 kvůli nim přišla o nejednu lukrativní zakázku) myslíte cokoli, jedno se jí upřít nedá – do historie modelingu se zapsala opravdu nesmazatelně.

Po všech těch gazelích modelkách vysokých minimálně 180 cm, přišla Kate velikosti 170 cm a působila trochu jako holka od vedle, spíš příjemně než nadpozemsky krásně. Jen těžko byste našli časopis, kampaň nebo přehlídku, ve které Kate nikdy nefigurovala. Modelčina dcera Lila Grace jde mimochodem v matčiných stopách.

Foto: Profimedia.cz

Z téhle holčičky vyrostla modelingová ikona. Kdo by neznal Kate Moss?Foto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski

Modelka Emily Ratajkowski (30) podlehla baby boomu – role maminky je pro ni čerstvou záležitostí. S manželem Sebastianem Bear-McClardem, který je herec a producent, opečovávají půlročního syna Sylvestera Apolla. Modelka vyznává názor, že i coby feministka, za kterou se považuje, se může svobodně projevovat po sexuální stránce a může své nahé tělo sdílet, jak jen se jí zachce. Její instagramový účet je toho důkazem.

Foto: Profimedia.cz

Malá copatá Emily vyspěla v jednu z nejkrásnějších žen planety. Mimochodem, pamatovat si ji můžete i z populárního videoklipu chytlavého songu Blurred Lines (2013)Foto: Profimedia.cz

Chybí vám modelky, které mají žensky tvarované postavy? Přečtěte si o revoluci jménem middle size!

Načítám