Hlavní obsah

Gigi a Zayn: Kdo ze slavných se také rozešel a zase sešel?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jednou spolu, podruhé od sebe a tak pořád dokola. Některým párům to nakonec vyjde, jako třeba Gigi Hadid a Zaynu Malikovi, kteří dokonce očekávají přírůstek. Které slavné dvojice to do happy endu naopak nedotáhly?

Článek

Ulítáváte na sledování VIP párů? Pak vám jejich rozchody možná dokážou na chvíli zkazit náladu – třeba když se jednalo o Angelinu Jolie (45) a Brada Pitta (56). Některé vztahy se ale dočkaly šťastnějšího konce – partneři se dali po rozchodu opět dohromady a třeba čekají miminko. Komu to naopak nevyšlo ani po druhém či třetím pokusu?

Gigi Hadid (25) a Zayn Malik (27)

Z románku se po několika rozchodech vyklubala možná i životní láska. Americká topmodelka a britský hudebník začali randit v prosinci 2015. Byli nerozlučná dvojka, ale v březnu 2018 přišel zčistajasna rozchod, ovšem v říjnu 2018 byli oficiálně zase spolu. V lednu 2019 se rozešli podruhé a za rok opět tvořili pár. Největší překvapení přišlo letos v dubnu: slavná dvojice čeká miminko!

Foto: Profimedia.cz

Šťastná dvojice v květnu 2016 na plese Met GalaFoto: Profimedia.cz

Jessica Biel (38) a Justin Timberlake (39)

Jeden z nejkrásnějších a nejstabilnějších párů Hollywoodu. Proto všechny loni v listopadu zarazily fotografie, na kterých se populární zpěvák drží za ruku s hereckou kolegyní na večírku po natáčení filmu. Byl z toho pěkný humbuk, přistižený manžel se veřejně omluvil a jeho krásná manželka mlčela. Bulvární i soukromé fotky na sociálních sítích ukazují, že je mezi nimi vše v naprostém pořádku. Ale nebývalo to tak vždy: dohromady se dali v roce 2007, o tři roky později se rozešli a v prosinci 2011 byli už zase spolu a zasnoubeni. Zpěvák dokonce sám navrhl zásnubní prsten ve vintage stylu.

Foto: Profimedia.cz

Oblíbený pár v únoru 2020 na premiéře třetí řady seriálu HříšniceFoto: Profimedia.cz

Bella Hadid (23) a The Weeknd (30)

Také Gigina mladší sestra, nejkrásnější žena světa Bella, měla komplikovaný vztah. Její několikaletou láskou byl kanadský zpěvák The Weeknd. Dali se dohromady v roce 2015 a o rok později se rozešli. Drama nastalo, když se pár měsíců po rozchodu vyrojily fotky, kde se Bellin expartner líbá se zpěvačkou Selenou Gomez (27), s níž nakonec randil deset měsíců. Modelka přestala zpěvačku sledovat na Instagramu a přidala fotku se zdviženým prostředníčkem. Ale vše se v dobré – alespoň na čas – obrátilo: Bella Hadid a The Weeknd se dali v dubnu 2018 znovu dohromady a chodili spolu do srpna 2019. Od té doby se sem tam objeví spekulace, jestli zase nejsou spolu, ale – bohužel!

Foto: Profimedia.cz

Takhle to Belle Hadid a The Weekndovi slušelo v listopadu 2018Foto: Profimedia.cz

Rose Leslie (33) a Kit Harington (33)

Sen každého seriálového fanouška je, když se zamilovaná dvojice z televize dá dohromady i v reálu. A přesně to se stalo těmto britským hercům. Zamilovali se do sebe při natáčení seriálu Hra o trůny v roce 2012. Pak spolu střídavě (ne)chodili a v roce 2016 vykročili na červený koberec jako pár, konečně! V červnu 2018 proběhla veselka a od té doby je jejich vztah stabilní.

Foto: Profimedia.cz

Slavná dvojice letos v lednu na předávání Zlatých glóbůFoto: Profimedia.cz

Sienna Miller (38) a Jude Law (47)

Vyhráli by cenu pro nejkrásnější pár Hollywoodu, kdyby se nerozešli. A mohl za to on – vyhlášený nevěrník. Seznámili se při natáčení filmu Zlatíčko (2004) a ještě v tom roce se zasnoubili. O dvě léta později přišel dramatický rozchod: herec byl nevěrný s chůvou dětí, které má s bývalou ženou Sadie Frost (54). Sienna Miller mu nevěru velkoryse odpustila a v roce 2006 byli zase spolu, ovšem ne nadlouho: po měsíci se rozešli. Ale ani tím to nekončilo, pár tvořili opět od roku 2009, ovšem po dvou letech už byl rozchod definitivní.

Foto: Profimedia.cz

Sienna Miller a Jude Law na premiéře filmu Zlatíčko (2004), při jehož natáčení se dali dohromadyFoto: Profimedia.cz

Gabriela Dvořáková (31) a Noid (39)

Modelka a hudebník Václav Noid Bárta se poprvé jako pár objevili v roce 2013. Po devíti měsících si dali koncem roku menší pauzu, ale už v lednu byli jako dvě hrdličky. O šest měsíců později si zpěvák modelku vzal, v té době čekala jejich dcerku Terezku. Manželství ztroskotalo v roce 2017 kvůli nevěře ze strany Gabriely, rozvedli se o rok později a každý šel svou cestou.

Foto: Profimedia.cz

Gabriela Dvořáková a Noid na Miss Face v roce 2016 Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám