Hlavní obsah

Vyrýsované břicho a postava snů: Hana (30) shodila 30 kilo

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Držela nespočet diet a váha stále lítala nahoru a dolů. Až nyní, po porodu, se podařilo mladé mamince shodit a získat postavu snů. Její příběh i tipy na hubnutí najdete ve videu.

Článek

Boj s nadbytečnými kily čtenářku Hanu (@fit_with_hany) trápil už od dospívání. Zkoušela různé diety, ale jojo efekt se dostavil vždy s jistotou. Prošla si i poruchou příjmu potravy a nejvíce pak přibrala během těhotenství.

Co ve svém životě změnila, že to tentokrát vyšlo, a nyní se pyšní vyrýsovanými břišními svaly? A to si dá klidně i smažený sýr nebo čokoládu! Klíč je v tom, jak si poskládá celý jídelníček a jak ho doplní pohybovými aktivitami, konkrétně třeba během.

Hubnutí je ale především otázka psychiky a nastavení v hlavě, říkají odborníci i lidé, kterým se podařilo zhubnout a změnit životní styl. A jak tedy ke shazování přistupovat a proč se nebát jídla, to vám řekne sama Hana ve videu.

Povedlo se vám také změnit životní styl a chtěly byste inspirovat další ženy? Neváhejte nám napsat na e-mail Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám