Hlavní obsah

Z gauče až na bikini fitness. Denisa zhubla 15 kilo, senzačně vypracovala tělo a nepoznali byste ji

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K hubnutí nevede žádná zkratka ani magická kouzla. To potvrzuje čtenářka Denisa, která se snažila hubnout během let několikrát, ale nikdy se nedostavil kýžený efekt. Jak to, že tentokrát to zafungovalo?

Článek

Čtenářka Denisa (31) prošla během několika let obrovskou proměnou. Podařilo se jí zhubnout 15 kilo, ale co víc, dokázala svojí postavu nádherně zformovat a zpevnit. A dotáhla to dokonce i na soutěž v kulturistice.

Denisa byla podle svých slov gaučový povaleč, navíc s manželem oba milovali jídlo. Občas držela diety, ale bez úspěchu. Až se jednou podívala do zrcadla a zjistila, že takhle to dál nechce. Navštívila poradce a nechala si sestavit jídelníček na míru. Od začátku šlo Denise o to, jíst zdravě, nechtěla žádné experimenty nebo vyřazování potravin. Základem byl kalorický deficit, díky kterému se nastartoval hubnoucí proces.

Následně přidala i cvičení a posilování se stalo jejím velkým hobby. Až takovým, že si vyzkoušela závodit v soutěži v bikini fitness, jedné z kategorií naturální kulturistiky. Kvůli přípravě musela držet jiný režim – striktnější jídelníček i o hodně víc sportovat.

Přiznala, že není ani tak těžké se na soutěž připravit, jako se pak vrátit do normálního režimu. Ta dokonalá soutěžní forma není udržitelná, musela se tedy vypořádat s tím, že pár kilo nabrala zpátky. To se jí povedlo a nyní už si pouze udržuje svoji vysportovanou a pevnou postavu. Na Denisinu skvělou proměnu se podívejte ve videu!

Povedlo se vám také změnit životní styl a chtěly byste inspirovat další ženy? Neváhejte nám napsat na email Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Budeme se těšit!

Za půjčení oblečení a doplňků děkujeme značkám Lindex, Benetton (Sisley), Reserved a Högl.

Reklama

Související témata:

Načítám