Hlavní obsah

Za tři roky zhubla přes 40 kilogramů, nevyčítá si ani čokoládu, ani hamburger. Inspirujte se Lucií!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za tři roky zhubnout přes čtyřicet kilo váhy. Zní to neuvěřitelně, nikdy byste netipli, že by drobná, dvojnásobná maminka Lucie (28) vážila přes sto kilo. To už je ale minulostí, dnes udělá klidně i shyb. Podívejte se na její báječnou proměnu.

Článek

Čtenářce Lucii (28) se podařila obrovská změna. Shodila přes čtyřicet kilo a dnes je z ní někdo úplně jiný. S váhou vždy bojovala, nejvíc přibrala mezi prvním a druhým těhotenstvím. Když měla přes 110 kilo, rozhodla se s tím něco udělat. Ale pomalu. Více než čtyřicet kilo shodila během tří let.

Její rada? Nezačít se vším na najednou a na sto procent, to znamená nezakázat si v jídelníčku vše kromě zeleniny a strhnout se ve fitku. Jí se vyplatilo na to jít postupně, zmenšit porce, přidat zdravá jídla, časem i sport, když váha začala stagnovat. Co je pro ni největší odměna? Poslechněte si její rady a třeba se i inspirujte jejím jednoduchým jídelníčkem.

Povedlo se vám také změnit životní styl a chtěly byste inspirovat další ženy? Neváhejte nám napsat na email Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Budeme se těšit!

Děkujeme značkám Reserved, Mohito, Lindex, Zara, CCC a Deichmann za půjčení oblečení a doplňků na natáčení.

Reklama

Související témata:

Načítám