Hlavní obsah

Dávka vánoční roztomilosti! Slavní tatínci tráví čas se svými milovanými dcerkami

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pouto mezi otcem a dcerou bývá mimořádně silné, což dokazují i tatínci z řad slavných osobností. V předvánočním čase jde práce stranou, hlavní je prožít krásné chvíle se svými princeznami. Kdo může jít příkladem?

Článek

Bez ohledu na to, zda jsou malinké, nebo už dospívají, holčičky to mají u tatínků vždycky dobré. Stačí vypoulit kukadla a oni se mohou přetrhnout, aby své milované splnili, co jí na očích vidí. U slavných osobností tomu není jinak. Zejména teď o Vánocích se jim věnují s ještě větší péčí, když jejich drahé polovičky mají jistě spoustu starostí s nakupováním dárků a přípravou slavností večeře. Chcete důkaz?

David Beckham a Harper

Bývalý slavný fotbalista vyvedl před pár dny svou dceru Harper na oběd do známé restaurace Sadelle’s v v New Yorku. Jak vidno z fotografií, které si můžete prohlédnout v naší fotogalerii, moc dobře se bavili. David se ani na veřejnosti nebojí projevit své otcovské city a dceru objímal navzdory přihlížejícím.

David Beckham se svou ženou Victorií tvoří jeden z nejstabilnějších slavných párů a společně vychovali čtyři děti. Nejmladší dcera Harper Seven, která v létě oslavila 12.narozeniny, byla prý doslova vymodlená a sedmička v jejím jméně není náhodná. Jednak s tímto číslem na dresu hrával její otec a je i šťastným rodinným číslem. Navíc se Harper narodila v sedmém měsíci roku, tedy v červenci. Kromě vášně pro módu po mamince zdědila i lásku k fotbalu, což musí jejího slavného otce hřát na duši.

Ben Affleck a Seraphina s Emme

Také známý herec Ben Affleck se předvedl v roli starostlivého otce, když vyvedl své dvě dcery – vlastní Seraphinu Rose Elizabeth, kterou má ze vztahu z herečkou Jennifer Garner, a nevlastní patnáctiletou Emme, dceru své současné ženy Jennifer Lopez. Jak vidno, obě děvčata spolu mají dobré vztahy, což ostatně platí i o Benovi a jeho bývalé ženě Jennifer Garner. Ta o něm nikdy neřekla křivé slovo. A že by mohla! Ale možná i s ohledem na jejich další dvě děti, dceru Violet Anne a syna Samuela, je k Benovi velmi loajální.

Bradley Cooper a Lea

Také herec ze snímku Zrodila se hvězda využil volné dopoledne k procházce vánočním New Yorkem. Herec si společnost dcery Ley náležitě užíval. Ostatně nedávno ho doprovodila také na premiéru filmu Maestro a na červeném koberci byla tahle šestiletá kráska, kterou má s modelkou Irinou Shayk, k nepřehlédnutí. V šatičkách s tygřím vzorem a stylovou kabelkou svou roztomilostí zaujala všechny přítomné.

Joe Jonas a Willa s Delphine

Při procházce působí zpěvák Joe Jonas jako otec roku. Ostatně své dcery určitě miluje, ale po rozvodu s jejich matkou, hvězdou seriálu Hra o trůny Sophií Turner, nejsou jejich vztahy právě idylické. Na podzim jej dokonce zažalovala, že děti nelegálně drží v New Yorku a odmítá je pustit za ní do Velké Británie. Podle posledních zpráv byl ale pár spatřen společně v Londýně, takže je možné, že přece jen došlo k usmíření a svátky stráví společně jako rodina.

Načítám