Hlavní obsah

Helena zhubla 60 kilo a hubne dál! Celoživotní boj s obezitou nevzdala a výsledek vám vyrazí dech

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Helena Neradová se pustila do hubnutí před šestnácti měsíci a od té doby má dole přes 60 kilogramů. A protože hubne z velké váhy, její cesta rozhodně nekončí. Co jí v její cestě za štíhlejší postavou pomohlo nejvíc a proč si zamilovala cvičení ve fitku?

Článek

Kila navíc ji trápila vždycky, ale váha se začala hýbat až s vidinou bariatrické operace (tzv. zmenšení žaludku). Aby na ni mohla jít, musela zhubnout alespoň 20 kilogramů. Helena se proto pustila do shazování a přitom zjistila, že to dokáže sama – bez chirurgického zákroku. A její cesta za zdravějším a štíhlejším tělem stále pokračuje.

Mladá sympatická žena je aktivní i na sociálních sítích (@helca_neradova), kde se snaží inspirovat další, kteří by chtěli zatočit s nadváhou. Zamilovala si pohyb a ve fitku tráví skoro každý den. Co dalšího ve svém denním režimu změnila, aby šla kila dolů? Poslechněte si Helčino inspirativní vyprávění ve videu.

Módní triky pro ženy s nadváhou

V rámci focení a natáčení vyzkoušela Helča různé módní styly. Uvolněné lněné šaty, volnočasovou kombinaci palazzo kalhot, basic trika a síťovaného svršku a nesmrtelnou plisovanou sukni s neonovým šmrncem. Stylistka jí zároveň ukázala několik fashion hacků, které se hodí pro plnoštíhlé postavy:

  • Pravidlo vrstvení několika kousků oblečení: přitáhne pozornost na to, kam ji přesně chcete zacílit.
  • Lepší volba jsou vždy splývavější materiály: dokážou skvěle protáhnout a opticky zúžit postavu.
  • Volte véčkový výstřih: protáhne krk, a to i u basic triček.
  • Spíš než menší noste větší šperky: postavě lichotí i visací náhrdelníky, protože ji opticky protáhnou.

Výpočty, které využijete při hubnutí

Povedlo se vám také změnit životní styl a chtěly byste inspirovat další ženy? Neváhejte nám napsat na e-mail Marketa.Susova@firma.seznam.cz. Budeme se těšit!

Načítám