Hlavní obsah

Když se viděla v plavkách, rozhodla se zhubnout. Za rok a půl pak Aneta shodila 18 kilogramů

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nadváha v důsledku zdravotních potíží a psychické nepohody. To je případ naší čtenářky Anety, která se ale rozhodla vzít svůj život do rukou a něco s tím udělat. Co ji ke změně nakoplo a jak dokázala shodit 18 kilogramů?

Článek

Cvičení, lepší strava a práce na sobě. To byl v říjnu 2021 pro čtenářku Anetu (@progress_s_anet) obrat o 180 stupňů. Od té doby se jí podařilo zhubnout 18 kilo a je z ní jiný člověk, a to nejen fyzicky, ale především co se týče nálady a přístupu ke světu. V roce 2020 musela podstoupit operaci kvůli nezhoubnému nádoru a v důsledku zdravotních problémů se stáhla do sebe. Postupně přibírala, až se dostala na 96 kilogramů.

Jak našla motivaci se sebou začít něco dělat? Bylo to díky fotce ve spodním prádle, která jí natvrdo ukázala realitu nabraných kil. Také se jí nelíbilo, že je negativistická a bez energie. A nyní? Z Anety srší dobrá nálada a úsměv jí nemizí z tváře. S nadšením si vyzkoušela roli modelky i různé módní styly. Podívejte se na video na její skvělou proměnu!

Děkujeme značkám za půjčení oblečení a doplňků na natáčení:

1. outfit: Svetr a sukně United Colors of Benetton (Sisley). Boty Högl. Kabelka Mango

2. outfit: Boty Högl. Kalhoty, svetr a náhrdelník Lindex. Tričko a kabelka Marks & Spencer

3. outfit: Sako a triko Marks & Spencer. Džíny United Colors of Benetton (Sisley). Boty a taška Högl

Reklama

Načítám