Hlavní obsah

Úžasná proměna: Youtuberka Hell Navrátilová zhubla 30 kg bez hladovění, denně si dopřává i sladké

 

Reklama

Jak zatočit s nadbytečnými kily a nezdravými stravovacími návyky? Inspirujte se u youtuberky Hell Navrátilové. Podařilo se jí zhubnout skoro o třicet kilo.

Článek

Na cestu za štíhlejší postavou se Hell Navrátilová, kterou můžete znát jako youtuberku, vydala před třemi lety. Prošla si experimenty s různými dietami, třeba mléčnou, ale nezaznamenala úspěchy, spíš jí po ní bylo zle. Tudy tedy ta správná cesta nevedla. Ale kudy?

Nejprve navštívila výživového poradce, se kterým si nastavila režim, ale úplně dobře se v něm necítila. Hubnutí se sice nastartovalo, ale Helena měla hlad, protože jí jídelníček úplně nevyhovoval. A tak se rozhodla vzít vše do svých rukou. Klíčem k úbytku váhy se tak stalo počítání a kalorický deficit. A samozřejmě i sport.

V jídle se nijak extra neomezuje, jen se naučila vybírat si zdravější a méně tučné varianty potravin. A každý den si dopřeje i něco sladkého! Preferuje cvičit doma spíš než v posilovně a v oblibě má třeba taneční workouty. Podívejte se ve videu na její skvělou proměnu i outfity, které si na natáčení vyzkoušela.

Za poskytnutí prostoru k natáčení děkujeme Prostoru 39, Řehořova 33/39, Praha 3, @prostor39.

Reklama

Načítám