Hlavní obsah

Herečka Anežka Rusevová (36) zhubla 20 kilo! Jak se jí to povedlo a co jí nejvíc pomohlo?

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sama nemůže uvěřit, že se jí podařilo shodit 20 kilogramů… Ale je to tak! U herečky Anežky Rusevové si nepravidelný životní styl vybral daň v podobě kil navíc. Loni se s nimi rozhodla zatočit – a úspěšně. Ve videu se podívejte na její proměnu a také sympatickou osobní zpověď.

Článek

Oblíbená herečka Anežka Rusevová je známá mimo jiné ze seriálu Ulice, kde hraje Vendulu, nebo také z divadelních prken – například ze Studia Dva nebo z Divadla Na Jezerce.

Loni se rozhodla pustit se do boje s nadváhou. Řekla si: „Když nezhubnu teď, tak za deset let by to mohlo jít ještě hůř.“ A dala se do toho. První půlrok držela nízkosacharidovou dietu, nyní už se stravuje vyváženě a sacharidům se nevyhýbá, jen to s nimi nepřehání. Naučila se jíst pravidelně a v menších porcích.

Dál už hubnout neplánuje – cílem je hmotnost udržet. Obnáší to samozřejmě disciplínu, ale někdy je potřeba si dopřát, takže si občas dá s klidem i pizzu. Na hereččinu proměnu se podívejte ve videu!

Děkujeme značkám za půjčení oblečení a doplňků na natáčení:

  • 1. outfit: svetr a sako Hugo Boss, prodává Van Graaf; kalhoty Lindex; boty Gino Rossi, prodává CCC; kabelka Polo Ralph Lauren, prodává Van Graaf
  • 2. outfit: tenisky Sprandi, prodává CCC; tričko a kalhoty Yerse, svetr Kowtow, vše prodává Nila
  • 3. outfit: sukně Edited, prodává Van Graaf; svetr Lindex; boty Reserved

Za poskytnutí prostoru k natáčení děkujeme multifunkčnímu studiu Prostor39, Řehořova 33/39, Praha 3.

Načítám