Hlavní obsah

To není možné, jak rostou! Královská rodina zveřejnila fotku Williama a Kate s jejich dětmi

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Zatímco princ Harry a vévodkyně Meghan dělají psí kusy pro to, aby k sobě přitáhli pozornost, o kterou ale vlastně dle svých slov ani moc nestojí, budoucí král, princ William a princezna Kate dělají Koruně jen to nejlepší jméno. A jejich vánoční přání k tomu rozhodně pomáhá!

Článek

Fotka tak normální a obyčejná, až nad ní člověku ale srdce zaplesá. Princ William se svojí rodinou sdílel vánoční přání. Spolu s princeznou z Walesu a dětmi, princi Georgem a Louisem a princeznou Charlotte, se nechali zvěčnit na sídle v Sandringhamu. Zachytil je fotograf Mat Pourteous, jejich oblíbený autor, který měl to štěstí s královskými spolupracovat i dříve.

Přání působí velice uvolněně a vysílá poselství „Vstříc novým zítřkům, hlavně společně“. Jak princ, tak princezna jsou na něm oblečeni velice ležérně, oba dva mají džíny a tenisky, tedy outfit, který by před ještě ne tak dlouhou dobou nebyl samozřejmostí. Tím jen posilují snahu přiblížit se lidem. Snaha udělat ze sebe normální občany a sundat ze sebe tu vitrínu, do které členy královské rodiny protokol občas uzavírá, je zjevná.

Na druhou stranu přes všechnu snahu o modernizaci monarchie je vánoční přání prince a princezny z Walesu velice promyšleným krokem. Palác jej totiž zveřejnil pouhé dva dny před premiérou druhé poloviny dokumentu Harry a Meghan, který běží na streamovací platformě Netflix.

V něm bratr prince Williama s rodinou sdílí velice intimní záležitosti z jejich rodinného života a vyjadřují se, jak těžké to měli. Ačkoli důvod, proč opustili Velkou Británii, byl nedostatek soukromí, dokument si na něj opravdu nemůže stěžovat. Pár ukázal nejen jak vypadají v běžném životě, ale také své děti, záběry ze soukromé oslavy svatby a svěřil se například, že princ Harry má strach, že jeho milá skončí stejně tragicky jako jeho matka, princezna Diana.

Inu, raději se vraťme k vánoční fotografii prince a princezny z Walesu s jejich dětmi, ta člověku dává více naděje a radosti! A tak to má před Vánoci být. Pro jistotu se podívejte i na starší přání prince s princeznou.

Reklama

Načítám