Hlavní obsah

Od nahoty a alkoholových her k pomluvám rodiny: Jaké zářezy má na svém kontě věčný průšvihář Harry?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vždycky platil tak trochu za rebela a průšviháře. Princ Harry má za sebou divoké období plné večírků a neuvážených kroků, kterými dostal sebe a ostatní členy královské rodiny do nepříjemností. Posledním jeho „zářezem“ je dokument Harry a Meghan, ve kterém on ani jeho žena kritikou královské rodiny nešetří. Tohle je přehled průšvihů prince Harryho.

Článek

Většina jeho „prohřešků“ z minulosti by se dala nazvat klukovinou. Večírky, milostné úlety, opilecké „nehody“ – tím vším si asi projde leckterý mladý muž. Jenže když jste princ, jste prostě na očích a vaši kocovinu s vámi den po mejdanu sdílí celý svět.

Harrymu k tomu nejspíš chyběla zdrženlivost, uváženost a ochota dodržovat přísné konvence královské rodiny. A tyhle jeho kousky – včetně toho nejnovějšího, dokumentu, kde Harry se svou ženou mluví o tom, jak to v Buckinghamském paláci chodí – monarchii rozhodně radost neudělaly.

Upřímně a otevřeně

Netflix včera zpřístupnil první tři díly ze šestidílné dokumentární série nazvané Harry a Meghan, která má být jakousi zpovědí vévody a vévodkyně ze Sussexu. Pochopitelně především o tom, jak to v královské rodině chodí a co vše museli vytrpět. Opět zaznělo obvinění z rasismu, z toho, že královská rodina sama leckdy vypouští informace o svých členech a podsouvá je médiím, samozřejmě nechybělo postesknutí, že jejich láska nikdy nikoho nezajímala, všem šlo jen o to, aby byla správně prezentovaná.

Celé dílo budí rozpaky, ovšem nejkontroverznější je asi pasáž, kde Harry zmiňuje obavy z toho, aby jeho žena nedopadla jako jeho matka, princezna Diana, protože i ona čelí a čelila obrovskému tlaku ze strany novinářů. Ovšem záběry, kterými je tohle tvrzení dokumentováno a na nichž jsou novináři s velkými objektivy, nemají s Meghan nic společného. Jde totiž o snímky z premiéry filmu o Harry Potterovi z roku 2011, kde dav fotografů čekal na herce, nikoli na Harryho a Meghan. Koneckonců ti se seznámili až pět let po této události.

Foto: Profimedia.cz

V dokumentu Harry a Meghan se oba rozpovídali o tom, jak to v královské rodině fungujeFoto: Profimedia.cz

Je Harry nacista?

Byl to prostě asi jen hloupý nápad, ale každopádně tahle událost z roku 2005 královskou rodinu dost potrápila. Princ Harry, kterému tehdy bylo 21 let, vyrazil na maškarní, ale volba kostýmu nebyla příliš šťastná. Převlékl se za polního maršála hitlerovského Německa, jeho uniformu zdobil i hákový kříž na pravé ruce.

Hned poté byly noviny plné jeho fotek a nechyběly ani titulky ve smyslu „Královský nacista“. Harry se poté veřejně omluvil s tím, že rozhodně není nacista a nic svým kostýmem nechtěl demonstrovat, jen prý nedomyslel, jaké vášně jeho nevhodně vybraný kostým může vzbudit.

Foto: Profimedia.cz

Tenhle výběr kostýmu na maškarní se Harrymu moc nepovedlFoto: Profimedia.cz

Vodka se nešňupe, Harry!

Psal se rok 2006 a princ Harry vyrazil s kamarády na výlet po řece Orange. A asi i v Británii platí, že když mládež vyrazí na vodu, bez mejdanů se to neobejde. Harry tam tehdy objevil kouzlo alkoholových her – na snímku je třeba zachycen se skleničkou z poloviny naplněnou vínem, kterou si přisál na bradavku. Asi nejméně povedeným kouskem z tohoto výletu bylo video, na němž Harry šňupe vodku, což je velmi nebezpečná zábava, která může aktéra i zabít.

Foto: Profimedia.cz

Alkoholové eskapády se v královské rodině moc nenosíFoto: Profimedia.cz

Ach ty večírky

Divočejší období, kdy jeden večírek střídá druhý (včetně experimentů s alkoholem), k dospívání patří. Jenže Harry měl smůlu, až příliš jeho úletů zachytili novináři. S některými se před mnoha lety popral před nočním klubem, z něhož se značně opilý vypotácel. Jiný mejdan, kde opět opilý tančil u bazénu, pro něj skončil pádem do vody. Video, které tohle zachycuje, se stalo virální.

Pařba a podvod v Las Vegas

Velký průšvih ale přišel v roce 2012, kdy princ „pařil“ v Las Vegas. Snímky nahého prince v objetí s blonďatou kráskou obletěly svět, lidé se bavili, královská rodina nikoli. A nejsmutnější na tom bylo asi to, že ona blonďatá kráska Carrie Reichert se pak ozvala médiím a popisovala, co všechno s Harrym prožila. Nakonec se ukázalo, že se jednalo o dominu a podvodnici, co prodávala falešné šeky. Těžko říct, co s Harrym doopravdy měla, ale na jeho slávě se rozhodla přiživit ještě v roce 2016. Začala totiž prodávat svoji sadu sexuálních pomůcek, v níž nechyběl ani vibrátor s podobiznou prince Harryho.

Foto: Profimedia.cz

V roce 2012 spatřil svět nahého prince HarryhoFoto: Profimedia.cz

Abychom ale byli fér, Harry není jediný průšvihář z řad princů a šlechticů. Potvrzuje to třeba Princ Andrew a ti druzí: skandály královských rodin ve světě

Reklama

Načítám