Hlavní obsah

Vrací se Meghan Markle do Hollywoodu? Zatím si zahrála v reklamě a v plánu má mít i vlastní film

Foto: Gettyimages.com

Foto: Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vše nasvědčuje tomu, že o buducnosti ostře sledovaného páru vévody a vévodkyně ze Sussexu je už dávno rozhodnuto. Meghan Markle má velké plány a zdá se, že ji už nic nezastaví.

Článek

Jen pár dnů před Vánoci se na Instagramu objevila reklama na kávu, která měla zcela nečekanou aktérku. Tou nebyl nikdo jiný než Meghan, manželka prince Harryho. Když si ale dáte vše do správných souvislostí, zase takové překvapení to není.

Vydělávat se musí

Po odchodu z královské rodiny a přesídlení do USA stál slavný pár před otázkou, jak udržet svou vysokou životní úroveň. Princ Harry byl v tomto ohledu možná trochu nepolíbený, ale jeho praktická manželka Meghan ukázala velmi slušný tah na branku. Smlouva na podcasty se Spotify, i když posléze vypovězená, projekty pro Netflix i vydání skandálních princových pamětí Náhradník - to vše podle odhadů deníku Mirror manželům vyneslo až těžko uvěřitelných 100 milionů liber, tedy zhruba 2,8 miliardy korun. A tak není divu, že finance investují.

Foto: Profimedia.cz

Účast vévodkyně Meghan v reklamě na kávu nebyla až tak překvapivá. Ve společnosti má svůj podíl už od roku 2020Foto: Profimedia.cz

Meghan jako milovnice kávy

Již zmíněná účast vévodkyně Meghan v reklamě na kávu tedy není náhodná. Ve skutečnosti do společnosti Clevr Blends investovala už v roce 2020 dosud nezveřejněnou částku. V krátkém příspěvku na Instagramu představuje generální ředitelka a spoluzakladatelka společnosti Hannah Mendoza svou značku i tým, jehož součástí je právě také manželka prince Harryho. Můžete ji vidět, jak balí krabice s kávou, sedí u počítače nebo se zdraví s kolegy. Do jaké míry jde jen o podporu vlastní investice, anebo spíš o hereckou etudu a chuť vrátit se před kameru, se můžeme jen dohadovat.

Návrat do Hollywoodu?

V posledním roce se Meghan stáhla do ústraní a na veřejnosti se objevuje málo. Oficiálně to zdůvodňuje péčí o dvě malé děti – čtyřletého Archieho a dvouletou Lilibet. Mnozí pozorovatelé za tím však vidí především snahu o „změnu značky“ a příznivější mediální obraz.

Jaké jsou Meghaniny další plány, se zatím moc neví, ale fakt je, že v dubnu podepsala smlouvu s talentovou agenturou William Morris Endeavor a podle deníku Mirror koupila spolu s manželem za tři miliony liber (cca 86 milionů korun) práva na knižní bestseller Carley Fortune Meet Me at the Lake.

Jedná se o romantický příběh ztracené lásky, která ožije znovu po devíti letech, a v roli hlavní hrdinky, dvaatřicetileté Fern Brookbanks, jež hledá životní lásku i lepší osud, by Meghan byla jistě skvělá. A podle britských médií jdou plány vévodkyně ještě dál, protože by ráda ve filmech nejen hrála, ale také je produkovala.

Foto: Profimedia.cz

Pozemek, na kterém by mohlo stát nové sídlo Sussexů, je opravdu rozsáhlý a má krásný výhled na oceán. A leží blízko Los AngelesFoto: Profimedia.cz

Nový dům a stěhování do LA

Do celkového obrázku zapadají také informace o hledání nového bydlení. Luxusní sídlo v kalifornském Montecitu, které má devět ložnic a 1672 metrů čtverečních obytné plochy, si pořídili v roce 2020 za 14 milionů dolarů (318,5 mil. korun). Je to sice krásné místo pro výchovu dětí, ale od Hollywoodu je přece jen daleko, zejména pro pravidelné dojíždění.

A tak si byli manželé letos v září obhlížet nádherný rozlehlý pozemek s výhledem na oceán. Leží v Malibu, odkud je to do Los Angeles už jen necelých 50 kilometrů. Parcela za zhruba osm milionů dolarů (182 mil. korun) nabízí přímý výhled na oceán i dostatek soukromí a je jen na dohled od sídla slavných Kardashianek v Calabasas. Existuje dokonce už i architektonický návrh na stavbu futuristické vily, jež by tu mohla stát. Tak se nechme překvapit, zda se opravdu stane novým sídlem královského páru a v jakém hollywoodském trháku Meghan uvidíme.

Načítám