Hlavní obsah

Kate Middleton a William - vše o jejich velké lásce a zasnoubení v pokračování Koruny. Uvidíme nováčky

Foto: Gettyimages.com

Foto: Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za dva dny se fanoušci seriálu Koruna dočkají, odstartuje nová, šestá série tohoto televizního hitu. V Los Angeles se včera konala premiéra první části a nikdo nepochybuje, že to bude opět velká podívaná. A jak to bude s hereckým obsazením? Představí se „staří dobří známí“, ale těšit se můžete i na několik nováčků!

Článek

Pátá řada seriálu Koruna končila seznámením princezny Diany s její poslední láskou, Dodim Al-Fayedem, takže šestá série bude rozhodně hodně dějově nabitá. V příběhu diváky čeká Dianina touha začít nový život, tragická nehoda, při níž vyhasly nejen její naděje, ale především její život, mladí princové, kteří se musejí vyrovnat se ztrátou matky, ale třeba i láska prince Williama a Kate Middleton… Tady nuda nehrozí, obzvlášť když to vypadá, že se povedlo i herecké obsazení. Kdo se ve velkých rolích představí poprvé?

Ed McVey jako starší princ William

V páté řadě hrál prince Williama Senan West, skutečný syn herce Dominica Westa, který ztvárnil (a bude to tak i nadále) prince Charlese. Jenže pro šestou sérii byli potřeba starší herci, a tak se v prvních dílech v roli Williama objeví Rufus Kampa, v dalších pak Ed McVey.

Je to pro něj televizní debut a už teď ho zahraniční média nazývají novou hvězdou Koruny. Vzhledem k tomu, že jde o mladého, začínajícího herce, moc se toho o něm neví. Což je možná výhoda, protože může opravdu mile překvapit, minimálně fyzická podoba se skutečným princem je opravdu výrazná.

Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic - GettyImages.com, Profimedia.cz

Herec Ed McVey (vlevo) ztvárnil prince WilliamaFoto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic - GettyImages.com, Profimedia.cz

Luther Ford jako princ Harry

I princ Harry od poslední série vyrostl, tudíž i tady došlo k herecké výměně. Roztomilého Teddyho Hawleye, který hrál Harryho v páté sérii, tak na počátku šesté řady nahradí Fflyn Edwards, role ještě staršího prince se pak ujal Luther Ford. I on je začínající herec a právě Koruna ho může „vystřelit“ mezi herecké hvězdy.

Foto: Robin L Marshall/WireImage - GettyImages.com, Profimedia.cz

Luther Ford (vlevo) si zahrál prince HarryhoFoto: Robin L Marshall/WireImage - GettyImages.com, Profimedia.cz

Meg Bellamy jako Kate Middleton

Postava Kate Middleton se v seriálu Koruna objeví úplně poprvé, a tak je jasné, že všechny fanoušky zajímá, kdo tuhle životní lásku prince Williama bude hrát. Odpověď zní: Meg Bellamy. I pro ni role představuje první velký televizní počin.

Třebaže jde o velmi známý seriál a zásadní roli ženy, která se stala nepřehlédnutelnou a výraznou členkou královské rodiny, při filmování prý mladá herečka nebyla vůbec nervózní. Pro magazín Us Weekly řekla, že se při něm cítila až podivně normálně. Natáčení podle ní funguje jako velmi dobře namazaný stroj, panuje při něm klidná atmosféra a skvěle se v ní pracuje.

Foto: Dave Benett/Getty Images for Cartier, Antony Jones/Brendan Bierne/UK Press, Gettyimages.com

Meg Bellamy (vlevo) si roli Kate Middleton užilaFoto: Dave Benett/Getty Images for Cartier, Antony Jones/Brendan Bierne/UK Press, Gettyimages.com

Zatímco fanoušci seriálu Koruna nedočkavě očekávají novou řadu, král Karel III. slaví 75. narozeniny. Usmíření v rodině ale jako dárek zřejmě nedostane

Načítám