Hlavní obsah

Dara Rolins jako modelka v Paříži: Střídala se s Kendall Jenner, Helen Mirren nebo Evou Longoria

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dara Rolins dneska snídala v Paříži. Popová ikona se zúčastnila velkolepé přehlídky značky L’Oréal, která se konala přímo u Eiffelovky – a ne, nebyla tu v roli VIP hosta ani zpěvačky. Ve svých padesáti letech se prošla po přehlídkovém mole a střídala se tu s takovými hvězdami jako Helen Mirren, Eva Longoria, Andie MacDowell nebo Kylie Jenner.

Článek

Tomu se říká VIP akce! Značka L’Oréal Paris uspořádala přehlídku, která měla za cíl podpořit postavení žen a oslavit jejich sesterství. A vybrala si k tomu opravdové legendy. Na přehlídkovém mole postaveném přímo u Eiffelovy věže se prošly hvězdy, které se značkou úzce spolupracují a které vám z obrazovek už tolikrát řekly: Vy za to stojíte.

Mimochodem, tento slogan je starý přes padesát let – v roce 1971 ho vymyslela tehdy třiadvacetiletá Ilon Specht z newyorské reklamní agentury McCann. Šlo přitom o vůbec první reklamní heslo, které podporovalo sebevědomí žen. V době jeho vzniku hrály druhé housle. „Žena byla vnímána spíše jako objekt, většinou byla jen obrazem bez hlasu. Šlo mi o to ukázat skutečnou ženu, která je asertivní a současná, a zároveň jsem chtěla, aby ji reklama ukázala v pozitivním světle,“ prohlásila autorka slavné hlášky.

VIP přehlídka u Eiffelovky

Na pařížské přehlídce se sešly tváře, které pravidelně promují produkty značky L’Oréal Paris. Největší modelingovou hvězdou byla jedna z nejlépe placených modelek světa Kendall Jenner, která je novou globální ambasadorkou značky. Nechyběly ani hollywoodské stars. Na show zářila Helen Mirren, Andie MacDowell (musíme vyseknout poklonu jejím prošedivělým vlasům), „zoufalka“ Eva Longoria nebo Elle Fanning. A skvěle vypadala i naše Dara.

Je to vzrůšo, řekla Dara

Zpěvačka Dara Rolins je ambasadorkou značky pro Českou republiku a Slovensko od letošního roku a jako taková se také přehlídky zúčastnila. V blýskavých zlatostříbrných šatech vypadala skvěle a dokonalé bylo samozřejmě i její líčení, o které se postarala Renata Zelinková, oficiální make-up artistka značky.

A jak se Dara Rolins na roli modelky těšila? „Pokaždé, když se schyluje k něčemu tak velkolepému, je to prostě vzrůšo! A je to pro mě obrovská čest. Už jen to, že si mě značka L’Oréal Paris vybrala a že jsem historicky první od nás, kdo se projde po mole se všemi těmi světovými hvězdami! Navíc pod ikonickou Eiffelovkou a v rámci pařížského fashion weeku. Co víc si člověk a jedna zpěvačka Darinka z Bratislavy může přát? Prostě pecka!“

Načítám