Hlavní obsah

Jsem stejně dobrá, mami! Své dcery vzaly na pódium Dara Rolins, Beyoncé i Mariah Carey

Foto: Kevin Mazur - GettyImages.com

Foto: Kevin Mazur - GettyImages.com

Reklama

Zdědily nejen krásu a půvab, ale s největší pravděpodobností i talent. Jak jinak si vysvětlit, že tyto slavné zpěvačky berou své dcery na pódium a vystupují společně? Mámy na ně musejí být náležitě hrdé a fanoušci je milují.

Článek

Je to sice ohraná fráze, ale v tomhle případě rčení, že jablko nepadá daleko od stromu, sedí dokonale. Slavné zpěvačky ukazují talent svých dcer už v útlém věku, stejně jako naposledy Dara Rolins, která o víkendu vystoupila na svém koncertě s dcerou Laurou. Vypadá to, že možná půjde ve šlépějích svých hudebně založených rodičů. Které další dcery šlapou svým úspěšným maminkám na paty?

Dara s Laurou

O víkendu se konal koncert Dary Rolins, která si ho nadělila k padesátinám. Leoš Mareš jí složil poklonu, protože ho označil za největší mega show v historii showbyznysu. Na pódiu kromě Dary vytřel zrak posluchačům i její expartner Rytmus, se kterým se nerozešla zrovna v nejlepším, a tak tohle gesto označili fanoušci za největší usmíření. Překvapením byla i dcera Laura, kterou má se zpěvákem Matějem Homolou. V březnu jí bude 15 let a všem ukázala, že vlohy po rodičích nezapře. Není divu, že je Dara na svou dceru, již oslovuje Lola a se kterou vystoupila poprvé, náležitě pyšná.

Beyoncé s Blue Ivy

Velkolepý koncert po pěti letech přichystala nedávno i americká zpěvačka a producentka Beyoncé (41) v Dubaji, kde vystoupila při příležitosti slavnostního otevření luxusního hotelu Atlantis The Royal. Inkasovala prý za to neuvěřitelných 24 milionů dolarů. Na obřím jevišti vystřídala několik úchvatných kostýmů a v nádherných červených lesklých šatech doprovodila svou matku i její jedenáctiletá dcera Blue Ivy, po níž je pojmenovaná i zpěvaččina módní značka. Zazpívaly spolu duet Brown Skin Girl.

Mariah Carey s Monroe

Zpěvačka Mariah Carey (52) měla nejvíce napilno před Vánoci, neboť její nejhranější vánoční hit All I Want For Christmas Is You je žádaný i na koncertech. Zpěvačka v prosinci vystoupila v rámci svého miniturné v newyorské aréně Madison Square Garden, ale i v kanadském Torontu, kde ji poprvé doprovodila její jedenáctiletá dcera Monroe ve společném duetu.

Foto: CBS Photo Archive - GettyImages.com

Mariah Carey zazpívala píseň Away in a Manger se svou dcerou Monroe Foto: CBS Photo Archive - GettyImages.com

Pink s Willow

Slavná zpěvačka Pink (43) je proslulá svými koncertními show, na kterých často nechybí ani akrobatická vystoupení. V květnu roku 2021 předvedla jedno ze svých leteckých čísel na udílení hudebních cen Billboard, kde obdržela cenu Icon Award z rukou jejího idolu Jon Bon Joviho. Dechberoucí akrobacie na lanech bez jištění se účastnila i její tehdy devítiletá dcera Willow.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Pink předvedla s dcerou akrobatické vystoupení, při kterém se tajil dechFoto: Profimedia.cz

Ewa Farna s Ellou

V březnu tomu bude rok, co se Ewě Farne (29) narodila dcera Ella. Zpěvačka neváhala a už po dvou měsících ji vzala s sebou na pódium. Malá princezna v nosítku samozřejmě ještě nezpívala, to se jen zpěvačka chystala na vystoupení, které si připravila při příležitosti udílení hudebních cen Anděl. Tak uvidíme, až Ella vyroste, zda dostala do vínku hudební nadání po rodičích. Jejím tatínkem je totiž rovněž hudebník Martin Chobot.

Reklama

Načítám