Hlavní obsah

Nejslavnější břišáky showbyznysu: Svalnaté břicho vystavuje Dara Rolins i Gwyneth Paltrow

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vysekané břišní svaly a pevný střed těla. Tím se můžou pyšnit tyhle slavné ženy. Co dělají pro to, aby měly vysportovanou postavu? Prsty v tom má posilování, kardio i jóga.

Článek

Gwyneth Paltrow se ukázala na červeném koberci měsíc po svých 50. narozeninách ve skvělé formě. Udržovat ploché břicho je s vyšším věkem stále těžší, ale herečky jako Gwyneth nebo Halle Berry jsou důkazem, že všechno je možné. Tyhle ženy jsou tou nejlepší motivací ke cvičení.

Gwyneth Paltrow (50)

Foto: Profimedia.cz

Gwyaneth Paltrow na společenské akci v šatech od Caroliny HerreryFoto: Profimedia.cz

Herečka a zakladatelka lifestylového projektu Goop, Gwyneth Paltrow, všechny oslnila před pár dny, když si vyšla na oslavy 250. výročí založení šampaňského domu Veuve Clicquot. Svoji postavu dala na odiv v nápaditých šatech s průstřihem, který odhalil její pevné břicho. Herečka byla vždy štíhlá a málokdo by hádal, že před měsícem oslavila padesátku. Prohlásila, že se nikdy necítila ve své kůži lépe, což potvrzuje i další fotkou, kterou zveřejnila, kde má půlku těla zahalenou jen do zlaté barvy.

Pokud vás zajímá, co za jejím pevným břichem stojí, je to zdravá strava, hodně bílkovin a zeleniny, méně cukru a pečiva. Ale i ona je jen člověk a ráda si na konci dne dá sklenku vína. Dopřává si také dostatek spánku a cvičí každý den – jednoduše se díky tomu cítí líp. Už léta je fanouškem cvičení podle trenérky Tracy Anderson (47), jde o kombinaci aerobních cviků s těmi, které svaly posilují.

Pink (43)

Foto: Profimedia.cz

Pink se vždycky pyšnila plochým břichem, toto je snímek z roku 2013Foto: Profimedia.cz

Pink byla odjakživa vysportovaná a nehodlá to měnit ani v současnosti. Jejím fanouškům na Istagramu spadla brada, když přidala na sociální síť poslední snímek v plavkách. Ale proč se nepochlubit vytrénovanou postavou, když na ní tvrdě maká, a to s trenérkou celebrit Jeanette Jenkins (48)! Zpěvačka byla vždy aktivní, kromě posilování ráda i jezdí na kole, dělá jógu a nemá daleko ke gymnastice. Konec konců akrobatické kreace předvádí často a ráda ve svých hudebních klipech i na koncertech.

Halle Berry (56)

Foto: Profimedia.cz

Halle Berry během přípravy pro roli MMA zápasnice ve filmu ModřinyFoto: Profimedia.cz

Halle Berry předvedla dokonalou figuru už jako Bond Girl v roce 2002 ve filmu Dnes neumírej vedle Pierce Brosnana (69). Do životní formy se ale dostala před pár lety díky roli Sofie v Johnu Wickovi 3 (2019) a filmu Modřiny (2021), který i sama režírovala a ve kterém hrála MMA zápasnici. Kvůli oběma snímkům musela dost makat, jejím cílem bylo mít vysekané břišní svaly, což se povedlo. Její trenér Peter Lee Thomas prohlásil, že má výdrž a disciplínu jako pětadvacetiletá.

Rita Ora (31)

Foto: Profimedia.cz

Rita Ora v ulicích Londýna před dvěma týdny. Crop topy byly její vždy oblíbené!Foto: Profimedia.cz

Nedávno provdaná zpěvačka Rita Ora na své postavě ohromně zapracovala. Je nejštíhlejší za poslední dobu, a i když měla břicho vždy pevné, aktuálně ho má přímo ukázkové. Jak to udělala? V posilovně ani doma se nešetří. Klíčem k vyrýsovanému středu těla je cvičit tuto partii cíleně pětkrát týdně. Jejími oblíbenými cviky jsou plank nebo russian twist – rotace vsedě do strany se zvednutými nohami.

Dara Rolins (49)

Foto: Profimedia.cz

Dara Rolins v roce 2018Foto: Profimedia.cz

Dara Rolins jednou prohlásila, že špeky ji prostě nebaví. Na své vysportované postavě si zakládá a břicho má samý sval snad její celou kariéru. Nejsou v tom žádná kouzla, ale dřina a disciplína, zdravá strava a pohyb. Ostatně, jak sama říká, dobře vypadat je její práce. Sladkostem se vyhýbá, stejně tak pečivu. Nejraději cvičí jógu, která jejímu tělu prý vyloženě svědčí, také má ráda rychlou chůzi.

Hana Reinders Mašlíková (40)

Když mluvíme o cvičení a vyrýsované postavě, nemůžeme vynechat moderátorku a modelku Hanku Reinders Mašlíkovou. Vysportovanou figuru měla vždy, tento rok to ale dotáhla ještě dál. Takhle vysekané svaly po celém těle měla kvůli soutěži bikini fitness, na které i v květnu zvítězila. Bez cvičení nemůže být a je součástí jejího života už od mládí, tudíž ve formě se udržuje celoročně, nejen před dovolenou nebo soutěží. Její disciplína je obdivuhodná!

Načítám