Hlavní obsah

Kdo ze slavných českých mužů má doma paní Columbovou? Ledecký, Donutil, Koranteng i Kozub!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všichni je známe, protože se objevují v médiích všeho druhu. Jsou vděční svým fanouškům za zájem, co se jejich práce týká, ale do soukromí si jen tak někoho nepustí. Ano, tyhle celebrity nerady ukazují své blízké a rodinu si chrání. Ukážeme vám manželky, které jsou takovou pomyslnou paní Columbovou.

Článek

O svých oblíbených hercích, zpěvácích, ale třeba i politicích, kteří se neustále objevují na veřejnosti, chtějí lidé vědět co nejvíc. Nejatraktivnější je samozřejmě jejich soukromí. To si ale někteří přísně chrání. I proto jsou jejich manželky málokde k vidění. Občas je možná někde zahlédnete, ale jsou to příležitosti vzácné a výjimečné. A právě teď jednu máte!

Zuzana Donutilová

Zuzana a Miroslav Donutilovi se brali v roce 1977, půl roku poté, co se potkali na večírku pořádaném společnými známými. Zuzana tam přišla se svým tehdejším přítelem, ale i tak jiskra přeskočila a vydržela dodnes. Mají spolu dva syny, mezi kterými je dvanáctiletý věkový rozdíl. Paní Donutilová má vystudovanou ekonomii a poslední roky provozuje kavárnu v centru Prahy. Kromě toho je spolumajitelkou rodinné společnosti, která pořádá kulturní akce a zábavy.

Zuzana Ledecká

Zuzana a Janek Ledecký se seznámili při studiu na právech, a to zhruba před třiceti lety. Z jejich rodiny jsou k vidění jen dva členové – dcera Ester, olympijská vítězka, a otec Janek Ledecký, který kdysi začínal zpívat se skupinou Žentour. Manželka a syn Jonáš, který je výtvarník a hudebník, se drží stranou. Zuzana se prosazuje v jiné oblasti - vymyslela systém tréninku a závodění, díky kterému se Ester vypracovala na první příčky světového sportu.

Foto: Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Zuzana Ledecká se na veřejnosti moc neobjevuje, a když, tak fotografům rozhodně nepózuje. Potkat ji můžete hlavně na závodech její dceryFoto: Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Monika Ládková

Nedlouho po rozchodu s Olgou Lounovou začal v roce 2012 Ondřej Ládek, tedy Xindl X, randit s obchodní zástupkyní Monikou Hujsovou, kterou potkal na svém koncertě. Jejich vztah měl rychlý spád - bydlet spolu začali asi po dvou týdnech a po půl roce se vzali. V té době už Monika čekala dceru Alici, která se narodila v listopadu 2012. Syn Matyáš se narodil o rok později.

Dana Čenská

Dana potkala Jana Čenského před více než 34 lety a rozhodně prý nepatřila mezi jeho nadšené fanynky. Poprvé ji viděl cestou na své představení a zaujal ho hlavně její kabát s nápisem „ňaf ňaf“. Dana mu nic neusnadňovala a musel o ni bojovat. Nakonec se dali dohromady a vzali se, když čekala syna Matyáše. Jejich manželství vydrželo, i když se museli vypořádat s mnoha spekulacemi o nevěrách známého herce.

Martina Hartlová

Patrika Hartla znají většinou lidé jako velmi úspěšného spisovatele nebo režiséra Divadla DVA, ale i jako majitele specifického smíchu. Jeho ženu Martinu je ale vidět a slyšet velmi málo. Pracuje jako konzultantka v oblasti regionálního rozvoje a manžel o ní mluví jako o té chytřejší z nich dvou. Seznámili se jako velmi mladí a vydrželi spolu zatím přes 30 let. V roce 2006 se jim narodil syn Hynek a v roce 2017 dcera Aya.

Monika Koranteng

Rey vzpomíná, že když poprvé uviděl Moniku, zaujaly ho její velké modré oči a trochu pohrdavý výraz, kterým ho poctila. Naštvalo ho to, a tak se rozhodl s tím něco udělat. A skončilo to stabilním a spokojeným manželstvím, ze kterého mají i tři dcery. Monika také pracuje v televizi, ale popularitu opravdu nevyhledává.

Renáta Suchánková

Renáta Suchánková je bývalá tanečnice a choreografka. Se známým bavičem Michalem Suchánkem mají syna Jáchyma a dceru Bereniku. Herec říká, že starost o rodinu byla právě na Renátě a že vždy všechno skvěle zvládala. Vydrželi společně nejen spekulace o jeho nevěrách, ale také finanční problémy, do kterých se dostal kvůli tomu, že si otevřel hospodu a jeho dluhy šly do milionů korun. Patří stále mezi stabilní páry.

Iva Nárožná

Manželé jsou skoro šedesát let, ale když je náhodou zahlédnete, chovají se pořád jako zamilovaní (vychovali spolu dvě děti). Iva se učila na prodavačku a byla aranžérkou výloh a herci Petru Nárožnému se líbila pro svou výřečnost. Potkali se na diskotéce. Jejich manželství muselo čelit krizi v době, kdy syn Petr přiznal homosexualitu. Jeho otec to nepřijal a rozhádali se kvůli tomu. Teď už se situace uklidnila a právě Iva se postarala o to, že rodina přijala i jeho partnera.

Barbora Kozubová

Že je manželka Štěpána Kozuba tanečnice, se celkem ví, protože herec rád vypráví o jejich seznámení. Prý si o ní myslel, že je lesba, ale když si u jejích kamarádek ověřil, že to tak není, snažil se ji sbalit na čokoládu. Studentská láska přerostla ve vztah a v srpnu 2019 se na ostravské radnici vzali. Ani ne o rok později se jim narodila dcera Anežka.

Jana Fialová

Manželka premiéra je bioložka a od jara letošního roku působí jako prorektorka Masarykovy univerzity pro záležitosti studentů a vnější vztahy. S Petrem Fialou navázala partnerský vztah v listopadu 1989, krátce poté, kdy se vrátil z vojny. Vzali se v roce 1992 a mají spolu tři děti.

Načítám