Hlavní obsah

„Mám menopauzu a hořím… Teda zářím!“ utahuje si ze sebe polonahá Martine McCutcheon z Lásky nebeské

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že i stárnutí a obtíže s ním spojené lze brát s nadhledem a humorem, dokazuje sympatická kráska, kterou už navždy budeme mít spojenou s legendárním filmem Láska nebeská, v němž se do ní osudově zamiloval Hugh Grant.

Článek

Je to už dvacet let, co vlétl do kin uragán Láska nebeská. S chutí se na něj díváme i po tak dlouhé době a je těžké si připustit, že naše oblíbené postavy stárnou… Kdo by to byl řekl, že herečka Martine McCutcheon, kterou má každý spojenou s pohlednou mladou asistentkou britského premiéra, jenž se do ní pro její humor i nesporné půvaby zamiloval na první pohled, už řeší problémy spojené s menopauzou. Ale je to tak. Čas zkrátka nezastavíte. Ovšem Martine k tomu přistupuje s nadhledem i velkou dávkou vtipu, takže ji nelze neobdivovat.

Rudnu a potím se…

Před pár dny sdílela na sociálních sítích příspěvek , ve kterém přiznává, že jí potíže s přicházející menopauzou dávají pěkně zabrat. „Vím, že mrzne… Ale musela jsem otevřít všechna okna a svléknout se, protože je mi hrozné horko,“ napsala k fotografii, kde se odvážně předvedla bez make-upu. „Řekněme, že ‚zářím‘, protože doslova hořím! Uf!!! Alespoň můj obličej tentokrát není rudý jako řepa. Dnes večer vedro dodalo mé tváři hezký, zdravý a mladistvý lesk. Takže sdílím, že vypadám hezky a beru to pozitivně!“ dodala sympatická Martine s nadhledem. Nutno podotknout, že jí to opravdu sluší. Možná i proto, že optimistický přístup k životu je pro ni typický.

Botox? Možná zase zajdu

V dalším příspěvku na Instagramu přiznala, že se kosmetickým úpravám své tváře nebrání, ale přednější je pro ni, jak sama sebe vnímá a přijímá. „Když vidím unavenější, smutnější verzi sama sebe, osvěžení se nebráním…“ svěřila se. Líčení a výdobytky kosmetického průmyslu prý vítá s otevřenou náručí, jen je třeba podle ní zachovat zdravý rozum. „Tolik lidí ztrácí svou jedinečnou krásu a vypadají pak stejně jako všichni ostatní. A to je hrozná škoda!“ napsala Martine. Ona sama se udržuje ve skvělé kondici a těch dvacet let, které od slavného natáčení uplynuly, na ní není příliš znát. Jen je dnes výrazně štíhlejší, než bývala. Pyšní se skvělou figurou a je vidět, že o sebe opravdu dbá.

Foto: Profimedia.cz

Takhle si ji pamatuje každý - jako boubelku Natalii, která v Lásce nebeské pobláznila premiéra v podání Hugha GrantaFoto: Profimedia.cz

Překonala únavový syndrom

V minulosti ale Martine bojovala s nepříjemným únavovým syndromem, který zbrzdil její skvěle rozjetou kariéru herečky i zpěvačky. Prošla si velmi těžkými sedmi lety, kdy lékaři pořádně nevěděli, co jí je, potýkala se s velkými fyzickými i psychickými bolestmi. Svůj vrozený optimismus ale neztrácela, oporou jí byl manžel Jack McManus i dnes devítiletý syn Rafferty. „Měla jsem takové závratě, že jsem sotva stála na nohou. Skončila jsem v nemocnici a říkat, že mě Jack podržel jako skála, je slabé slovo,“ vyznala se. O to víc si prý dnes váží každé malé radosti a doufá, že by mohla být i inspirací pro ostatní. Aby viděli, že i obtíže a nemalé zdravotní komplikace se dají zvládnout.

Načítám