Hlavní obsah

Příběh Martina Chodúra a Ivony Selníkové. Jak zvládají, že on je o 17 let mladší

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tehdy dvacetiletému zpěvákovi Martinu Chodúrovi měli lidé za zlé, že vyměnil stejně starou přítelkyni za ženu podstatně starší. Měl s ní být jen pro peníze. Jejich příběh ale dokazuje, že v lásce je věk skutečně jen číslo.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Když vyhrál v roce 2009 Martin Chodúr první řadu pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar, čekala na něj doma přítelkyně. Ta mu dokonce nahrávala během soutěže podporující vzkazy. Přibývající slávu a úspěchy ale mladistvý vztah nevydržel a život studentů se začal ubírat každý jiným směrem.

Netrvalo dlouho a rodák z Ostravy skončil v náručí jiné ženy. Na tom by nebylo nic tak zvláštního – kdyby je však nedělil sedmnáctiletý věkový rozdíl a Ivona Selníková nebyla v té době dokonce vdaná!

Zažádala kvůli němu o rozvod

Psal se rok 2010 a Martinovi bylo pouhých jednadvacet let. Nebylo divu, že jeho vztahu s podnikatelkou Ivonou Selníkovou, která by mohla být jeho matkou, nedával nikdo velké šance na úspěch. Zpěvák to bral ale vždy s úsměvem. „Někomu vadí věkový rozdíl, někomu výškový rozdíl, v minulosti lidem vadil rasový rozdíl, rozdíl v postavení, vztahy stejného pohlaví, kulturní rozdíl, náboženský rozdíl, fakt, že si krásná žena vzala ošklivého muže. Nejdůležitější je, že láska všechno překoná. Kdo si myslí, že ne, je prostě starý bručoun,“ řekl v rozhovoru pro iDnes.cz. Kráska mu dokázala, že to s ním myslí vážně ve chvíli, kdy zažádala o rozvod. Zahodila všechny jistoty a střemhlav se vrhla do nové lásky.

Jako rodina jsou nyní kompletní

Když po pěti letech vztahu pár oznámil, že čekají prvního potomka, všem, kteří o nich pochybovali, vzali vítr z plachet. Na Nový rok 2016 se jim narodil syn, který dostal jméno po otci – Martin. Nabízelo by se, že se rozezní brzy i svatební zvony, ale nic takového se nechystá, stejně jako druhý potomek. Za obojím stojí pragmatické důvody. „Zpíval jsem na spoustě svateb. Svatba jako instituce, ten ceremoniál, mi není sympatický. Co se týká svatby v kostele, nejsem pokřtěný. Co se státního sňatku týká, tak je to něco jako státní pohřeb. Druhé dítě jsme neřešili, protože jsme si byli vědomi různých komplikací, které mohou nastat. Jsme rádi, že Martínek je zdravý. Že vše dopadlo dobře,“ prohlásil zpěvák v pořadu Extra Host.

Oba jsou práci oddaní a spolupracují

I když by se nabízelo, že po narození syna oba ze svého pracovního tempa zvolní, opak je pravdou. Ivona působí jako Martinova manažerka a k tomu generální ředitelka nadnárodní kosmetické firmy. Martin zase objíždí s koncerty celou republiku. Vystupuje s těmi nejzvučnějšími jmény českého showbyznysu. Na tento rok si dal za cíl zaměřit se na vlastní autorskou tvorbu. V péči o syna se spravedlivě střídají. „Zvládáme to sami a občas vypomohou babičky,“ svěřil se zpěvák pro Blesk. Dokazují tak stará pořekadla, že věk je jen číslo. I když začátky neměl pár jednoduché, protože zpěvákovi pár s o tolik starší partnerkou pochopitelně rozmlouvali i rodiče, všem dokázali, že k sobě dokonale pasují.

Načítám