Hlavní obsah

Boková, Kobzanová a další se staly mámami. Kdo vše tajil a kdo sdílel fotku pár hodin po porodu?

Foto: Milan Malíček / Právo / Profimedia

Foto: Milan Malíček / Právo / Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těhotenství je křehká věc pro většinu žen. Některé chtějí mít jistotu, že je vše v pořádku, než očekávání oznámí svým blízkým. Jiné s okolím sdílí vše od chvíle, kdy se ukáže druhá čárka na testu. Stejně to mají celebrity, každá slavná dáma volí jinou cestu. Jenovéfa Boková se rozhodla nesdílet příliš.

Článek

Být slavný s sebou nese i to, že vás veřejnost považuje tak trochu za svůj majetek a chce o vás vědět co nejvíc. Fanoušci se s vámi chodí fotit během večeře s rodinou, komentují, zda jste nepřibrali a podobně. A slavní to většinou akceptují, vědí, že je to daň za popularitu.

Ale když slavné dámy otěhotní, řeší, že už to není jen o nich. Mnohdy se tak rozhodnou své těhotenství tajit a dopřát sobě i miminku klid a soukromí. A to přesně udělala i populární herečka Jenovéfa Boková. Stala se maminkou před pár dny a stejně jako o těhotenství, informovala i o porodu tak trochu mezi řečí. Jí i dalším slavným česko-slovenským dámám, které porodily nedávno, gratulujeme.

Jenovéfa Boková

Herečka rozhodně nepatří k těm, které by fanoušky a sledující pouštěly až do ložnice. A tak jako netroubila do světa, že čeká své první miminko, neinformovala o svých kontrakcích a nezdravila z porodního sálu. Jen tak mimochodem dala do svých instagramových stories video, kde natáčí sebe s partnerem a kočárkem a přidala komentář: „Jak jste asi tušili… je už tu s námi.“

Ano, stala se maminkou a my moc gratulujeme. Držitelka Českého lva za film Chvilky zářila i v Ženách v běhu a Mimořádné události a je také uznávanou houslistkou. Jejím partnerem je Adam Kolář, syn bývalého diplomata Petra Koláře, muže po boku prezidenta Pavla.

Foto: Milan Malíček / Právo / Profimedia

Na Českých lvech byla nejen hostem. Skoro tříhodinové předávání ocenění strávila na pódiu s houslemi v ruce.Foto: Milan Malíček / Právo / Profimedia

Diana Kobzanová

Miss České republiky z roku 2001 mívala v minulosti pověst rebelky, ale to už dávno neplatí. Dnes žije převážně za oceánem a vytváří zázemí pro svého partnera, hokejistu Michala Frolíka, a jejich děti. Mají spolu tři dcery, Ellu a Lily doplnila před pár dny sestřička Nelly.

Bývalá modelka a moderátorka je pověstná svým spíše negativním postojem k sociálním sítím i bulváru a dle jejích slov jsou u nich doma ještě všichni normální a ne „instamagoři“. Takže fotku holčičky, která se narodila na Floridě, sdílela spíše proto, aby zamezila drbům, a rovnou připsala, že svůj účet zase brzy vypne. Přidala informaci, že vzhledem k předčasnému porodu tatínek u narození dcerky nebyl, má totiž zodpovědnost za tým během nejdůležitější části sezony, ale všechny jeho ženy si jej užijí, až splní klubové povinnosti.

Foto: Profimedia.cz

Na veřejnosti se s rodinou ukazuje málo a nesdílí ani moc detailů z rodinného života. Pro kamarádku, návrhářku Beatu Rajskou, ale udělala výjimku a šla přehlídku i s dcerami.Foto: Profimedia.cz

Nikol Švantnerová

Miss České republiky za rok 2015 je na pozornost médií zvyklá a i na svém instagramovém účtu ráda sdílí střípky ze svého života. Od začátku ovšem respektuje soukromí svého partnera, jímž je podnikatel Ondřej Antoš a za kterým se přestěhovala na Moravu.

Novinku, že se stanou rodiči, oznámila v září minulého roku a se svými sledujícími se následně dělila o fotky těhotenských outfitů, z pořizování výbavičky i návštěv v porodnici. Vše ovšem decentně jako obvykle. Nyní je malá Mia již pár dní na světě a Nikol se svěřila i s tím, že už mají za sebou horší noc, kdy toho ani jedna moc nenaspaly. A její fanynky ocenily, že ukazuje na Instagramu i realitu.

Dominika Cibulková

Bývalá slovenská tenistka je jednou z nejvýraznějších (nejen) sportovních osobností. Sleduje ji skoro půl milionu lidí a ráda sdílí věci jak pracovního, tak soukromého rázu, dělí se o nablýskané fotky z červeného koberce i něžné fotky svého malého syna Jakubka.

A i ona v září odtajnila krásnou novinku a to, že se jejich rodina rozroste. Stalo se tak před pár dny, kdy se jí a jejímu manželovi Michalu Navarovi na soukromé klinice ve Vídni narodila holčička Nina.

Radka Caldová

Herečka, která se objevila v seriálu Pan profesor a nyní září ve filmu Služka, se na české premiéře v Praze podělila o krásnou novinku –⁠ že je několik týdnů maminkou. Premiéru na Slovensku si přitom ještě užila i s bříškem. I ona patří k umělkyním, které prostor na svém profilu věnují spíše pracovním věcem, a tak bylo pro její sledující i kamarády pokročilé těhotenství spíše překvapením.

Nyní se vyznala k lásky k malému Kvidovi i jeho tatínkovi, kameramanu Jakubovi Ptáčkovi.

Reklama

Načítám