Hlavní obsah

Nejvášnivější pár showbyznysu se rozešel: Konec nahých snímků a podivných rituálů

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Herečka Megan Fox a hudebník vystupující pod pseudonymem Machine Gun Kelly tvořili pár od roku 2020 a kde se objevili, způsobili rozruch. Ať už výrazným oblečením nebo tím, jaká mezi nimi planula vášeň. Na červeném koberci pózovali ruku v ruce a s propletenými jazyky, v rozhovorech opakovali, jak jsou spirituálně propojení. Co se o víkendu stalo?

Článek

V sobotu se Megan Fox a Machine Gun Kelly spolu účastnili party u příležitosti blížícího se Super Bowlu a najednou bum prásk, ona o pár hodin později odstranila z Instagramu společné fotky, vydala příspěvek, ve kterém mimo jiné pálí dopis, doplnila ho textem o nečestnosti, aby vzápětí celý svůj profil smazala.

Objevily se nepřekonatelné rozdíly, stojí za tím nevěra? Zatím není jasno, ale tenhle pár nejspíš nebude držet nic pod pokličkou. Ostatně jako to po celou dobu svého vztahu nepřeháněli s oblečením, nepřeháněli to ani s lpěním na přehnaném soukromí. Pojďme si mezitím připomenout nej momenty jejich lásky.

Po stopách vraha

Poznali se během natáčení thrilleru Po stopách vraha začátkem roku 2020 a brzy bylo jasné, že spolu netráví čas jen jako kolegové. Domněnky, že mezi herečkou z Transformerů a potetovaným raperem je víc než přátelství, potvrdilo vyjádření jejího manžela Briana Austina Greena, že se s matkou jejich tří synů po deseti letech manželství rozcházejí.

Když se pak Megan objevila v Kellyho klipu Bloody Valentine, bylo jasno. Vzájemná přitažlivost byla každému hned jasná. V červenci dali první společné interview, kde tvrdili, že sdílí jednu duši.

Foto: Profimedia.cz

V klipu je zpěvák jejím rukojmím Foto: Profimedia.cz

Je to na Instagramu, je to oficiální

Vedle rozhovorů a společných vyjádření (on řekl, že až s ní poznal pravou lásku, ona zase, že milovat ho je jako milovat tsunami) začali sexy společnými fotkami plnit i své profily na sociálních sítích. Na důkaz své oddanosti zde zpěvák veřejně odmítal nabídky fanynek na rande či sexuální hrátky.

Foto: Profimedia.cz

Touto fotkou oznámil MGK, že našel ženu svého srdceFoto: Profimedia.cz

Show na červeném koberci

Udílení hudebních cen American Music Awards v listopadu 2020 se stalo jejich debutem na červeném koberci. Nutno podotknout, že ještě vsadili na poměrně umírněnou eleganci. Od té doby si začali společenské události užívat: ladili ve své extravaganci a nikdy nebyli nudní. Megan vždy odhalovala co možná nejvíc, její partner se nebál barev a ukazoval potetovanou hruď.

Foto: Profimedia.cz

Nejsou to žádní stydlíni, to je bez debatFoto: Profimedia.cz

Megan Fox, Machine Gun Kelly a Valentýn

Čím hlasitěji svou lásku křičeli do světa, tím častěji se objevovaly zvěsti o zásnubách. Ty podpořil i Meganin obří prsten, který začala nosit začátkem roku 2021. Ale tehdy ještě zasnoubení nebyli. Na Valentýna ovšem kromě mnoha společných fotek a videí ukázali i náhrdelník, v jehož přívěsku prý Kelly nosí její krev. Vysvětlili to tak, že když měla Megan odjet natáčet do zahraničí, dala mu svou krev tedy svou DNA na památku, aby mu tolik nechyběla.

Foto: Profimedia.cz

Prsten byl okamžitě nepřehlédnutelnýFoto: Profimedia.cz

Sexy titulka pánského časopisu GQ

Ač mohla mít veřejnost pocit, že již ukázali vše, titulka časopisu GQ (říjen 2021) přesvědčila o opaku. Objevili se na ní opět velmi spoře odění, v odvážných pozicích, sexy jako nikdy a v rozhovoru byli velmi otevření, navíc se nechali během focení potetovat.

Foto: Profimedia.cz

Titulka pánského časopisu byla opravdu žhaváFoto: Profimedia.cz

Zásnuby ve velkém stylu

Přišel leden 2022 a konečně došlo k dlouho očekávaným zásnubám. Odehrály se pod fíkovníkem a pár se následně podělil o fotky a videa. Ona popsala společný rok a půl tak, že si prošli peklem, smála se s ním jako nikdy, pak mu řekla ano a vypili krev toho druhého. Pití krve později Megan vysvětlila: prý ji nepijí po litrech, ale jen pár kapek, čistě z rituálních důvodů.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák nechal pro svou lásku vyrobit speciální prsten a oba zářili štěstímFoto: Profimedia.cz

Machine Gun Kelly: Můj růžový život

Dokument Machine Gun Kelly: Můj růžový život měl premiéru v červnu 2022 a ukázal umělce v novém světle, s jeho traumaty a duševními problémy. S těmi mu prý pomáhala se vyrovnat právě jeho láska k Megan, chtěl být i dobrým otcem. Právě ona a jeho dcera Casie mu řekly, že s ním nechtějí neustále mluvit přes drogový opar. Měl totiž i sebevražedné sklony a ony se o něj bály.

Foto: Profimedia.cz

Na premiéru dokumentu přišli stylově v růžovéFoto: Profimedia.cz

Rozchod z hodiny na hodinu

V novém filmu Ve znamení býka (českou premiéru měl v lednu 2023), kde Machine Gun Kelly hraje problémového hudebníka, ztvárnila Megan jeho bývalou. A ač se zdálo, že jim se rozchod nemůže nikdy ve skutečnosti ani připlést do cesty, teď je vše jinak.

Oslavili rok od zásnub, zúčastnili se spolu předávání Grammy, kde patřil zpěvák k nominovaným, byli spolu na party u rapera Draka pár dní před Super Bowlem. Co se tedy o víkendu stalo, že už Megan o svém milém nemluví jako o člověku s dokonalou stavbou kostí, který jí má okamžitě udělat dítě, ale nazvala ho nečestným, až ho nakonec i s celým Instagramem smazala? To zatím ví jen oni dva.

Foto: Profimedia.cz

Z Drakovy party ještě odcházeli v objetí, po pár hodinách bylo vše jinakFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:
Brian Austin Green

Načítám