Hlavní obsah

Charlotte Štiková zhubla 60 kilogramů, Hana Gregorová 20. Jak vypadají a co jim k tomu pomohlo

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Stále přemýšlíte o tom, že potřebujete shodit pár kilo, ale zatím se k tomu moc nemáte? Pak určitě oceníte známé lidi, kteří se do hubnutí pustili s takovou vervou, že jsou dnes téměř poloviční.

Článek

Mnoho lidí řeší, jak zhubnout. Zbavit se nadváhy totiž bývá běh na dlouhou trať. Známé tváře, o kterých se budeme bavit, se ale na tuto – ne vždy hladkou – cestu vydaly a úspěšně proběhly cílovou páskou. Komu se podařilo opravdu rapidně zhubnout a kdo si drží postavu už léta?

Charlotte Štiková: –60 kilogramů

V Americe letělo Držte krok s Kardashians, u nás se v roce 2018 řešila reality show Štiky. Pro spoustu diváků pořad představoval nefalšovanou guilty pleasure a kromě Ornelly Koktové se tam probírala i její matka Monika (dnes Binias) a mladší sestra Charlotte Štiková. A právě ta se v posledních měsících dala na hubnutí. Teď se po dlouhé době objevila ve společnosti a prozradila, že shodila neuvěřitelných 60 kilo! Jak? Jednoduše: výrazně zmenšila porce jídla. Kromě pochval se ale dočkala i kritiky – podle některých sledujících její vzhled absolutně neodpovídá jejímu věku. Šestadvacetiletá Charlotte obvykle postuje fotky s dokonalým líčením (a nejspíš filtry navíc), o to víc překvapila image, kterou předvedla na Playboy party. Tu komentoval i její švagr Josef Kokta: „Z pěkný holky je ztrhaná šedesátnice,“ řekl pro Super.cz.

Foto: Profimedia.cz

Charlotte Štiková prý s kily navíc bojovala od dětství a je šťastná, že se jí konečně podařilo s nadváhou zatočitFoto: Profimedia.cz

Pavla Tomicová: –35 kilogramů

Oblíbená herečka překvapila rapidním úbytkem váhy, když se během loňského léta objevila na karlovarském festivalu. Pavla Tomicová tehdy řekla, že shodila pětatřicet kilo díky odlehčené stravě, později ale vyšlo najevo, že velkou roli v celé věci nejspíš sehrál stres. Po téměř dvacetiletém manželství ji opustil herec Ondřej Malý, který se zamiloval do kolegyně Kristýny Kociánové, a mají miminko.

Foto: Profimedia.cz

Pavla Tomicová se už zase usmívá. Na premiéře filmu A pak přišla láska…, ve kterém hraje psycholožku hledající lásku, jen zářilaFoto: Profimedia.cz

Hana Gregorová: –20 kilogramů

Ačkoliv rozhodně nepatří k šťastlivcům, kteří mohou jíst, co chtějí, a nikdy nepřiberou, udržuje si Hana Gregorová štíhlou postavu. Dříve měla o dvacet kilo víc a k tomu, aby s váhou pohnula, ji prý motivovalo především oblečení. Chtěla se dostat do věcí, které už nějakou dobu neoblékla, a jakmile se jí podařilo shodit, kousky ve větších velikostech nemilosrdně vyhodila. Když má prý dnes chuť na čokoládu, neodpírá si ji, dává si ale pozor, aby to nebylo příliš často.

Foto: Profimedia.cz

Hana Gregorová na čísla nehraje, neváží se, a přesto se jí daří postavu udržet. Rozhodující je pro ni padnoucí oblečeníFoto: Profimedia.cz

Rebel Wilson: –35 kilogramů

Známá komička je lehčí o úctyhodných pětatřicet kilo. Rebel Wilson, která vždycky milovala fastfood, se rozhodla pro hubnutí poté, co začala řešit svůj syndrom polycystických ovarií a neplodnost. Když si v době, kdy randila s Jacobem Buschem, vyslechla, že s nižší váhou by otěhotněla snadněji, rozhodla se pro radikální změnu životního stylu. Začala se zdravě stravovat, naordinovala si dlouhé procházky a kila šla dolů. Před dvěma měsíci herečka, která momentálně žije s návrhářkou Ramonou Agruma, oznámila, že má dceru: porodila ji náhradní matka.

Foto: Profimedia.cz

Rebel Wilson je ve formě a cítí se lépe než kdy jindyFoto: Profimedia.cz

Adele: –45 kilogramů

Slavné zpěvačce se v průběhu dvou let podařilo shodit pětačtyřicet kilo. Opřela se do cvičení a s trenérem si ordinovala dokonce tři lekce denně. Později Adele zhodnotila, že si vybitím energie spíše ulevovala od úzkostí: tehdy se totiž rozváděla s manželem. V létě 2021 potvrdila, že je šťastně zadaná a randí se sportovním agentem Richem Paulem. Obří diamant na jejím prstě naznačuje, že je zasnoubená, kolem tohoto tématu ale zpěvačka, pro kterou je soukromí mimořádně cenné, zatím jen roztomile kličkuje.

Foto: Profimedia.cz

Adele se prý k vysněné váze procvičila – pomáhalo jí to nejen zhubnout, ale především zklidnit úzkostiFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám