Hlavní obsah

Celebrity a dojemná vyznání jejich dětem

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Aktualizováno

Celebrity nejsou jen hvězdy, které rozdávají úsměvy na červeném koberci. Mají i další role a jednou z nejdůležitějších je ta rodičovská. A není nic hezčího, než když se rodičům podaří děti vychovat tak, aby na ně mohli být pyšní a pochlubit se jimi před celým světem.

Článek

Děti slavných rodičů to mají v mnoha ohledech těžší. Sice často mají, na co si ukážou, ale tím roste riziko, že z nich vyrostou rozmazlení a pro život ne moc použitelní jedinci. V následujících případech se to ovšem dle slov jejich rodičů zatím nestalo. Kdo má úžasné děti?

Reese Witherspoon (45)

O tom, jak skvělý vztah má nestárnoucí herečka se svými dětmi, je možné se často přesvědčit třeba na jejím Instagramu. Když například nejstarší dcera Ava (21), kterou má s prvním manželem Ryanem Phillippem (46), slavila narozeniny, herečka sdílela společnou fotku a napsala pod ni dojemné vyznání: „Šťastné 18. narozeniny mé sladké holčičce Avě Phillippe! Tvoje laskavost, inteligence a humor mě nepřestávají překvapovat. Miluju tebe i tvoje obrovské srdce a cítím se tak šťastná, že mohu být tvou matkou.“ Skvělé vztahy má blondýnka i se syny Deaconem (17) a Tennesseem (8).

Foto: Profimedia.cz

Ava je slavné mamince velmi podobná. Takhle spolu pózovaly loni o VánocíchFoto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrow (48)

I další blonďatá herečka miluje své děti – dceru Apple (17) a syna Mosese (15). Z mateřské lásky se vyznala například letos v květnu, kdy dcera slavila 17. narozeniny: „... Jsi můj život. Každý den mě rozesměješ. Jsi skvělá a pracovitá. Jsi plně sama sebou, čehož si na tobě tolik vážím a obdivuju to. Přála bych si mít ve tvém věku alespoň část sebepřijetí, jaké máš ty. Jsi tak inspirativní a tak cool...“ Obě děti má slavná herečka se zpěvákem a frontmanem kapely Coldplay Chrisem Martinem (44). Manželský pár tvořili mezi lety 2003 až 2016.

Foto: Profimedia.cz

Obě děti jako by slavné mamince z oka vypadlyFoto: Profimedia.cz

Brooke Shields (56)

Nedávno se na sítích dojala také hvězda Modré laguny (1980). Její starší dcera Rowan (18) nastoupila na vysokou školu a neobešlo se to bez emocí a uplakaného loučení. Rodina ji na kolej samozřejmě odvezla. „Moje jedinečná a mimořádná holčička roztahuje křídla. Moc tě miluju a jsme na tebe tak pyšní. Tohle byla ta nejsmutnější cesta, kterou jsem musela absolvovat, ale moje děťátko začíná jedno z nejdůležitějších dobrodružství svého dosavadního života,“ okomentovala zásadní událost hrdá matka.

Foto: Profimedia.cz

Herečka a bývalá modelka bývá dojatá častěji. Jedním z důvodů třeba bylo, že si dcera Rowan na svůj maturitní ples oblékla stejné šaty, jaké měla ona na Zlatých glóbech v roce 1998Foto: Profimedia.cz

Tamara Klusová (33)

Mateřství nesmírně naplňuje i manželku zpěváka Tomáše Kluse (35). Nešetří dojemnými komentáři, ve kterých vyjadřuje lásku manželovi i dětem Josefíně (8), Alfrédovi (5) a Jenovéfě (4). „Kéž nikdy neztratíš tvoji lehkost bytí... Tvůj jasný názor, postoj, důmyslnost, rozhodnost, nezatíženost, bystrost, schopnost argumentovat a diskutovat. Jsi moje múza... Každý den se od Tebe tolik učím...,“ napsala maminka například k fotce nejmladší Jenovéfy přezdívané Jenůvka.

Foto: Profimedia.cz

Tamara Klusová s nejmladší dcerou Jenovéfou v roce 2019Foto: Profimedia.cz

Monika Bagárová (27)

V květnu měla narozeniny dcera známé zpěvačky a profesionálního bojovníka Makhmuda Muradova (31). Kromě velkolepé oslavy, na které byla holčička za princeznu, neopomněla jí maminka popřát ani na sociálních sítích. „Moje milá Ruminko, moje vysněné děťátko. Dnes slavíš své 1. narozeniny. Ve stejný den jako tvůj dědeček, ten nejlepší dědeček, jakého sis mohla přát. Chtěla bych ti poděkovat, jsi to nejcennější a nejkrásnější, co mě v životě mohlo potkat...,“ vyznala se ze svých pocitů. Netradiční jméno Rumia dostala holčička po babičce z tatínkovy strany.

Foto: Profimedia.cz

Monika Bagárová v roce 2020 s těhotenským bříškemFoto: Profimedia.cz

Přemek Forejt (34)

Šéfkuchař olomoucké restaurace Entrée a porotce soutěže MasterChef Česko na to šel poeticky. Spolu s kapelou Nebe nahrál a nazpíval své dceři Stelle (7) píseň a holčička si v klipu i zahrála. A třebaže kuchař není autorem textu ani hudby, vyznání myslí vážně: „Stello, podobáš se palačince, máš hebké tváře a oči asi po mamince a po tátovi miluješ krupici a cukroví...“ V jednom rozhovoru se zmínil, že dcera je to nejvíc, co v životě má. S její maminkou už nežije a ani o ní nemluví, momentálně je šťastně zadaný – chodí se zpěvačkou a herečkou Evou Burešovou (28).

Foto: Profimedia.cz

Na akcích pro celebrity se Přemek Forejt s dcerou moc neukazuje a s její maminkou nežije, ale jeho otcovská láska je obrovskáFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám