Hlavní obsah

Obřad jen naoko, Krampol jako oddávající i tepláky jako dress code: Svatby roku 2022

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco v předchozích letech dala svatbám covidová pandemie tak trochu stopku, rok 2022 na ně byl bohatý. Alespoň mezi celebritami. Kdo si letos řekl ano?

Článek

Přestože řada lidí vnímá manželství jako něco zbytečného a dávno překonaného, najde se i mnoho těch, pro které má význam. Letos do něj vstoupil oblíbený bavič, úspěšný zápasník i hrdličky, které se daly po letech znovu dohromady.

Karlos Vémola a Lela Ceterová

V červenci proběhla taškařice označovaná jako svatba století. Zápasník MMA řekl své vyvolené ano při opulentní veselce, kterou živě přenášela média. Konala se v Praze na Občanské plovárně, oddávajícím byl herec Jiří Krampol, nechyběla řada českých celebrit, a dokonce ani opice, kterou dal ženich nevěstě jako svatební dar. Potom se ale ukázalo, že to bylo jen na oko, protože Jiří Krampol neměl potřebná povolení, aby mohl oddávat. Ve skutečnosti se pár vzal už předtím při skromném obřadu.

Foto: CNC / Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl / CNC / Profimedia

Nevěsta se před oddávajícího Jiřího Krampola postavila v šatech s obřím dekoltemFoto: CNC / Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl / CNC / Profimedia

Václav Noid Bárta a Eliška Grabcová

V romantickém zátiší mola u rybníka a mlýnského resortu se v září oženil český zpěvák, který si vzal tanečnici, s níž má dvě dcery. Pro Bártu to byla už třetí svatba – jeho bývalými manželkami jsou zpěvačka Lucie Bílá a modelka Gabriela Dvořáková, se kterou má dceru Terezu. Nevěsta Eliška zvolila šaty od Terezy Sabáčkové s širokou sukní, důležité pro ni bylo, aby se v róbě dalo kojit, protože v dubnu porodila dceru Aničku.

Foto: Profimedia.cz

Šťastná rodinka s dcerami Eliškou a AničkouFoto: Profimedia.cz

Lukáš Pavlásek a Denisa Cingelová

Jestli bylo na nějaké svatbě veselo, tak zcela jistě na veselce českého baviče, která se uskutečnila v září v mlýně v pražském Suchdole. Svou partnerku pojal za manželku po sedmi letech vztahu a dva roky po zásnubách. Dřív to totiž kvůli covidové pandemii nešlo. Svatebčané byli oblečení skutečně rozmanitě a někteří na sobě měli dokonce teplákové soupravy.

Foto: Profimedia.cz

Svatba Lukáše Pavláska se nesla v trochu netradičním duchuFoto: Profimedia.cz

Vojtěch Kotek a Radana Křížová

Na konci června bulvární fotografové propálili, že se oženil charismatický český herec a dabér. Svatba se konala na louce nedaleko Orlíku v pohodové a uvolněné atmosféře. Nevěsta se vdávala s těhotenským bříškem a jejich syn přišel na svět v říjnu. Dostal netradiční jméno, které ukazuje, že jeho rodiče mají smysl pro humor a nudit se s nimi nebude. Miminko se totiž jmenuje Hubert I. Šman Kotek.

Foto: Profimedia.cz

V jednom roce se stihli vzít i přivítat prvního společného potomkaFoto: Profimedia.cz

Britney Spears a Sam Asghari

V červnu měla svatbu Britney Spears, která si vzala o dvanáct let mladšího herce a trenéra. Konala se ve zpěvaččině rezidenci za účasti šesti desítek hostů. Chyběli její rodiče, se kterými nemá dobré vztahy. Sváteční den měl ovšem jednoho nezvaného hosta, do domu se podařilo proniknout jejímu prvnímu manželovi Jasonovi Alexanderovi, který vykřikoval, že je jedinou ženou jeho života, a musela ho zpacifikovat policie. Nevěstiny šaty i ženichův oblek navrhla Donatella Versace.

Foto: Profimedia.cz

Po boku svého manžela vypadá zpěvačka zamilovaněFoto: Profimedia.cz

Lindsay Lohan a Bader Shammas

Bývalá dětská hvězda, která spadla z vrcholu na dno a dlouhá léta se potýkala se závislostí na alkoholu, se po boku zámožného bankéře z Kuvajtu podařilo znovu najít životní rovnováhu. A svou lásku letos v létě stvrdili svatbou, která byla spojená s oslavou narozenin. Daří se jí nejen v soukromém, ale i v pracovním životě. Momentálně ji můžete vidět ve filmu Vánoce na spadnutí.

Foto: Profimedia.cz

Po propařených letech se dala herečka konečně dohromadyFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez a Ben Affleck

Rovnou dvě svatby si užil pár, který se dal po letech znovu dohromady. První obřad se konal v Las Vegas. Druhá svatba pro rodinu a přátele byla o poznání honosnější a sjela se na ni pěkná řádka celebrit, například Matt Damon nebo George Clooney. Módní dům Yves Saint Laurent vybavil herečku hned třemi róbami, které během dne vystřídala.

Foto: Profimedia.cz

Pár Bennifer je zpět a silnější než kdy dřívFoto: Profimedia.cz

Se svatbami slavných se v roce 2022 roztrhl pytel. Mezi dalšími, kteří se vzali, jsou například zpěvačka Debbi a Tomáš Pchálek, herec Jakub Štáfek a Dominika Doležalová nebo herečka Nicola Peltz a model Brooklyn Beckham, syn slavného fotbalisty.

Reklama

Načítám