Hlavní obsah

Všichni muži Jennifer Lopez: S kým zpěvačka randila, než se (znovu) zasnoubila s Benem Affleckem?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jennifer Lopez a Ben Affleck znovu spolu. V takový vývoj situace nejspíš nevěřili ani ti největší optimisté. Zpěvačka nosí na ruce obrovský diamantový prsten a spekuluje se o tom, kdy bude svatba. Pro JLo by to bylo čtvrté manželství. Jak vypadaly její předchozí lásky?

Článek

S randěním začala v patnácti letech, kdy se zamilovala do spolužáka Davida Cruze (†51). Školní love story vydržela úctyhodných deset let a skončila ještě předtím, než kráska s portorikánskými kořeny získala svou první velkou roli – do kategorie hereček ji zapsal film Vlak plný peněz (1995), její třetí film. A o dva roky později se poprvé vdala. Jaké jsou nejvýznamnější vztahy jejího života?

Ojani Noa

Svého prvního manžela potkala v restauraci. Ojani Noa (48), který také snil o herecké kariéře, tu pracoval jako číšník. V roce 1997 si pár řekl ano, láska jim ale dlouho nevydržela. Manželství skončilo po jedenácti měsících a zpěvačka Ojanimu dodnes nemůže přijít na jméno. I po rozvodu totiž vztah s hvězdou rád propíral, a ještě několik let poté plánoval psát knihu, a dokonce i natáčet film, obsahující záběry z jejich hotelového pokoje na líbánkách. Nedošlo k tomu, protože mu to soud iniciovaný JLo zakázal.

Foto: Profimedia.cz

Neúspěšný herec/model/podnikatel se dlouhá léta na jméně ex manželky přiživoval Foto: Profimedia.cz

Sean Combs

V roce 1999 vydala JLo svůj hudební debut a ve stejné době začala randit s kolegou z branže. A ne ledajakým. Dala se dohromady s rapperem Puffem Daddym (52), který rok předtím vyhrál svou první Grammy. Potkali se na natáčení videoklipu a strávili spolu dva roky. Krachlo jim to kvůli jeho častým nevěrám.

Foto: Profimedia.cz

Daddy původně mlžil, ale po čase nevěry přiznal. JLo označil za jednu z největších lásek svého životaFoto: Profimedia.cz

Cris Judd

A je tu další láska z videoklipu. Na natáčení Love Don´t Cost a Thing (2001) se popová hvězda sblížila s tanečníkem a choreografem Crisem Juddem (52). Jen o pár měsíců později se konala svatba, manželství narychlo se ale zpěvačce ani tentokrát nevyplatilo. Už o rok později se mluvilo o konci lásky a v roce 2003 byli definitivně rozvedeni. O detailech a důvodech se toho mnoho neví. Spekuluje se o tom, že choreograf neunesl neustálý tlak médií.

Foto: Profimedia.cz

Pár se oficiálně rozvedl kvůli „nepřekonatelným problémům“, které zpěvaččin druhý manžel naštěstí nijak nekonkretizovalFoto: Profimedia.cz

Ben Affleck

Cris Judd vyklidil pole dalšímu. S populárním hercem Benem Affleckem (49) se zpěvačka seznámila na natáčení filmu Láska s rizikem (2003). Byl to propadák (na ČSFD má 23 %, což zvládne málokterý film), ale z kolegů se stal zamilovaný páreček, kterému v roce 2002 fandil celý svět. Objevili se spolu v klipu Jenny from the Block a na konci roku se dokonce zasnoubili. K oltáři ale nedošli – v září roku 2003 zpěvačka svatbu odpískala (údajně jen pár dní předem), a přestože se oba pokoušeli vztah slepit, v lednu 2004 oznámili rozchod. Vysvětlili to rozdílným životním stylem, ve skutečnosti šlo o to, že Affleck byl nevyrovnaný a hodně pil. Kopačky dal on jí, věděl, že by nebyl dobrým manželem.

Foto: Profimedia.cz

Byl to nejkrásnější pár nového milénia. Randili spolu dva roky než Affleck propadl svým démonůmFoto: Profimedia.cz

Marc Anthony

Půl roku po rozchodu s hollywoodským fešákem řekla Jennifer své třetí ano. Jejím vyvoleným se stal zpěvák a producent Marc Anthony (53), se kterým založila rodinu. V roce 2008 se jim narodila dvojčata Max a Emme, ani tento vztah ale zpěvačce nevydržel. Rozchod přišel v roce 2011 a kráska přiznala, že šlo o nejtěžší chvíle jejího života.

Foto: Profimedia.cz

Ani vztah s Marcem Anthonym nevyšel, z Jennifer Lopez se ale stala matkaFoto: Profimedia.cz

Beau Smart

Čtyři měsíce po rozchodu s otcem svých dětí začala zpěvačka randit s tanečníkem Beau „Casperem“ Smartem (35). Ten jí nabídl rameno k vyplakání po rozvodu a byl jí oporou v těžkých chvílích. O dva roky později se zasnoubili a tanečník skvěle vycházel i se zpěvaččinými dětmi. Vztah začal mít vážné trhliny, když vypluly na povrch textovky a fotky, které si Casper vyměňoval s transgender modelkou Xristinou Marií (33). Jennifer dala tanečníkovi košem, po nějaké době se ale k sobě zase vrátili. Definitivní konec přišel po pěti letech v roce 2016.

Foto: Profimedia.cz

S Beau „Casperem“ Smartem strávila zpěvačka pět letFoto: Profimedia.cz

Drake

Na konci roku 2016 se seznámila s americkým rapperem Drakem (35) a brzy se začalo šuškat, že jsou rozhodně víc než jen přátelé. Ačkoli ani jeden nic oficiálně nepotvrdil, na svých instagramových účtech sdíleli všeříkající fotku. Scházeli se ale sotva pár týdnů a Drake později rappoval o tom, jak ztratil JLo. Zpěvačka totiž dala přednost Alexi Rodriguezovi.

Foto: Profimedia.cz

Románek s rapperem Drakem trval pár týdnůFoto: Profimedia.cz

Alex Rodriguez

V březnu 2017 potvrdila vztah s baseballovou legendou Alexem Rodriguezem (46). S tím se přitom už dřív několikrát potkala. A-Rod se pochlubil zpěvaččinou vlastnoručně podepsanou fotkou z roku 1999 a natrefili na sebe i na zápase, kam přišla ještě s Marcem Anthonym. Na jaře roku 2019 se pár zasnoubil, kvůli pandemii covidu ale svatbu několikrát odsouval. Místo dne D ale přišel o dva roky později rozchod.

Foto: Profimedia.cz

Svatba s A-Rodem se odsouvala tak dlouho, až z ní sešloFoto: Profimedia.cz

Ben Affleck

Tomu se říká comeback! Po téměř dvou dekádách je dvojice Bennifer zpátky a zpěvačka už má na ruce opět zásnubní prsten. Herec o své dávné lásce vždycky mluvil v superlativech a v dubnu 2021 u ní před domem paparazzi poprvé vyfotili jeho auto. Bylo to ve stejný měsíc, kdy kráska oznámila svůj rozchod s Rodriguezem. Přestože už všichni věděli, že je ruka v rukávě, společně byli vyfoceni až v červnu, kdy šli spolu ruku v ruce po ulici. A v dubnu letošního roku se znovu zasnoubili.

Foto: Profimedia.cz

Doufáme, že to zaláskovaný pár tentokrát dotáhne až k oltáři a že jim znovu vzkříšená láska vydržíFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám