Hlavní obsah

Kaiser s Lábusem u vánočního stolu, velkolepý návrat Lindsay Lohan i Daniel Craig v nové detektivce

Foto: Zdeněk Němec / MAFRA / Profimedia

Foto: Zdeněk Němec / MAFRA / Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Shánění dárků, zdobení domovů a příprava cukroví. Adventní čas je sice krásný, ale také náročný. Chvíle klidu jsou však velmi důležité pro načerpání nové energie. Strávit je můžete například u nových filmů a seriálů  – a to nejen s vánoční tematikou.

Článek

Vánoce se blíží a mnozí tvůrci si pro diváky připravili předvánoční dárky v podobě nových snímků nebo dalších řad oblíbených seriálů. Na něco se můžete podívat už nyní a na něco si budete muset ještě chvilku počkat. Nalákáme vás?

Vánoce na spadnutí

Již nyní je na Netflixu k zhlédnutí romantická vánoční komedie, v níž se ve velkém stylu vrací herečka Lindsay Lohan. V minulosti jí pověst rebelky zajistily alkoholové a drogové eskapády, teď už je ale několik let čistá a žije poklidný život s manželem v Dubaji. V novém snímku si zahrála zhýčkanou ženu ze zámožné rodiny, která po pádu na lyžích přijde o paměť. Na nějakou dobu se jí ujme sympatický muž s malou dcerkou a díky nim pozná, jak to funguje v normálních rodinách, kde není k dispozici hromada peněz.

Prokletá romance

Líbila se vám romantická pohádka Kouzelná romance (2007), v níž se princezna Giselle v podání Amy Adams ocitla kvůli zlé královně ve světě lidí, konkrétně v rušném New Yorku? Potom vás jistě potěší pokračování. To je k vidění na Disney+. Princezna už má patnáct let po svatbě a s manželem a dětmi se rozhodne přestěhovat do ospalého městečka Monroeville. A jak to tak v životě i v pohádkách bývá, nic nebude bez problémů…

Vánoční příběh

Před pár dny vstoupila do kin sváteční komedie režisérky Ireny Pavláskové. Děj se odehrává během Štědrého dne a nouze v ní není o komické situace, nečekané zvraty ani dojemné momenty. A samozřejmě nechybí plejáda skvělých českých herců. U jednoho štědrovečerního stolu se sejde osvědčená dvojice Jiří LábusOldřich Kaiser a diváci se mohou těšit i na Jiřinu Bohdalovou Karla Rodena. Jak dopadne sváteční rodinné setkání? Podívejte se na videoklip k titulní písni s Václavem Noidem Bártou v hlavní roli, ve sboru zpívají další české hvězdy.

Největší dar

K vánočnímu a adventnímu období neodmyslitelně patří i české pohádky. Než je budou dávat v televizi, můžete vyrazit od kina. Největší dar má premiéru už 1. prosince. Do světa lidí se v pohádce začnou plést slovanští bohové a bohyně, jako je například Radegast či Morena, a bude z toho pěkný cirkus. Snímek láká na zajímavé herecké obsazení a děj se odehrává ve valašské vísce. Duet k písničce nazpívala Ewa Farna a David Stypka!

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

Milovníky filmů podle komiksů Marvel jistě potěší speciál, který měl minulý týden premiéru na Disney+. Peter Quill v podání Chrise Pratta truchlí nad ztrátou, a tak se ho jeho přátelé snaží rozveselit tím, že mu na planetě Zemi seženou ten úplně nejlepší dárek k Vánocům. A tím dárkem má být herec Kevin Bacon.

Emily v Paříži

Marketingová manažerka Emily v podání Lily Collins pobláznila nejen Paříž, když se tam vydala za prací, ale také diváky po celém světě. Ve dvou sériích si postupně získávala nejen srdce odtažitých kolegů, ale také sympatického kuchaře Gabriela nebo spolužáka z hodin francouzštiny Alfieho. Třetí řada, ve které budou jistě pokračovat vztahové propletence i pracovní vzestupy a pády, bude uvedena na Netflixu 21. prosince.

Na nože: Glass Onion

Den před Štědrým dnem přistane na Netflixu film, ve kterém si hlavní roli charismatického a výstředního detektiva zopakuje zatím poslední James Bond Daniel Craig. Tentokrát se vydá do Středomoří, konkrétně je to Řecko, a bude řešit – jak jinak – vraždu. K té dojde na večírku v přímořském sídle, kde se tu sejde parta bývalých přátel a kolegů.

Související témata:
Novinky
Film Největší dar
Film Vánoční příběh
Irena Pavlásková

Načítám