Hlavní obsah

Další rána pro Britney Spears. Zpěvačka se rozvádí, happy end se opět nekoná!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Během chvilky se z ní stala hvězda první třídy, svět po ní šílel. Jenže vzestup rychle vystřídal pád na samé dno a od té doby je život zpěvačky Britney Spears jako na houpačce. Nyní přišel další nečekaný zvrat - manželství se Samem Asgharim zkrachovalo. A na klidný rozvod to zatím nevypadá…

Článek

Je dost pravděpodobné, že její plakát na konci 90. let a na přelomu tisíciletí visel i ve vašem pokoji nebo pokoji vašich dětí. Britney Spears byla hvězda první třídy, na vrchol se dostala v podstatě během chvilky, ale stejně tak rychle padla na dno. Její osud trochu připomíná příběh naší zlaté slavice Ivety Bartošové, tady stále lze ale doufat ve šťastný konec. A to i když křehká psychika zpěvačky je nyní kvůli dalšímu milostnému karambolu s o 12 let mladším fitness trenérem Samem Asgharim opět v ohrožení. Připomeňte si, čím vším si britney Spears za život už prošla, protože málo toho rozhodně nebylo!

Legendární hit

Rok 1998 a do rádií a televizí vtrhla novinka – šestnáctiletá sexy školačka ve školní uniformě Britney Spears zpívající legendární song Baby One More Time. Přední příčky hitparád okupuje všude po světě, nejen v USA. Vždyť stejnojmenného alba se celosvětově prodalo přes 35 milionů a během jediného roku se z doposud neznámé blondýnky stal světově obdivovaný teenager.

Foto: Profimedia.cz

Britney Spears jako sexy školačka bořila hitparádyFoto: Profimedia.cz

První láska

S Justinem Timberlakem se Spears znala od dětství, natáčeli spolu dětskou show The Mickey Mouse Club. V době, kdy slavila úspěch s písní Baby One More Time, se ale do sebe zamilovali a zhruba čtyři roky spolu chodili.

Patřili k ostře sledovaným párům a tabu nebyl ani jejich sexuální život. Spears v té době veřejně prohlašovala, že sex je pro ni přípustný až po svatbě, že si hodlá své panenství uchovat až pro manžela. Nakonec se ale ti dva za velkého mediálního humbuku v roce 2002 rozešli. Říkalo se, že na vině byla zpěvaččina nevěra. Tyto spekulace podpořila i tehdy nová Timberlakeova píseň Cry Me a River, v níž zpívá právě o partnerčině nevěře. Navíc tehdy zpěvák prozradil i to, že panenství si Spears neuchránila, že spolu sex rozhodně měli.

Foto: Profimedia.cz

O Justinu Timberlakeovi si prý myslela, že je ten pravý. Chodili spolu čtyři rokyFoto: Profimedia.cz

Divoká a nespoutaná

Zpěvačka s blížícím se rozchodem s Timberlakem pomalu opouštěla image slušné školačky a naopak našla zalíbení v extravaganci, sexy vystoupeních a provokacích. Už v roce 2001 vzbudila poprask poté, co na MTV Video Music Awards zpívala omotaná obří krajtou, což vyvolalo kritiku ochránců zvířat. Obecně pak vystupovala velmi spoře oděná.

Další skandál bylo její vystoupení na MTV Video Music Awards v roce 2003. Spolu s Madonnou a Christinou Aguilerou tam zazpívala Madonnin slavný hit Like a Virgin a během vystoupení došlo na vášnivou líbačku právě s Madonnou.

Foto: Profimedia.cz

Britney i Madonna vždycky rády provokovaly Foto: Profimedia.cz

Nepovedená manželství

S láskou to neměla zpěvačka lehké. Nevyšlo jí to s Justinem, ale touha usadit se ji hnala k opravdu neuváženým rozhodnutím. V lednu 2004 si například vzala svého kamaráda z dětství Jasona Allena Alexandera v kapli v Las Vegas, ale hned druhý den bylo manželství anulováno. V žádosti o zrušení Spears napsala, že si neuvědomila, jak zásadní činí krok, že šlo jen o žert.

Ten samý rok v září se vdala znovu. Po několikaměsíční známosti si vzala tanečníka Kevina Federlina. Toužila se stát matkou, a tak přerušila kariéru a v dubnu následujícího roku už světu hrdě oznamovala své těhotenství, v květnu 2006 druhé. S Federlinem má tak zpěvačka dva syny – Seana a Jaydena. Dva měsíce poté, co porodila druhého syna, ovšem zažádala o rozvod a o svěření dětí do vlastní péče.

Foto: Profimedia.cz

V roce 2004 se vdala za tanečníka Kevina FederlinaFoto: Profimedia.cz

Období závislostí

Jenže zdá se, že rozvod a náročný život superstar Britney semlel. Propadla alkoholu a drogám a v únoru 2007 dokonce nastoupila do léčebny. Ani ne po jednom dni odtamtud ale odešla a skončila v kadeřnickém salonu, kde žádala, aby jí oholili vlasy. Tamní kadeřníci to odmítli, a tak se zpěvačka v přímém přenosu ostříhala sama.

A už se to s ní vezlo. Soud jí na základě různých obvinění odebral děti a svěřil je do péče otce. Někteří svědci uvedli, že před nimi provozovala sex nebo jim dávala jídlo, na které byly alergické. Následně jí byla soudem nařízena hospitalizace kvůli psychickým problémům poté, co odmítla syny vydat manželovi (ty jsou v jeho péči dodnes a Britney Spears o ně už 13 let marně bojuje). Když i tuto léčebnu po pár dnech opustila, nařídil jí soud nucené opatrovnictví.

Foto: Profimedia.cz

V roce 2007 se po útěku z léčebny oholilaFoto: Profimedia.cz

Pod kontrolou otce

Opatrovnictví se se souhlasem soudu ujal zpěvaččin otec Jamie Spears a od roku 2008 měl tak naprostou kontrolu nad jejím životem. Později ho zpěvačka obvinila například z toho, že ji nutil vystupovat proti její vůli, brát léky a zakazoval jí svatbu s jejím dlouholetým přítelem.

V roce 2019 sice měl kontrolu už jen nad finančními záležitostmi zpěvačky (na její osobní život dohlížela opatrovnice určená soudem), přesto se Spears v minulosti několikrát snažila opatrovnictví zrušit s tím, že veškerých závislostí se dávno zbavila a i psychicky je v pořádku.

Povedlo se jí to ale až v roce 2021, kdy soud její žádosti konečně vyhověl a opět ji učinil svobodnou a zodpovědnou sama za sebe.

Foto: Profimedia.cz

Britney Spears s otcem v roce 2008Foto: Profimedia.cz

Happy end se zatím nekoná

Vypadalo to, že život zpěvačky se konečně stabilizoval a dostal se do těch správných kolejí. Dařilo se jí v práci (i když bylo kvůli koronaviru málo vystoupení a pomalejší je i vydávání singlů) a vypadalo to i na úspěch v oblasti lásky. Zpěvaččin dlouholetý přítel Sam Asghari ji požádal o ruku a v červnu 2022 se vzali. Mezitím si sice prošli nepříjemnou zkušeností, když Spears potratila, ale zdálo se, že to zvládli.

Nyní se ale už fanoušci opět strachují o psychiku zpěvačky, která na nejrůznější trable a trápení většinou reaguje ne zcela vyrovnaně. Podle zahraničních médií se totiž manželství Spears a Asghariho rozpadlo!

Fitness trenér údajně zpěvačku obvinil z nevěry, podal žádost o rozvod a dokonce podle některých informací vyhrožuje, že pokud nebude znovu projednána jejich předmanželská smlouva (tedy zřejmě, pokud od zpěvačky nedostane nějaké peníze), zveřejní jakýsi materiál, který ji zostudí. Je jasné, že poté, co Spears zahltila svoje sociální sítě nahými fotkami všeho druhu či zběsilým sexy tancem u tyče, kterou si nechala nainstalovat doma, všem asi vrtá hlavou, co za materiál by to mohlo být. Na druhou stranu, v zájmu zpěvaččina psychického zdraví lze jen doufat, že se nakonec ti dva nějak slušně a důstojně dohodnou.

A co na to samotná Spears? Zatím se nijak nevyjadřuje, naopak dělá jakoby nic. Na instagramu dál zásobuje své fanoušky sexy tanečky a fotkami, na nichž je spoře oděná, a vypadá to, že hlavní událostí jejího života je nyní koupě koně, ke které se prý chystá.

Foto: Profimedia.cz

S manželem Samem Asgharim, s nímž se po 14 měsících manželství údajně rozvádíFoto: Profimedia.cz

Britney Spears rozhodně není jediná, kdo jen pár hodin po svatbě zjistil, že tohle „ano“ nebyl dobrý nápad. Které celebrity nechaly své sňatky anulovat?

Reklama

Načítám