Hlavní obsah

Kde je konec slavným party girls? Kdo se vdal a kdo paří dál

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Byly mladé, krásné a na vrcholu a uměly to řádně oslavit. Žádná velká party se bez nich neobešla, končily nad ránem a vědělo se, že nezkazí žádnou legraci. Jak jsou na tom dřívější slavné pařmenky dnes?

Článek

Divoká puberta a pár mladistvých průšvihů spojených s alkoholem? To zažil leckdo a jako historky k pobavení se tyto zážitky vytahují jen na rodinných oslavách či na školních srazech. Když jste ale celebrita, tak máte své večírkové řádění často detailně zdokumentované paparazzi a to se pak na podobná extempore zapomíná mnohem hůř.

Které slavné dámy uměly rozjet večírek a jak se proslulým party girls daří dnes? Z některých jsou zasloužilé matky, jiné si stále užívají, ale již ne tak divoce jako dříve.

Simona Krainová (47)

Říkalo se jí večírková královna a na přelomu tisíciletí patřily s kamarádkou Darou Rolins (47) k vyhlášeným pařmenkám. Modelka si na večírcích občas i vyřizovala účty s rivalkami: z jedné party dokonce nechala vyhodit Agátu Hanychovou (35). A i když v sobě dodnes rebelku nezapře, spíš než řádění po nocích se věnuje rodině, práci a sdílí svoje běžecké výsledky.

Foto: Profimedia.cz

Divoké období má Simona Krainová dávno za sebou, žít naplno ale umí stáleFoto: Profimedia.cz

Berenika Kohoutová (29)

Talentovaná zpěvačka a herečka se nikdy netajila tím, že mejdany miluje a umí to rozjet. V Show Jana Krause vyprávěla, jak má ráda, když na večírku hraje hudba a ona může tančit. A prý jsou chvíle, kdy potřebuje být hlavou dolů a dělá stojky. Její noční dobrodružství na chvíli změnila podobu, protože se stará o malou dceru Lolu, ale živel je to stále.

Foto: Profimedia.cz

V současnosti Berenika Kohoutová o večírkových stojkách jen zpívá, ale určitě jich ještě pár uděláFoto: Profimedia.cz

Paris Hilton (39)

Dědička pohádkového bohatství patřila k hvězdám každé party a má na svém kontě nejeden skandál, včetně drog v peněžence a videa s domácími postelovými hrátkami, které obletělo svět. S nejlepší kamarádkou, zpěvačkou Nicole Richie (39), ale nejen pařily jak o život, ale měly i vlastní reality show. Ač jí bude příští rok čtyřicet, stále si umí užít večírek, ale hlavně se věnuje byznysu.

Foto: Profimedia.cz

Také by vás zajímalo, jaký večírkový dress code Paris Hilton dodržela?Foto: Profimedia.cz

Lindsay Lohan (34)

Hvězdou se stala již v dětství, když ztvárnila dvojroli ve filmu Past na rodiče (1998). Se slávou se musela trochu popasovat a měla období, kdy pařila až do rána a měla oplétačky se zákonem. Skončila ve vězení, podstoupila odvykací kúru a moc dobře nevypadala. Nakonec se dala dohromady, kromě hraní se věnuje i hudbě a módě a hodně cestuje.

Foto: Profimedia.cz

Z nemocnice na party a odtud rovnou do vězení? Běžný den mladé Lindsay LohanFoto: Profimedia.cz

Nicole Richie (39)

Tahle kráska vyrostla v záři reflektorů, její adoptivní otec je totiž muzikant Lionel Richie (71). V reality show Zlatý holky (2003) se s Paris Hilton snažily „přežít“ na venkově, což v podání dvou městských slečinek působilo komicky. Co se týče společenského života, tak měla opravdu divoké období: byla zatčena za rvačky v klubech, řídila bez řidičáku, našli u ní drogy. Dnes je šťastně vdaná za zpěváka kapely Good Charlotte Joela Maddena (41). Má s ním dvě děti a věnuje se navrhování oblečení.

Foto: Profimedia.cz

Výrazně nalíčené oči, výstřední modely a vyhublá postava, to byly poznávací znamení Nicole RichieFoto: Profimedia.cz

Tara Reid (44)

Prci prci prcičky (1999) byly ve své době fenoménem a proslavily mimo jiné i tuto platinovou blondýnku. Na úspěch filmu o tom, jak a kdy ztratit panictví, sice nenavázala, ale v oblasti večírků neměla konkurenci. Uměla se správně odhalit, velké téma bývaly její plastiky i manželství, u kterých nikdy nebylo jisté, zda si je profesionální celebrita nevymyslela. Ale abychom jí nekřivdili: hrála v kultovní komedii Big Lebowski (1998) a ve všech dílech Žraločího tornáda.

Jak namíchat koktejl bílý medvěd, bez něhož by Dude Lebowski nemohl žít?

Foto: Profimedia.cz

Odchody z večírků bývají někdy náročné a Tara Reid o tom dost víFoto: Profimedia.cz

Kelly Osbourne (35)

Je-li váš táta rocker Ozzy Osbourne (71), je jisté, že váš život nebude žádný šedý průměr. Zpěvačka vyrůstala ve světle reflektorů a byla účastnicí televizní reality show Osbournovi (2002). Původně plnila stránky bulváru jen svým uměním zapařit a léčila se ze závislosti, ale dnes byste ji nepoznali. Hodně na sobě zamakala, pořádně zhubla, zpívá, hraje, navrhuje a je porotkyní v talentových show.

Foto: Profimedia.cz

Kelly Osbourne střídá účesy i módní styly a je nepřehlédnutelnáFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám