Hlavní obsah

7 nej potravin pro dietářky: Zrychlují metabolismus, přitom mají minimum kalorií!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tyhle potraviny můžete jíst dosyta a klidně ještě víc! Nejenže po nich stoprocentně neztloustnete, naopak vám jenom prospějí. Krom toho, že jsou výjimečně zdravé a obsahují spoustu cenných živin, urychlují také spalování tuků.

Článek

Zázračná „tukožroutská“ potravina, kterou byste snědli, a ona by následně začala ničit přebytečné tuky v těle, stále ještě neexistuje. Na druhé straně, potraviny, které urychlují metabolismus tuků, a tím pádem přispívají k efektivnějšímu hubnutí, jsou celkem normální věc. Dají se koupit v běžných supermarketech, některé dokonce vypěstovat na českých zahrádkách.

My pro vás máme tipy na takové, které nejenže podpoří spalování, ale zároveň jsou i nízkokalorické. Můžete si jich proto dopřát, co hrdlo ráčí, a vaší postavě to zaručeně neublíží. Více se dozvíte ve videu.

Jíte některou z těchto potravin pravidelně? Máte v plánu si je uložit na zimu, třeba si usušit rajčata nebo zamrazit borůvky?

Reklama

Načítám