Hlavní obsah

Zatáčkou k dokonalému milování: jaké polohy jsou nejlepší?

Foto: Hrecheniuk Oleksii, Shutterstock.com

Foto: Hrecheniuk Oleksii, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Rovný jako pravítko? Zapomeňte! Je běžné, že se pánské přirození mírně zakřivuje doleva nebo doprava. A co víc, je to výhoda jako blázen. Jak moc si s ním užijete a které body rozkoše stimuluje?

Článek

Penis je stejně jedinečný jako člověk, jeho povaha, charakter, chování i cíle. Neexistuje nic jako špatný tvar nebo velikost. Ze všech rozměrů můžete vybruslit jako královna, neboť každé pánské nádobíčko vyžaduje pouze osobitý přístup a informace o tom, jak jej použít. A platí to i u toho zakřiveného!

Existuje něco jako typický penis?

Pokud se dá charakterizovat nejběžnější tvar pyje, tak je to válec, často s širší nebo alespoň výraznější hlavou. Stejně jako banán se tento penis křiví mírně nahoru, což je patrné pouze během erekce. Zatímco pánové v takovém jevu vidí neštěstí srovnatelné s ničivou vlnou tsunami, pro ženy zakřivený penis představuje výhodu, neboť podle sexuálních koučů „křivák“ automaticky pokrývá větší prostor v pochvě, takže milenka, která se s ním setká, má pocit, že je „tam uvnitř“ maximálně vyplněná. Tedy aspoň v porovnání s penisem rovným.

Zakřivený pašák může také zvýšit potěšení z orálního sexu, kterým si milence podmaníte, protože ona „výhybka“ se v ústech přizpůsobí tak, že je felace pro ženu, která ji poskytuje, příjemnější a méně namáhavá.

Foto: Denis Ivanov43, Shutterstock.com

Muži se možná zakřivením penisu trápí, ale pro ženy je to výhoda Foto: Denis Ivanov43, Shutterstock.com

Výhody zakřivení penisu pro ženy

„Křivák“ zároveň snadněji a lépe stimuluje bod G. To je to místo, které se obvykle nachází přímo za stydkou kostí, ve druhé třetině pochvy, přibližně tři až pět centimetrů od poševního vchodu. U něj to ale jenom začíná.

V ženské pochvě sídlí i další erotogenní zóna – bod A (neboli přední fornix erotogenní, AFE). Pokud se zakřivením penisu pracujete, dosáhne pyj i na něj. Stačí pár pokusných tréninků! Vždy je velmi důležité věnovat pozornost bodu, kde se penis začíná zakřivovat, a vaším úkolem je najít pro takový pyj milostnou pozici s dobrým úhlem. Chce to jen zkoušet, zkoušet a zkoušet. Ostatně, to je na sexu, díky kterému můžete být zdravější, jedna z nejzábavnějších věcí!

Jestli to nefunguje, netrapte se. Někteří vědci tvrdí, že bod G neexistuje.

Sexuální polohy pro každý směr

V případě, že se penis stáčí do strany, lehněte si na bok (penis zatočený doprava znamená pravý bok a naopak), kolena přitáhněte k sobě a nechte partnera, aby vás zalehl podobně jako při klasickém misionáři. Tím vytvoříte úhel 90 stupňů – a nejvhodnější podmínky pro vstup zakřiveného penisu do klína.

Pokud se klacík ohýbá spíš dolů, je pro vás ideální psí pozice na všech čtyřech. Pro takový pyj je pejsek přirozenější a pohodlnější. U mužů se zakřivením nahoru zase bývá smyslná poloha žena nahoře. Pak se penis snadněji vydá na cestu k uvedeným bodům.

Zvlášť bod A sídlí za mírnou zatáčkou na zadní straně stydké kosti, takže si pro jeho nalezení nemůžete přát nic lepšího než zakřivený penis (stejně dobrou volbou je snad jen dlouhý, tenký a ohebný vibrátor nebo dildo).

Nemoc, za kterou se muži stydí

Většina mužů s ohnutým penisem zjistí, že když se jejich partnerka správně natočí, mají z toho užitek oba. Jen pozor: markantnější zakřivení, které se časem zhoršuje, může znamenat Peyronieho chorobu, se kterou se setká až devět procent mužů. Závažnost choroby rozhoduje o tom, zda je pohlavní styk náročný či bolestivý a erekce nepříjemná. V takovém případě by měl muž zamířit do ordinace urologa.

Sex coby barometr vztahu. Jak moc ukazuje, zda vám to klape?

Reklama

Související témata:
SMER – sociálna demokracia

Načítám